Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Aynen Rabbım verıyor bı kolaylıgını ılac hem destek hem arkadas hemde yoldasss bazen almıyorum bazen alıyorum amaa şükür ozor günlere ragmen şimdi iyiyiz teyzesi kocaman oldu senınkıde ıyımık
İyi canım 5 aylık olacağız neredeyse. Şükürler olsun

Aptamil denediniz mi?

Biogal kes bagırsagı kitliyor hıc yaptırmıyor 4 aya kadar doktorum bana ates dusurucu aletını makatında az oynat dedıı bız öle yapıoz şükür yapıo ölee fitilde koyuyorum bazen sap simplexıde kestım benn almanyadayım ben mamasını cayla hazırlıyorum kabızlık ortalıktan kalktı yarı su yaeıda rezıne anason kekık cayı karısık bızde var 3 tane yapıom mamasıyla verıom

Allah iyilik versin canim❤ ayni o yorgunluk bendede var..sukur bizde iyi olmaya calisiyoruz dìş cikariyor benim oglan onla ugrasiyoruz baya zorlaniyor
Cok zordur emınım benımkıde dişten telefledi emmio bıle bazen ama bunada şükür canım yerıme öp küçük beyi sen iyimisin ilac alıyormusun

Cok zordur emınım benımkıde dişten telefledi emmio bıle bazen ama bunada şükür canım yerıme öp küçük beyi sen iyimisin ilac alıyormusun
Aynn canim ya gercekten zormus bide tam tatil zamanima denk geldi Turkiyedeyim ben..idare ediyoruz iste a.kesici veriyorum bide dis jeli aldim onu kullaniyirum..tm optum sende op canim bebisini bnm yerime yok kullanmiyorum ilac dogumdan sonra kullanmadim..sen hangi ilaci kullaniyosun iyi geliyor mu?

Arkadaşlar stres panik atak ve anksiyeteye bağlı tansiyonum yükseliyor ara ara dün gece acilliktim dünden beri çok stres oluyorum ellerim şişiyor ödem oluyor gibi hissediyorum şuanda da kafamın arkasında karıncalanma ve ağrı var tansiyon mu yükseliyor yine düşünüp duruyorum bu panik atak ve anksiyete her hastalığı ve sıkıntıyı taklit edebilen lanet bir şey benim daha 15 haftam var nasıl tansiyonumu kontrol altında tutucam bunlarla yaşarken

Merhaba kızlar,
Bende aynı durumdan muzdaribim. Hamileligim planlı oldu tam antidepresani bırakıyordum iyiydim. Sonra kusmalarim başladı ve yoğun bir yorgunluk korktum hep böyle geçecek sandım. Sonra ansikiyetem baş gösterdi. İlaç kullanıyorum ama bir işe yaramıyor. Galiba ilacı değiştirecek doktor. Günler kabus gibi geçiyor özellikle sabahları. Her gün ağlıyorum. Bitmek bilmeyen bir iç sıkıntısı. Bazen cildirdigimi düşünüyorum. Herkese derdimi anlatmaya çalışıyorum. Uçan kuştan medet arıyorum. İyi değilim arkadaşlar dua edin benim için. Bazen keşke hiç var olmasaydım diyorum. Eşim elimden düştü üzülüyorum onada. Kalbim agriyor sanki ruhum çekiliyor bedenimden. Yalvarıyorum bütün gün. Herkes geçici diyor az kaldı 16. Haftadan sonra rahatlayacaksin diyorlar. Hormonlar yüzünden diyorlar. Ben ne yapacağımı bilmiyorum.

Öncelikle cok geçmiş olsun, ne kadar oldu ilaca başlayalı?

Çoktan fayda etmesi lazımdı bence de doktorunuzla iletişimi kesmeyin ilaç değiştirir

Yanında anksiyete atakları için anlık rahatlatıcı atarax pasiflora vs şeyler de önerebilirdi, (tavsiye değil kesinlikle) buna benzer bişey söyledi mi?

Quetipn 25 mg onun yarısını alıyorum bazen almıyorum bazen alıyorum bazen ıı gelır bazen gelmııı alıstım ama türkıyede olmana sevındın bende ıhsallah 6 sında gelıcemm 10 gunluk antalyaaa yerıme op bebısı bol boll

Yanında anksiyete atakları için anlık rahatlatıcı atarax pasiflora vs şeyler de önerebilirdi, (tavsiye değil kesinlikle) buna benzer bişey söyledi mi?
Ben yurt dışında yaşıyorum burda ağırdan alıyorlar işleri. Alternatif bir tedavi öğrendim bilmiyorum aranızda duyan var mı yada yaptiran. TMS manyetik simülasyon diye bir tedavi. Hamileler için güvenli baya araştırdım. Hatta ilaç kullanmak istemeyen hamileler bu yöntemi tercih ediyormuş. Çok pahalı bir tedavi o yüzden herkes yaptıramıyor.

Aa sevindim canim senin adina cok iyi gelir tatil..bana baya iyi geldi cocukla biraz zor oluyor ama idare ediyoruz..az kaldi bnm tatil 9 aralikta donucez..tm operim canim sende bnm adima op bebisini

merhaba bende yeni basladim selectraya bebegim bir aylik kaygim cok yuksekti sisin bebeginzde hissettiginz değişiklik oldumu bende emzridigim icin korkuyorum suan gaz sancilari ikinma aglama cok artti ilactanmi oldu diye yine kaygi halindeyim
Ben 17 cı haftada baslamıstım hıc bırakmadım dogumdan sonrada kullanıyorum hatta emzırıyorum korkmaaa almazsan hamılelık ıskence gıbı gecıyor benısımde cok saglıklı korkmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…