- 8 Temmuz 2021
- 685
- 950
- 29
Siz sezeryan olmuşsunuz ama normal doğumun psikolojisi bambaşka yalnız benim korkum o yüzden, ilaç kullanma taraftarı da değilim bu arada hiçbir zamanda kullanmadım nasipte olmasın :)Mrbblar ayni dogum korkusunu bnde yasadim hamileligim boyunca ya o an panik ataggim gelirse korkarsam cildirirsam gibi gibi dusunceler beynimi kemirdi zor bir surec gecirdim ve 25 ci haftda ilaca mecburen basladim cunku diger turlu daha kotuye gidiyordum..ama hicte korktugum gibi olmadi rahattim zaten verdikleri anestezi falan insanin beynini bile uyusturuyor dusunemiyosun bile dogru duzgun...eger ataklarla mucadele edebileck derecedeyse mucadele edin dayanin derim ama dayanilmayacak dereceye gelirsede hemen psikiyatrste gidin hamilelikte kullanilan dusuk doz ilaclar var..inanin streste buyuk zarar verio hem gebeye hem bebege bu laf olsun diye soylenmis bir sey degil..bnm tavsiyem bu Allah yardimciniz olsun saglicakla kucaginiza alirsiniz insallhh
Yoo bn normal dogum yaptim sezaryan olmadim..normal dogumun psikolojisini yasadim yani ve ben 2 gun sanci cektim yinede dogum surecinden kolaydi..burda kimse ilac kullanma taraftari degil keyfinden kullanmiyor kimse mecburiyetten..dayanabilirsen dayan ne mutlu dayanabilirsenSiz sezeryan olmuşsunuz ama normal doğumun psikolojisi bambaşka yalnız benim korkum o yüzden, ilaç kullanma taraftarı da değilim bu arada hiçbir zamanda kullanmadım nasipte olmasın :)
Anestezi vs yazdığınız için sezeryan olduğunuzu sandım ben bu kadar sert çıkmanıza gerek yoktu... Keyfinizden kullandığınıza beyan etmedim zaten ama ilaçların özelliklerde psikolojik depresyon ilaçlarının sadece plasebo etkisi yaptığını başka bir işe yaramadığını söylemek isterim inanın içmeseniz ve kendiniz başa çıkmaya çalışsanız çok daha yararınıza olur bende dayanamıyorum bana ruh hastası,hastalık hastası diyor bütün ailem eşim falan nasıl bir psikolojide olduğumu düşünün artık yemek yerken bile boğazımda kalma yutamama problemi yaşamaya başladım yakında kafayı yicem az kaldıYoo bn normal dogum yaptim sezaryan olmadim..normal dogumun psikolojisini yasadim yani ve ben 2 gun sanci cektim yinede dogum surecinden kolaydi..burda kimse ilac kullanma taraftari degil keyfinden kullanmiyor kimse mecburiyetten..dayanabilirsen dayan ne mutlu dayanabilirsen
Merhaba yeni gordum ben hamilelikte de emzirirkende celectra 100 ila 150 kullandim. Sikinti olmaz dedi psikiatrimde cocuk doktorum da. Kizim iki aylik oldu sorun yasamadik. Hamilelikte hep ilk 3 ay disinda hep kullandim.Evet doktorum da oyle dedi, inşallah bıse olmaz kuzuma
Ya banada bıse olmaz dedı doktor bende kullanıyorum su an 100 mg. Siz bıraktınız mı sonra pekiMerhaba yeni gordum ben hamilelikte de emzirirkende celectra 100 ila 150 kullandim. Sikinti olmaz dedi psikiatrimde cocuk doktorum da. Kizim iki aylik oldu sorun yasamadik. Hamilelikte hep ilk 3 ay disinda hep kullandim.
