Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Zeynep hanım merhaba bebeğinizde bir sıkıntı olmadı değil mi emzirirken de kullandınız mı biraz bilgi verebilir misiniz bende çok korkuyroum şu an 25 mg selectra alıyorum

Zeynep hanım merhaba bebeğinizde bir sıkıntı olmadı değil mi emzirirken de kullandınız mı biraz bilgi verebilir misiniz bende çok korkuyroum şu an 25 mg selectra alıyorum
ne zamandr kullanyosun cnm kacncı haftada basladın bende kullanyorum muadilini bi kac gun sora 50 mg a ckcam

Benim de anksiyete ye eşlik eden depresyon tanısı kondu
Ayni canim bnmde durum daha hamile degilsiniz galiba..ama tavsiyem ertelemeyin dert veren Allah dermanida veriyor..evlat gercekten bambaska birsey..ben 32 yasinda anne oldum diyorum keske 20 li yaslarda anne olsaydim suan 2 3 cocugum olsaydi gec kaldim diyorum

Merhaba..yok sukur bir sikinti..emzirirken kullanmadim oglum suan 9 aylik oldu emiyor halende emzirme suresince kullanmadim..bnde selectra 50 mg kullandim zaten genelde onerilen ilac hamilelere..o korkuyu malesef dogurana kadar atamiyorsunuz ama inanin geciyor zamanla gecmez dedigin her sey..kac haftaliksiniz suan?

Evet şu an değilim hatta ilaç tedavim devam ediyor.Cok bekledim hep erteliyorum bir de öğretmenim onun da stresi var .Er geç olacak diyorum süreçte sıkıntı kaygı gelecekse de gelsin diyorum öyle ya da böyle geçer herhalde.Sizin nasıl geçti süreciniz biraz bahseder misiniz.Tecrubelerinize vereceğiniz bilgilere çok ihtiyacım var

Evt dediginiz gibi oyle boyle geciyor zaman..bnm hamileligim sıkıntiliydi malesef..ilk 10 haftam cok iyiydi sadece arada migde bulantisi olurdu o kadar..10 j
Haftadan sonra anksiyete basladi oyle bir basladi ki geceleri ataklardan gunlerce uyuyamadim..etrafimdaki insanlar iste gez dolas surekli aktif olmaya calis gecer falan dediler bnde denemedim degil denedim kursa gittim arti haftada 3 gun calisiyirdum arkadaslarla bulusuyordum sık sık..yokk ne yaptiysam gecmedi aksam olmasindan korkar hale geldim uykusuzluk ataklar derken ilac kullnmamaya direndim..sinra sikayetlerim git gide artmaya basladi cok kotu oldum artik hic konusamaz duruma geldim..sonra bu sayfayi arkadasim onerdi..bastan sona bu sayfadaki mjlari okudum..1 ay arastirdim..artik gitgide kituye gidiyirdum ve karar verdim ilaca basladim..sonrasi gercekten guzel gecti..tamam dortdortluk degildim ama cok kotude degildim..oyle hamilelik surecini tamamladim

Evt canim cok iyi olmadim ama idare edecek kadar duzeldim..birazda direndim kullanmamak icin..
Anladım canım ben kullanmayınca ataklarım hemen tekrarlıyor ya doktorum bıraktırmıyor emzirirken de kullanabilirsin çok rahat diyor bi de ben 25 mg alıyorum o bile beni çok rahatlatıyor şükür

Peki bu mide bulantısı için ekstra bir şey yaptınız mı ben ondan da biraz korkuyorum

selam kzlar sizede ara ara sanki adet olucak gibi hafif agri hissi falan oluyomu gunde kac kere lavaboya gidip kontrol ediyorum bu psikolojiden ne zaman cklyo aceba heran bise olucak sonlanicak bi sorun olucak dusuncesi normalmi aceba

Anladım canım ben kullanmayınca ataklarım hemen tekrarlıyor ya doktorum bıraktırmıyor emzirirken de kullanabilirsin çok rahat diyor bi de ben 25 mg alıyorum o bile beni çok rahatlatıyor şükür
Merhaba canım bana da doktorum lustral verdi emzirirkende kullanabilirsin dedi 22 haftalık oldu bebeğim ama korkuyorum yinede

Amin insallah peki bebeğinizin hareketlerini hissettiniz mi normal olarak ilaçtan sonra bişe emizirirken kullanacak misiniz

Kullan tabi canim ataklarin varsa benmkide sık sık ataklarim gelseydi kullanirdim mecbur yani..o ataklar igrenc bir sey cunku..25 mg zaten cok kucuk bir doz

Peki bu mide bulantısı için ekstra bir şey yaptınız mı ben ondan da biraz korkuyorum
Yok hic bir sey yapmadim çayi normalde bn cok severim ama hamileligin baslarinda oyle migdem bulaniyirduki caydanligi falan tamamen kaldirdim..sonra zaten geciyor hamilelik ilerledikce..migde bulantim asiri yoktu zaten oyle korkulacak bir sey degil merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…