Canımm 36 dan sonra almanyada sıkıntın varsa doktor kontrolunde bebekte iyise alabılıyor tatlım kadın dogum doktorum anestezıyle gorus dedı evet 37 yada 38 ıstıcem bendeee ama bakalım ona kadar ne edıcez cok zorlanıyorum banyo yapmaya korkar oldum sebepsız seyler hersey cok ıı aslında ama ben nıe boleyım anlamıyorum gercektenMasallh az kalmis canim ya sabir de devam et..30 a kadar geldiysenn bundan sonrasida gecer bir turlu..canim erken dogum isticem demissin boyle bir seye musade ederlermiki?herhangi bir problem yoksa bebek ve anne acisinda erken dogumu gerektiren sanmiyorum gununden once almazlar..38 ve ustu olunca alirlar en azindan bnm yasadigim yerde oyle..zaten oyle bir sey olsada erken aldirma canim bu bebek acisindan iyi bir sey degil..anne karninda ne kadar durursa bebek icin o kadar iyi..
Bu normalmiş diyor doktorlar yine biraz daha sabır gerekecek, biz de geçeceğiz aynı yoldan üzülmemeye çalış, kızının nefes alışına odaklan huzur veriyordur diye hayal ediyorumArkadaslar merhaba ben dogum yapali bugun 4 gun oldu. Anksiyetem son 2 -3 gundur berbat durumda. Geri cekiliyor hormonlar ondan diyorlar. Ilaclarimi iciyorum ama cok kotu oldum. Bol bol dua ediyorum umarim gecer. Eski gunlere donmekten cok korkuyorum. Burada ki eski formlari okudugumda bir cok Kisinin dogum Dan sonra bir kac zaman ayni Şeyi yasadigini gordum. Ne olur yalvarirm dua edin bana.
Hem korkma eski günlere dönsen bile ne kadar kötü olabilir kızın artık sapsağlam dışarıda, diğer aile büyükler yardım eder, en kotu babası mamayla besler ve ona bir şey olmaz. En kötü sen çok güçlü ilaçlarla uyursun. Bu da bizim kaderimizmiş dersin, bebeğe zarar verme durumu yok bu çok iyi değil mi, eskisi kadar kötü olamaz değil mi?Arkadaslar merhaba ben dogum yapali bugun 4 gun oldu. Anksiyetem son 2 -3 gundur berbat durumda. Geri cekiliyor hormonlar ondan diyorlar. Ilaclarimi iciyorum ama cok kotu oldum. Bol bol dua ediyorum umarim gecer. Eski gunlere donmekten cok korkuyorum. Burada ki eski formlari okudugumda bir cok Kisinin dogum Dan sonra bir kac zaman ayni Şeyi yasadigini gordum. Ne olur yalvarirm dua edin bana.
Galiba sen hamilelikte oldun..yillardir biriken stres sıkıntı hamilelikte horminlarin yukselmesiye patlak vermistr canim..bende niye boyeyim diye kendime cok sirdum ama Allahtan gelen bir rahatsizlik..38 ve ustu ideal olan..38 alti gerekli durum olursa yaparlar..yani hayati risk olursa bebekve anne iccin..en azindan burada oyle..Canımm 36 dan sonra almanyada sıkıntın varsa doktor kontrolunde bebekte iyise alabılıyor tatlım kadın dogum doktorum anestezıyle gorus dedı evet 37 yada 38 ıstıcem bendeee ama bakalım ona kadar ne edıcez cok zorlanıyorum banyo yapmaya korkar oldum sebepsız seyler hersey cok ıı aslında ama ben nıe boleyım anlamıyorum gercekten
Tekrardan gecmis olsun..canim hirmonlarin suan yeniden dengesi bozuldu normal boyle hissetmen..relaks olmaya calis..kolay bir surec degil ama en azindan artik eski iyi gunlerine dogru ilerliceksin.ilaca devam.ediyormusun?Arkadaslar merhaba ben dogum yapali bugun 4 gun oldu. Anksiyetem son 2 -3 gundur berbat durumda. Geri cekiliyor hormonlar ondan diyorlar. Ilaclarimi iciyorum ama cok kotu oldum. Bol bol dua ediyorum umarim gecer. Eski gunlere donmekten cok korkuyorum. Burada ki eski formlari okudugumda bir cok Kisinin dogum Dan sonra bir kac zaman ayni Şeyi yasadigini gordum. Ne olur yalvarirm dua edin bana.
