Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ben 42 yasında dogurdumkeske ertelemeseydın ama bu yasta cok guzelmısyedi haftalık oldu ataklarim yok sukur ama tabi halsizlk arada hafif bulantilar oluyo illahaki korkularinda oluyo ama inan ben aşırı pipirikliyimdir doktora gitmeye hastaneye gitmeye korkuyorum ama bisekilde oluyomuş cok ertleledim bes yllk evliyim 35 yasndaym keske bukadar korkup ertelemeseymisim nasip Allah dokuz ayı tamamlayıp saglkla kucagmiza almayi nasip etsin sizede en yakn zamanda nasip etsin insaallah
Korku yapıp hamılelıgınızı zından etmeyın bende zından etmıstım ama sımdık 6 aylık olduk sukur hepsının caresı hulunuyorbende bi ara cocuk icin hepsini brakmstm sora birden pespese anksiyete atakları halinde geri geldi sora tekrar basladım bide benim hamilelik korkum coktu doktorlarin ilk uc ay nolursa olsun ilac alamazsn falan demeleri bende fobi yaratmstı simdi o korkularmı yenmeye calsyorum bi yandan bi yandan hamilelige alsmaya calsyorum bi yandan heran bise olucak korkusu umudum bi sure sora hepsi gecicek inanyorum
Ben selectra ıle dogum yaptım bebısımde cok saglıklı 6 aylık bıle olduk şükür korkup hamıleliği zından etmeyınZeynep hanım merhaba bebeğinizde bir sıkıntı olmadı değil mi emzirirken de kullandınız mı biraz bilgi verebilir misiniz bende çok korkuyroum şu an 25 mg selectra alıyorum
Kızlar nasılsınız ben geldimm iyimisinizzz bebıslerımız nasıll benımkı büyüdüZeynep hanım merhaba bebeğinizde bir sıkıntı olmadı değil mi emzirirken de kullandınız mı biraz bilgi verebilir misiniz bende çok korkuyroum şu an 25 mg selectra alıyorum
bende brakmayı dusunmuyorum kotu olursam bebege nası iyi bakabilirimki oyuzden Allaha emanet artık ne diyimBırakmaa ben bırakmadım dogum sabahı bıle aldım hatta emzırılken bıle kullandım ılac bırden kesılmez dagılırsınız
Bn 6 ay emzırdım dogumdan sonra 4 ay ılac kullandım gece sütünü vermedım mama verdım gunduz emzırdım kızımda bnde ıyıyız şükğr bırden bırakmadım azalta azalta yoksa olmazsobende brakmayı dusunmuyorum kotu olursam bebege nası iyi bakabilirimki oyuzden Allaha emanet artık ne diyim
Öwrativan remeron rexapin alıyorm cnm dusuk dozlarda ama korkuyorm bebege zararı olur diye orası ayrı konu bugun biraz daha iyiym dün agla kus bulantı üşüme mahvolmustum çok zor gercekten canım ysamayan bilemez prof dr nazan hocaya sordum ilacları bakalm o ne dicek
Bende Quetıpın 50 mg kullanarak sonlandırdım gebelıgı bende ne yedım nede ıctım kusmaktan öğürüyordum hıcbısey yokkenn ben 17.hafta basladım 38.haftaya kadarda kullandım hepp sımdıde pek saglıklıyız masallahh gebelıgı kendıme dar etmısstım ılac bısey yapcak dıe korktum gunlercee ama şükür iyiyizMerhaba remoron kullanıyorum bırakamıyorum hamilelikte kaçıncı hafta başladınız ilaçsız ne uyuyorum nede yemek sürekli istifra bilgi verirseniz çok memnun olurum
kızlar selam ikinci ay kontrolumden cktm doktorumu degistim orta yaslı bi bayan okadar guzel ilgiliydiki lustral xanax kullanyorum dedim panik atagim var dedim diger doktorlar gibi dehset tepkiler vermedi bi saknca yok dedi önemli olan senin iyi olman tabiki istemeyiz ilac kullanmani ama bunu ilacszda kendini iyi hissedebilmenin yollarni bulman icin yoksa bebege bi zarari olur olmaz bu degil dedi
aynen telkin dedi doktorda surekli kendine telkinde bulun dedi ama ilaclar icin korkutucu bakmadı illaha kullanma demedi iyi hissedemiyosan bas edemiyosan kullanman daha iyi tabiki dedi cok sukur bole bi doktora denk geldigim icin ne kadar sukretsem az vallahi cok dua ettimÇok sevindim canım, benim doktorum da sıcak bakmıyor şimdiden (hamile değilim, hazırlık süreci) 5 mg citoles kullanıyorum sadece ki, çok düşük bir doz, onu da kesecek. Anksiyetelerim ara ara oluyor ne yazık ki, ama yüksek doz ilaç almadan 2 aydır idare ediyorum. Bu süreçte panik atakta hissettim Hissettim diyorum, çünkü eskisi gibi korkmadım, sakinleşmeyi bekledim kendi kendine geçti ekstra ilaç almadım. Yani biraz düşünceleri kontrol etmek gerekiyor. İzzet Güllü’nün videolarını falan izliyorum. Telkinleri vs. ile ilaçsız daha iyi hissedenler var. Ömür boyu ilaç kullanmak istemiyorum, belki gebelik vesile olur tamamen düzelmek için. Böyle düşünmeye çalışıyorum
aynen telkin dedi doktorda surekli kendine telkinde bulun dedi ama ilaclar icin korkutucu bakmadı illaha kullanma demedi iyi hissedemiyosan bas edemiyosan kullanman daha iyi tabiki dedi cok sukur bole bi doktora denk geldigim icin ne kadar sukretsem az vallahi cok dua ettim
kızlar selam ikinci ay kontrolumden cktm doktorumu degistim orta yaslı bi bayan okadar guzel ilgiliydiki lustral xanax kullanyorum dedim panik atagim var dedim diger doktorlar gibi dehset tepkiler vermedi bi saknca yok dedi önemli olan senin iyi olman tabiki istemeyiz ilac kullanmani ama bunu ilacszda kendini iyi hissedebilmenin yollarni bulman icin yoksa bebege bi zarari olur olmaz bu degil dedi
Bende Quetıpın 50 mg kullanarak sonlandırdım gebelıgı bende ne yedım nede ıctım kusmaktan öğürüyordum hıcbısey yokkenn ben 17.hafta basladım 38.haftaya kadarda kullandım hepp sımdıde pek saglıklıyız masallahh gebelıgı kendıme dar etmısstım ılac bısey yapcak dıe korktum gunlercee ama şükür iyiy
nerde yasıyosunuzÇok mutlu oldum sizin adınıza umarım bnde kendime beni anlıycak bir doktor bulurum