Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar bir şey sormak istiyorum, gebeliğimde ben de çok bulantı ilacı kullanmıştım anksiyete diye bir şeyim olduğunu bilmiyordum ama varmış şimdi anlıyorum çünkü hamile olduğumu öğrenmeden bir saat önce ev temizliyordum bir saat sonra test sonucu çıkınca ben bulanmaya başladım ve öyle de devam etti. Şimdi anksiyetem çıktı ve sürekli kusuyorum özellikle sabah uyandığım anda başlıyor akşama kadar. Aç geziyorum aynen hamilelikteki gibi. Neyse şuraya geleceğim bugün bir yazı okudum ümit aktaşın ve bir tatlı kaşığı sarı kantarondan yapılan çayın antidepresan etkisi olduğu yazıyordu. Belki ilaç kullanmayıp doktoruna sorup denemek isteyen olur. Miktar düşük olduğu için eminim kimyasal ilaçtan daha iyidir etki ederse. Ben de deneyeceğim

Bir de YouTube dan İzzet güllü nün videolarını izleyin başlı başına terapi gibi oluyor ve verdiği telkini gün içinde düzenli tekrar edin "Ben hasta değilim, sıkıntılarımdan korkmuyorum kaçmıyorum onlarla savaşmıyorum. Sıkıntıyı sıkıntı yapan sıkıntının ortaya çıkması değil benim hatalı algılamamdır. Yağmuru yağmur yapan yağmurun yağması değil benim şemsiye kullanmamamdır. Gibi telkinler

Birakma canim zaten vucut alacagi kadar aldi son zamanlar kessende bir anlami yok.bn doguma gittigimde ozellikle geliyordu ebeler ilacini ictin mi diye bnde cantama birakmistim giderken ama icmemistim..icmem diye ozellikle kendiler suyu getirdi onlerinde içtim..bana kalsa icmicektim😊😊Rabbim korur canm insallh merak etme 🤲🤲🤲iyiz canim sukur surekli evdeyim bebisle ugrasip duruyorum zaman geciyor oylee😊
Cok sevındım iyi olunda yerime ısır öp koklaa darısı bızlere ihşallah ne dıyım aynen benım doktorumda aynı fıkırde canım kesmek olmaz doguma kadar devam dedıı şükür bunada zor gecıo bazı aksamlar bunalıyorum şişkınlık patlıcakmısım gıbı ama sonraa dıomm gecıcek hersey bız duzelcez Rabbım cozumunude verır ınanıyprum aynenn bakalım anestezıde görcek o nedıcekk artık iyi olmanıza sevındımmm bebışte iyii en guzel haber de oo bende terapınıj işe yaradıgına pek ınanmıyorum anlık rahatlama ılac sız zor gebelık hormonlar ızın vermıo ben daha once bılmezdım hıc panık atak yada anksıtıye neymıs hepsını hamılelıkte ögrendım

Cok sevındım iyi olunda yerime ısır öp koklaa darısı bızlere ihşallah ne dıyım aynen benım doktorumda aynı fıkırde canım kesmek olmaz doguma kadar devam dedıı şükür bunada zor gecıo bazı aksamlar bunalıyorum şişkınlık patlıcakmısım gıbı ama sonraa dıomm gecıcek hersey bız duzelcez Rabbım cozumunude verır ınanıyprum aynenn bakalım anestezıde görcek o nedıcekk artık iyi olmanıza sevındımmm bebışte iyii en guzel haber de oo bende terapınıj işe yaradıgına pek ınanmıyorum anlık rahatlama ılac sız zor gebelık hormonlar ızın vermıo ben daha once bılmezdım hıc panık atak yada anksıtıye neymıs hepsını hamılelıkte ögrendım
Operim canimm🥰🥰🥰😘insllh darisi sizlere canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin 🤲🤲🤲🤲evt canim birakma basa donersin cok zor olur..hamilelik zor bir surec gercekten hormonlar insanin dengesini bozuyor..lohusalikta zor bir surec ama iste insan gecicek bu zor gunler diye umut ediyor..kac haftalik oldun canim sen? az kaldi galiba

Operim canimm🥰🥰🥰😘insllh darisi sizlere canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin 🤲🤲🤲🤲evt canim birakma basa donersin cok zor olur..hamilelik zor bir surec gercekten hormonlar insanin dengesini bozuyor..lohusalikta zor bir surec ama iste insan gecicek bu zor gunler diye umut ediyor..kac haftalik oldun canim sen? az kaldi galiba
Evet son 11 haftacikk ihsallahh bakalim lohusaligi hic dusunemiyorumki ztn ben:)))

Bir de YouTube dan İzzet güllü nün videolarını izleyin başlı başına terapi gibi oluyor ve verdiği telkini gün içinde düzenli tekrar edin "Ben hasta değilim, sıkıntılarımdan korkmuyorum kaçmıyorum onlarla savaşmıyorum. Sıkıntıyı sıkıntı yapan sıkıntının ortaya çıkması değil benim hatalı algılamamdır. Yağmuru yağmur yapan yağmurun yağması değil benim şemsiye kullanmamamdır. Gibi telkinler
Merblarr bnde hamileligimde izzet gulluyu biraz dinledim ama bana hic bir etkisi olmadi size oluyorsa dinleyin tabiki..

Hamileyken 20 mg alıyordum şimdi 40a çıktık
Mrb canm bnde emziriyorum bebegimi dogum yaptim yapali ilac kullanmiyorum biraktim..1 aylik olduk..aslinda pekte iyi sayilmam ilac kullansam iyi olur ama cekiniyorum acikcasi ne derece sute gecer diye..senin bu konuda bilgin var mi yada doktorunun soyledigi?

Hamileliginizi nasıl geçirdiniz ben çok yeni hamileyim ve anksiyete hamileligi öğrendiğimden beri aşırı heyecan beni yoruyor yerimde duramıyorum inanın. İçim sıkılıyor bunaliyorum başıma ne gelecek bilmiyorum bu sorun bebeğime zarar vermez inşallah bu konu da beni yoruyor

Hamileliginizi nasıl geçirdiniz ben çok yeni hamileyim ve anksiyete hamileligi öğrendiğimden beri aşırı heyecan beni yoruyor yerimde duramıyorum inanın. İçim sıkılıyor bunaliyorum başıma ne gelecek bilmiyorum bu sorun bebeğime zarar vermez inşallah bu konu da beni yoruyor
Aynısı bende de vardı canım. İlk 3 ay hem fiziksel şikayetler hem de hamileliği bi kabullenme/ kabullenememe süreci oluyor. Hayatım nasıl devam edecek, ben ne olacagim, özgürlüğüm bitecek mi, bebeğe bakabilir miyim, acaba olmasa mıydı gibi ikilemler yoruyor insanı. Hele önceden anksiyete pa geçmişim varsa daha yoğun yaşıyorsun. Bi de üstüne gebelik sıkıntıları başlayınca zor oluyo. Ama geçiyo inan bi süre sonra alışıyosun. Zarar vermez korkma. Şu an çok küçük bedeni yeni yeni gelişiyor seni anlamasına stresini hissetmesine imkan yok. O kendi derdinde büyüme çabasında :)) o yüzden şimdilik kendine odaklan, sevdiğin istediğin şeyleri yap. Calisiyorsan devam et kafanı meşgul tut. Zaten bebek büyüdükçe sen de hamile olmaya alışıyorsun bağ geliştiriyorsun. İnşallah keyifle devam eder sürecin

X