Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhaba arkadaşım bende aynı durumdan müzdaribim malesef.31 Haftalığım şimdi psikiyatriye gittik antidepresan başladık.Allaha şükür biraz toparladım.Sende gidebilirsen git . Başka türlü geçmesi çok zor çünkü.

selam hanmlar üskudar ümraniye taraflarında bildigniz iyi kadın dogum doktoru varmı cocuk planlarm var ama beni anlayabilicek panik atak konusunda iyi bi kadın dogum doktoruna doktora ihtiyacım var bildigniz bi hastane doktor varsa yardmci olabilirseniz cok mutlu olurum

Bende gebelik planlıyorum, 13 senedir panik atak ve anksiyete rahatsızlığım var, psikiyatristin yanına psikolog ile de görüşmeye başladım. Terapiye başladık, gebelik öncesinde elimden geldiğince önlemleri alıyorum, gerisi Allah’ın takdiri. Sorunsuz gebelikler diliyorum herkese

Gecmis olsun ama ben ilac ile süt vermektense mama vermeyi tercih ederim hayirlisi ile oraya bir geleyim de

Merhaba hanımlar . Bende hamilelik öncesi citoles kullanıyordum. Supriz gebelik sonucu birden kesmek zorunda kaldim. Ama hic iyi hissetmiyorum . Surekli aglama istegi var. panik ataklarim su zamana kadar yoktu ama bugun yokladi sanki yeniden basa donucem . Tekrar gidip ilac kullanmali miyim suan 15 haftaligiz. Kafam cok karisik

citoles kullanan cok kisi varhic kesmeden bence doktorunuza durumu anlatın muhtemelen tekrar başlatır

Aranızda emzirme döneminde lustral kullanan var mı arkadaşlar? Doktor içebilirsin ama süte geçer, uyku yapar bebeğe dedi.. ama mecbur kullanıcam gibi duruyor doğumdan sonra.. herkese şifa diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…