İnan anksiyetesi olmayan birçok kadın bile aynı şeyleri hissediyodur canım.hamileliğin başındada yükselirken hormonlar oluyor.sonrada düşüş derken çok normal.şukadar sürede geçecek de ve inşallah geçsinArkadaslar merhaba ben dogum yapali bugun 4 gun oldu. Anksiyetem son 2 -3 gundur berbat durumda. Geri cekiliyor hormonlar ondan diyorlar. Ilaclarimi iciyorum ama cok kotu oldum. Bol bol dua ediyorum umarim gecer. Eski gunlere donmekten cok korkuyorum. Burada ki eski formlari okudugumda bir cok Kisinin dogum Dan sonra bir kac zaman ayni Şeyi yasadigini gordum. Ne olur yalvarirm dua edin bana.
Aynen hamılelıkte başladı 18.haftaaa da yakalandım Çok zorlu süreç herkese Rabbım yardım etsin gün içerside zor geçiyor artık amaaa dayancaz 7 hafta daha ıhsallahhh kısmet herşeyy ama canımdan bezdım bazen korkuyorum tamamlıyabılcem mı dıee dee yaşan degil yanı bende nıe oldum dıyorum bende trıod yok tek yumurtalık yok ılaclarım hep yukseltıldı demır eksık mıde desen yanması hıc bitmıyor ama hep sabır dıyorum dogumdan sonra en azından ılaca başlarım kötüde olsammm ama gecıcek ınanıyorum ama genede cok zor evde en azından benı anlayan ıyı bi eş cocuklar var yaşımda bıraz etken 41 yasında gebelik kızım sağolsun dayancazzzGaliba sen hamilelikte oldun..yillardir biriken stres sıkıntı hamilelikte horminlarin yukselmesiye patlak vermistr canim..bende niye boyeyim diye kendime cok sirdum ama Allahtan gelen bir rahatsizlik..38 ve ustu ideal olan..38 alti gerekli durum olursa yaparlar..yani hayati risk olursa bebekve anne iccin..en azindan burada oyle..
Ediyorum arkadasim bugun nazan Hoca ile gorusmem vardi. Rahatla icebilecegimi soyledi. 40 gune daha farkli olacaksin rahatlayacaksin dedi. Cok sukurTekrardan gecmis olsun..canim hirmonlarin suan yeniden dengesi bozuldu normal boyle hissetmen..relaks olmaya calis..kolay bir surec degil ama en azindan artik eski iyi gunlerine dogru ilerliceksin.ilaca devam.ediyormusun?
Emiyor canim. Ben gece 2 de rivotril ictim. Sabah 08.44 te kizim geldi cekilme sendromu felan Yasamadik sukur.Bu normalmiş diyor doktorlar yine biraz daha sabır gerekecek, biz de geçeceğiz aynı yoldan üzülmemeye çalış, kızının nefes alışına odaklan huzur veriyordur diye hayal ediyorum.
ben de son trimesterda ilacı azaltsam bebekte çekilme semptomu olmasın diye doktora sordum sakın yapma dedi, doğum sonrası ilk zamanlar senin için en zor zamanlar diyerek. Baya yüksek doz ilaç kullanmama ramen düşürmemi istemedi.
