- 21 Ocak 2021
- 161
- 75
- 36
Hiç psikiatriye gittiniz miDepresyon yok çok Şükür ama yogun anksiyete bozukluğu var onu aşamıyorum vucudumda ki ağrılara çok kafayı takan ve kuruntu yapan biriyim sürekli hastalık araştırıyorum :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç psikiatriye gittiniz miDepresyon yok çok Şükür ama yogun anksiyete bozukluğu var onu aşamıyorum vucudumda ki ağrılara çok kafayı takan ve kuruntu yapan biriyim sürekli hastalık araştırıyorum :/
Merhaba arkadaşım bende aynı durumdan müzdaribim malesef.31 Haftalığım şimdi psikiyatriye gittik antidepresan başladık.Allaha şükür biraz toparladım.Sende gidebilirsen git . Başka türlü geçmesi çok zor çünkü.Merhaba anneler ve anne adayları buraya ilk defa yazıyorum içimi kemiren bir konuda sizlerinde düşüncesini almak istiyorum benim gibi düşünen varsa dertleşelim diye,5 senedir panik atak ve anksiyete bozukluğu var bende ikinci bebeğime hamileyim oğlumda pek panik atayım yoğun değildi ama ona rağmen doğurana kadar korku heyecan ölüm arasında gidip geldim çok zor bir süreçti normal doğum yapmıştım şimdi ikinci doğumumda işler daha da zor olucak çünkü panik atak ve yoğun anksiyete bozukluğu var o doğum anını düşündükçe kötü oluyorrum o an atağım gelirse şiddetli kalp çarpıntısı nefes darlığı uyuşma vs bunları yaparşam aşırı heyecan yapıp kendi canımı ve bebeği tehlikeye atıcam diye çok korkuyorum zaten ilk doğumda yapayalnız bıraktılar beni koca odada sancımı tek çektim neler yaşadım bir ben bir Allah bilir bundada aynı şeyleri yaşayıp birde panik atak ve anksiyete ile mücadele etmek beni kötü düşüncelere sürüklüyor bu arada ilk doğumumı devlette yaptım sanırım yine öyle olucak durumumuz yok çünkü :/
15. Hafta falandı gebelikte basladim evet her gün içtim bebeğim de iyi çok şükürBide siz ne zaman başladınız kullanmaya hergün içtiniz mi
Bu antidepresanlar için ekstra bebeğe uyguladıkları bi test var mı acaba15. Hafta falandı gebelikte basladim evet her gün içtim bebeğim de iyi çok şükür
Bebeğin ne kadarlık oldu15. Hafta falandı gebelikte basladim evet her gün içtim bebeğim de iyi çok şükür
38 güncükBebeğin ne kadarlık oldu
Hamileyken 20 içiyordum şimdi 40 içiyorumMerhaba paxera kaç mg kullanıyorsunuz
Bebeğinizi doğurmuşmuydunuZ eğer doğduysa remeron bi etki yaptı mı acaba bebeğe? Bende remeron 15 mg kullanıyorum. 17.haftamdayımHamileyken 20 içiyordum şimdi 40 içiyorum
Siz doğum yapmış mıydınıZ acaba bende remeron içiyorum 19.haftamdayım ama bazen korku oluyor inşallah bebeğe bir zarar vermez diyeHamileyken 20 içiyordum şimdi 40 içiyorum
Bende gebelik planlıyorum, 13 senedir panik atak ve anksiyete rahatsızlığım var, psikiyatristin yanına psikolog ile de görüşmeye başladım. Terapiye başladık, gebelik öncesinde elimden geldiğince önlemleri alıyorum, gerisi Allah’ın takdiri. Sorunsuz gebelikler diliyorum herkeseselam hanmlar üskudar ümraniye taraflarında bildigniz iyi kadın dogum doktoru varmı cocuk planlarm var ama beni anlayabilicek panik atak konusunda iyi bi kadın dogum doktoruna doktora ihtiyacım var bildigniz bi hastane doktor varsa yardmci olabilirseniz cok mutlu olurum
Gecmis olsun ama ben ilac ile süt vermektense mama vermeyi tercih ederim hayirlisi ile oraya bir geleyim deCnm hamileyken iki gün lutsral elli aldim az hareket etti bebek benimde sonra alerji yapti bana icmedim ben emziriyorum yedi buçuk aylık oldu yuz selektra içiyorum iki aylıkken başladım ilaca dibe vurmustum artik daha fazla dayanamadım bebegim ben ilaci alip biriki saat içinde emzirince hep kustu hemen emziriyorum yemek yiyor etki azalinca emziriyorum kusma olmuyor ilaca başladıktan sonra sık sık hastalandi neyse durum onu yazicam dedim ilaçtan dolayı doktor hep ondan degil dedi elliyle baslayip yüze çıktım yine aynı şekilde doktor yine ilaçtan dolayı değil dedi bence ondan insan fark etmez mi daha mutluyum daha anlayışlı biriyim artik evde huzur kalmamıştı ilac iyi geldi simdi ilac icip yatırıyoruz sonra yemek veriyorum yatırıyorum etki cok azalıyor zarari kusmuyo halsiz olmuyo iki aylıkken başladım ilaca kusma halsizlik yorgunluk yaptığı icin uykiya derin yatinca ilaç kullandim iyi oldu boyle
En kisa zamanda gorusucemcitoles kullanan cok kisi varhic kesmeden bence doktorunuza durumu anlatın muhtemelen tekrar başlatır
Bız olduk teyzesı 62 günlük cok şükürr diyelimmmm sen nasılsın miniğim nasılMrb hanimlar nasil gidiyor lohusalik gebeler icin gebelik? iyisinizdir insallah..
Bende aynıydım 2 aylık olduk çok şükür şimdi ara ara oluyor a daha sabır hormonlar düzelince rahatlıcazzzNasılsın cnm naası gidiyor annelik ben daha alışamadim zorlanıyorum ağlıyorum falan ne zaman geçecek acaba (
İnşallah tebrik ederim seni de canımmBende aynıydım 2 aylık olduk çok şükür şimdi ara ara oluyor a daha sabır hormonlar düzelince rahatlıcazzz