- 21 Ocak 2021
- 161
- 75
- 36
İyi canım 5 aylık olacağız neredeyse. Şükürler olsunAynen Rabbım verıyor bı kolaylıgını ılac hem destek hem arkadas hemde yoldasss bazen almıyorum bazen alıyorum amaa şükür ozor günlere ragmen şimdi iyiyiz teyzesi kocaman oldu senınkıde ıyımık
Aptamil denediniz mi?Ya arkadaşlar alakasız olucak ama benim kız 50 günlük oldu ama çok kötü kabız fitlisiz yapamıyor.Emziremiyorum malum ilaç kullandığımdan.Smilac ile başladık sonra sma ya geçtik sonra bebelac gold şimdide hipp aldım.Bir öneriniz varmı acaba.Biogai ve sap simplex de kullanıyoruz.
yok şu iki gündür hipp e geçtik bir hafta bunu denicem bugünde yeşil katı kaka yaptı oda fitilleAptamil denediniz mi?
Aptamil bnm oglana iyi geldi olmazsa onuda deneyin..yok şu iki gündür hipp e geçtik bir hafta bunu denicem bugünde yeşil katı kaka yaptı oda fitille
Biogal kes bagırsagı kitliyor hıc yaptırmıyor 4 aya kadar doktorum bana ates dusurucu aletını makatında az oynat dedıı bız öle yapıoz şükür yapıo ölee fitilde koyuyorum bazen sap simplexıde kestım benn almanyadayım ben mamasını cayla hazırlıyorum kabızlık ortalıktan kalktı yarı su yaeıda rezıne anason kekık cayı karısık bızde var 3 tane yapıom mamasıyla verıomYa arkadaşlar alakasız olucak ama benim kız 50 günlük oldu ama çok kötü kabız fitlisiz yapamıyor.Emziremiyorum malum ilaç kullandığımdan.Smilac ile başladık sonra sma ya geçtik sonra bebelac gold şimdide hipp aldım.Bir öneriniz varmı acaba.Biogai ve sap simplex de kullanıyoruz.
Şükür yeime öp koklasa cok sevındım ıyı olmana ıkınızyerıneeeİyi canım 5 aylık olacağız neredeyse. Şükürler olsun
Cok zordur emınım benımkıde dişten telefledi emmio bıle bazen ama bunada şükür canım yerıme öp küçük beyi sen iyimisin ilac alıyormusunAllah iyilik versin canim❤ ayni o yorgunluk bendede var..sukur bizde iyi olmaya calisiyoruz dìş cikariyor benim oglan onla ugrasiyoruz baya zorlaniyor
Aynn canim ya gercekten zormus bide tam tatil zamanima denk geldi Turkiyedeyim ben..idare ediyoruz iste a.kesici veriyorum bide dis jeli aldim onu kullaniyirum..tm optum sende op canim bebisini bnm yerimeCok zordur emınım benımkıde dişten telefledi emmio bıle bazen ama bunada şükür canım yerıme öp küçük beyi sen iyimisin ilac alıyormusun
Öncelikle cok geçmiş olsun, ne kadar oldu ilaca başlayalı?Merhaba kızlar,
Bende aynı durumdan muzdaribim. Hamileligim planlı oldu tam antidepresani bırakıyordum iyiydim. Sonra kusmalarim başladı ve yoğun bir yorgunluk korktum hep böyle geçecek sandım. Sonra ansikiyetem baş gösterdi. İlaç kullanıyorum ama bir işe yaramıyor. Galiba ilacı değiştirecek doktor. Günler kabus gibi geçiyor özellikle sabahları. Her gün ağlıyorum. Bitmek bilmeyen bir iç sıkıntısı. Bazen cildirdigimi düşünüyorum. Herkese derdimi anlatmaya çalışıyorum. Uçan kuştan medet arıyorum. İyi değilim arkadaşlar dua edin benim için. Bazen keşke hiç var olmasaydım diyorum. Eşim elimden düştü üzülüyorum onada. Kalbim agriyor sanki ruhum çekiliyor bedenimden. Yalvarıyorum bütün gün. Herkes geçici diyor az kaldı 16. Haftadan sonra rahatlayacaksin diyorlar. Hormonlar yüzünden diyorlar. Ben ne yapacağımı bilmiyorum.
İlacı hiç bırakamadım sadece başlangıçta çok düşük bir dozda kullanıyordum. Sonra artırmak zorunda kaldım. 13 haftalık hamileyim neredeyse 3 haftaya yakındır doz arttırıldı ama işe yaramıyor.Öncelikle cok geçmiş olsun, ne kadar oldu ilaca başlayalı?
İlacı hiç bırakamadım sadece başlangıçta çok düşük bir dozda kullanıyordum. Sonra artırmak zorunda kaldım. 13 haftalık hamileyim neredeyse 3 haftaya yakındır doz arttırıldı ama işe yaramıyor.
Çoktan fayda etmesi lazımdı bence de doktorunuzla iletişimi kesmeyin ilaç değiştirirİlacı hiç bırakamadım sadece başlangıçta çok düşük bir dozda kullanıyordum. Sonra artırmak zorunda kaldım. 13 haftalık hamileyim neredeyse 3 haftaya yakındır doz arttırıldı ama işe yaramıyor.
Quetipn 25 mg onun yarısını alıyorum bazen almıyorum bazen alıyorum bazen ıı gelır bazen gelmııı alıstım ama türkıyede olmana sevındın bende ıhsallah 6 sında gelıcemm 10 gunluk antalyaaa yerıme op bebısı bol bollAynn canim ya gercekten zormus bide tam tatil zamanima denk geldi Turkiyedeyim ben..idare ediyoruz iste a.kesici veriyorum bide dis jeli aldim onu kullaniyirum..tm optum sende op canim bebisini bnm yerimeyok kullanmiyorum ilac dogumdan sonra kullanmadim..sen hangi ilaci kullaniyosun iyi geliyor mu?
Ben yurt dışında yaşıyorum burda ağırdan alıyorlar işleri. Alternatif bir tedavi öğrendim bilmiyorum aranızda duyan var mı yada yaptiran. TMS manyetik simülasyon diye bir tedavi. Hamileler için güvenli baya araştırdım. Hatta ilaç kullanmak istemeyen hamileler bu yöntemi tercih ediyormuş. Çok pahalı bir tedavi o yüzden herkes yaptıramıyor.Yanında anksiyete atakları için anlık rahatlatıcı atarax pasiflora vs şeyler de önerebilirdi, (tavsiye değil kesinlikle) buna benzer bişey söyledi mi?
Aa sevindim canim senin adina cok iyi gelir tatil..bana baya iyi geldi cocukla biraz zor oluyor ama idare ediyoruz..az kaldi bnm tatil 9 aralikta donucez..tm operim canim sende bnm adima op bebisiniQuetipn 25 mg onun yarısını alıyorum bazen almıyorum bazen alıyorum bazen ıı gelır bazen gelmııı alıstım ama türkıyede olmana sevındın bende ıhsallah 6 sında gelıcemm 10 gunluk antalyaaa yerıme op bebısı bol boll
Ben 17 cı haftada baslamıstım hıc bırakmadım dogumdan sonrada kullanıyorum hatta emzırıyorum korkmaaa almazsan hamılelık ıskence gıbı gecıyor benısımde cok saglıklı korkmaaa
Onuda denedik ikinci kutudayız ama hergün fitil atıyorum çok üzülüyorum yaAptamil bnm oglana iyi geldi olmazsa onuda deneyin..