Nasıl kızın emebiliyor mu ya da mamasını yiyor mu
Insallah gececek insallahİnan anksiyetesi olmayan birçok kadın bile aynı şeyleri hissediyodur canım.hamileliğin başındada yükselirken hormonlar oluyor.sonrada düşüş derken çok normal.şukadar sürede geçecek de ve inşallah geçsin
Yanliz degilsin biz buradayiz her zaman yanindayiz.hepsi gececek. Ne olur yanliz hisssetmeMerhabalar herkes iyi sanırım çok yazılmıyor ben hala iyi olabilmiş değilim sanırım ilaç etki etmiyor hiç iyi olamayacakmışım gibi hissediyorum bu günler geçer mi gerçekten dayanamaz haldeyim artık bir gün iyiyim sonra eskisinden kötü oluyorum dışardayken bi şekilde zaman geçiyor iyi hissediyorum eve gelince sanki başa sarıyorum eve takmış haldeyim sanki beni kötü yapan bu ev gibi taşınsam taşınamam çok zor günler geçiriyorum kimse anlamıyor halimden eşim hiç oralı değil zaten gerçekten hamileliğin bu kadar zor olduğunu bilseydim bir değil bin kez düşünürdüm hamileyken kesinlikle etrafınızdaki insanların desteği çok önemli destek göremeyince iki katı kötü oluyor insan allah yardım etsin bizim durumumuzda olanlara tek umudum doğumdan sonra geçmesi bu günlerimi unutup hayatım boyunca hatırlamak bile istemiyorum
Gelecegiz arkadasim insllah. Verdigin moral destek icin sagol harika geldi. Allah senden razi olsun insallahHem korkma eski günlere dönsen bile ne kadar kötü olabilir kızın artık sapsağlam dışarıda, diğer aile büyükler yardım eder, en kotu babası mamayla besler ve ona bir şey olmaz. En kötü sen çok güçlü ilaçlarla uyursun. Bu da bizim kaderimizmiş dersin, bebeğe zarar verme durumu yok bu çok iyi değil mi, eskisi kadar kötü olamaz değil mi?
Bunlar benim kendimi rahatlatma taktiğim olacak bebek doğar doğmaz. Umarım işe yarar, dualarım seninle, üstesinden geleceğiz.
Ediyorum arkadasim bugun nazan Hoca ile gorusmem vardi. Rahatla icebilecegimi soyledi. 40 gune daha farkli olacaksin rahatlayacaksin dedi. Cok sukur
Amin canim Allah hepimizin yardimcisi olsunAynen hamılelıkte başladı 18.haftaaa da yakalandım Çok zorlu süreç herkese Rabbım yardım etsin gün içerside zor geçiyor artık amaaa dayancaz 7 hafta daha ıhsallahhh kısmet herşeyy ama canımdan bezdım bazen korkuyorum tamamlıyabılcem mı dıee dee yaşan degil yanı bende nıe oldum dıyorum bende trıod yok tek yumurtalık yok ılaclarım hep yukseltıldı demır eksık mıde desen yanması hıc bitmıyor ama hep sabır dıyorum dogumdan sonra en azından ılaca başlarım kötüde olsammm ama gecıcek ınanıyorum ama genede cok zor evde en azından benı anlayan ıyı bi eş cocuklar var yaşımda bıraz etken 41 yasında gebelik kızım sağolsun dayancazzzAma duada ederseniz cok sevinirim sen nasılsın bebıs nasıl nasıl gıdıoo
Evt canim zamanla rahatlarsin bide ilac kullaniyorsun 40 gune kalmaz toparlarsin merak etme..hangi ilaci verdi canim nazan hoca ayni selacktra mi?Ediyorum arkadasim bugun nazan Hoca ile gorusmem vardi. Rahatla icebilecegimi soyledi. 40 gune daha farkli olacaksin rahatlayacaksin dedi. Cok sukur
700 tl idi canimMerhaba canım.nazan hocayı ınstagram'dan takibe aldım cvp verdi.online randevu alabilir işim.muayne ücreti nekadr aceba
Ayni canim celectra rivotrilEvt canim zamanla rahatlarsin bide ilac kullaniyorsun 40 gune kalmaz toparlarsin merak etme..hangi ilaci verdi canim nazan hoca ayni selacktra mi?