Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Teşekkür ederim canım.Yarin kadın doğuma gideceğim eğer uygun görürse folik asit baslayayım diyorum.

Kız ben 42 yasında dogurdumkeske ertelemeseydın ama bu yasta cok guzelmıs

Korku yapıp hamılelıgınızı zından etmeyın bende zından etmıstım ama sımdık 6 aylık olduk sukur hepsının caresı hulunuyor

Bırakmaa ben bırakmadım dogum sabahı bıle aldım hatta emzırılken bıle kullandım ılac bırden kesılmez dagılırsınız

Zeynep hanım merhaba bebeğinizde bir sıkıntı olmadı değil mi emzirirken de kullandınız mı biraz bilgi verebilir misiniz bende çok korkuyroum şu an 25 mg selectra alıyorum
Ben selectra ıle dogum yaptım bebısımde cok saglıklı 6 aylık bıle olduk şükür korkup hamıleliği zından etmeyın

Zeynep hanım merhaba bebeğinizde bir sıkıntı olmadı değil mi emzirirken de kullandınız mı biraz bilgi verebilir misiniz bende çok korkuyroum şu an 25 mg selectra alıyorum
Kızlar nasılsınız ben geldimm iyimisinizzz bebıslerımız nasıll benımkı büyüdü

bende brakmayı dusunmuyorum kotu olursam bebege nası iyi bakabilirimki oyuzden Allaha emanet artık ne diyim
Bn 6 ay emzırdım dogumdan sonra 4 ay ılac kullandım gece sütünü vermedım mama verdım gunduz emzırdım kızımda bnde ıyıyız şükğr bırden bırakmadım azalta azalta yoksa olmazso

Öwr

Merhaba remoron kullanıyorum bırakamıyorum hamilelikte kaçıncı hafta başladınız ilaçsız ne uyuyorum nede yemek sürekli istifra bilgi verirseniz çok memnun olurum

Merhaba remoron kullanıyorum bırakamıyorum hamilelikte kaçıncı hafta başladınız ilaçsız ne uyuyorum nede yemek sürekli istifra bilgi verirseniz çok memnun olurum
Bende Quetıpın 50 mg kullanarak sonlandırdım gebelıgı bende ne yedım nede ıctım kusmaktan öğürüyordum hıcbısey yokkenn ben 17.hafta basladım 38.haftaya kadarda kullandım hepp sımdıde pek saglıklıyız masallahh gebelıgı kendıme dar etmısstım ılac bısey yapcak dıe korktum gunlercee ama şükür iyiyiz

kızlar selam ikinci ay kontrolumden cktm doktorumu degistim orta yaslı bi bayan okadar guzel ilgiliydiki lustral xanax kullanyorum dedim panik atagim var dedim diger doktorlar gibi dehset tepkiler vermedi bi saknca yok dedi önemli olan senin iyi olman tabiki istemeyiz ilac kullanmani ama bunu ilacszda kendini iyi hissedebilmenin yollarni bulman icin yoksa bebege bi zarari olur olmaz bu degil dedi

Çok sevindim canım, benim doktorum da sıcak bakmıyor şimdiden (hamile değilim, hazırlık süreci) 5 mg citoles kullanıyorum sadece ki, çok düşük bir doz, onu da kesecek. Anksiyetelerim ara ara oluyor ne yazık ki, ama yüksek doz ilaç almadan 2 aydır idare ediyorum. Bu süreçte panik atakta hissettim Hissettim diyorum, çünkü eskisi gibi korkmadım, sakinleşmeyi bekledim kendi kendine geçti ekstra ilaç almadım. Yani biraz düşünceleri kontrol etmek gerekiyor. İzzet Güllü’nün videolarını falan izliyorum. Telkinleri vs. ile ilaçsız daha iyi hissedenler var. Ömür boyu ilaç kullanmak istemiyorum, belki gebelik vesile olur tamamen düzelmek için. Böyle düşünmeye çalışıyorum

aynen telkin dedi doktorda surekli kendine telkinde bulun dedi ama ilaclar icin korkutucu bakmadı illaha kullanma demedi iyi hissedemiyosan bas edemiyosan kullanman daha iyi tabiki dedi cok sukur bole bi doktora denk geldigim icin ne kadar sukretsem az vallahi cok dua ettim

Tabii ki siz iyi olacaksınız ki, bebeğiniz iyi olacak

Merhaba sizin adınza çok sevindim özele mi gittiniz acaba bende gitmek istiyorum bir iki doktora gittim çok tepki gösterdiler artk gitmeye korkar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…