Yok Hala kullaniyorum 150 ye ciktim hattaYa banada bıse olmaz dedı doktor bende kullanıyorum su an 100 mg. Siz bıraktınız mı sonra peki
Sizde de kılo alma gbı bı yan etkı yaptı mıYok Hala kullaniyorum 150 ye ciktim hatta
Merhaba paxera kaç mg kullanıyorsunuzBen hamileyken de ilaç kullandım hala kullanıyorum. Paxera ve xanax bebeğim sağlıklı maşallah bir sıkıntımız yok. Ayrıca çok da zeki ayından önce gidiyor maşallah
Ben çok uzun yıllardır kullanıyorum ama yapıyor tüm depresenlar yapıyorSizde de kılo alma gbı bı yan etkı yaptı mı
Nasılsın cnm naası gidiyor annelik ben daha alışamadim zorlanıyorum ağlıyorum falan ne zaman geçecek acabaBen çok uzun yıllardır kullanıyorum ama yapıyor tüm depresenlar yapıyor
İnşallah bana yapar biraz 7 kılo verdım cunkuBen çok uzun yıllardır kullanıyorum ama yapıyor tüm depresenlar yapıyor
Klasik anksiyete verdiriyorİnşallah bana yapar biraz 7 kılo verdım cunku
Ah be canım 1,5 ay çok iyiydim çok mutlu anlatılmaz. 3 gün önce bir tetiklendim ben altüst üzücü tabikiNasılsın cnm naası gidiyor annelik ben daha alışamadim zorlanıyorum ağlıyorum falan ne zaman geçecek acaba(
Remeron kaç mg kullandınızAynen ben de öyle dogumdan sonra da yazacağim kismetse ne yaşadım ne kullandim cok zor bu durumda arada kalmak çünkü biliyorum. Biraz daha bekleyeceğim canım remeron idare eder beni şimdilik :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun bebekler sağ salim gelsin
Olsun ilaca devam ediyorsun kontrol altindasin unutma toparlarsın emin olAh be canım 1,5 ay çok iyiydim çok mutlu anlatılmaz. 3 gün önce bir tetiklendim ben altüst üzücü tabiki
15 mg kullanmıştımRemeron kaç mg kullandınız
Bide siz ne zaman başladınız kullanmaya hergün içtiniz miBende bugün başladım remeron 15 mg ama doktorlar pek sıcak bakmadı sizin bebeğiniz nasıl sağlığı peki
Ben sana sert niye cikayim tanimam etmem seni..sana yardimci olmaya calistim o durumlari bende yasadigim icin zorluklarini suanki psikolojini bildigim icin..ilac kullanmak kullanmamak size kalmis kimi insan cokk yogun yasar mecbur kalir kullanir kimide dayanabilir kullanmaz..bn size ilac kullanin diyemem ben doktor degilim ama bildigim bir sey varsa oda depresyonun mutlaka tedavi edilmesi lazim cunku ilerliyen bir hastalik bunu bizzat yasadim..Allah sifanizi versin..Anestezi vs yazdığınız için sezeryan olduğunuzu sandım ben bu kadar sert çıkmanıza gerek yoktu... Keyfinizden kullandığınıza beyan etmedim zaten ama ilaçların özelliklerde psikolojik depresyon ilaçlarının sadece plasebo etkisi yaptığını başka bir işe yaramadığını söylemek isterim inanın içmeseniz ve kendiniz başa çıkmaya çalışsanız çok daha yararınıza olur bende dayanamıyorum bana ruh hastası,hastalık hastası diyor bütün ailem eşim falan nasıl bir psikolojide olduğumu düşünün artık yemek yerken bile boğazımda kalma yutamama problemi yaşamaya başladım yakında kafayı yicem az kaldı
Depresyon yok çok Şükür ama yogun anksiyete bozukluğu var onu aşamıyorum vucudumda ki ağrılara çok kafayı takan ve kuruntu yapan biriyim sürekli hastalık araştırıyorum :/Ben sana sert niye cikayim tanimam etmem seni..sana yardimci olmaya calistim o durumlari bende yasadigim icin zorluklarini suanki psikolojini bildigim icin..ilac kullanmak kullanmamak size kalmis kimi insan cokk yogun yasar mecbur kalir kullanir kimide dayanabilir kullanmaz..bn size ilac kullanin diyemem ben doktor degilim ama bildigim bir sey varsa oda depresyonun mutlaka tedavi edilmesi lazim cunku ilerliyen bir hastalik bunu bizzat yasadim..Allah sifanizi versin..