Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Geçmiş olsun bende obsesifim hamilelikte lutsral verdiler alerji yaptı simdi emziriyorm selektra içiyorum

Cnm emzirirken ilaci içtikten ne kadar sonra emzirmek lazim biliyormusun benim bebegim bes sylik olacak selektra 100 içiyorum emiyo

Doktorun paxeryı onayladı mı gerçekten genelde o ilacı değiştiriyorlar hemen

Doktorun paxeryı onayladı mı gerçekten genelde o ilacı değiştiriyorlar hemen
Ben hollandadayım paxerayı burada da onayladılar ben fena olunca diğer ilaçla. benim için fayda zarar etkisi yüzünden de olabilir tabi ama ben çoktan başka ilaca başlamıştım onun dozunu yükselttim paxeraya değiştirmek yerine.

Merhaba ben son 11 haftadayım ılacım 50 mg Quetıpın antıseptık 17 haftalıktan beri alıyorum azaltmamı hıckımse solemedı azaltabılcegımıde dusunmuyorum uykusuzluk tavanda cunku ama hastane secımınde bebek neolojısını sectık bende almanyadayım kadın doktorumda kesme dedı ben bı gece ıcmedım hastanelık oldum doktorlarım kızdı danışarak yapın bence kendınızden bırakmayın

Şuan kaçıncı haftadasın peki? Doktorun onayıylamı kullanıyorsun?mesela bıraktın tekrar başladın ya.hemen fayda etmiyor ki enaz 2 ay sürüyor.etki etmesi
19.haftadayım doktor riski göze alıyosan kullan dedi mecburiyetten basladım ben bana hmen etkı ettı 1 hafta 10 gunde toparladım sukur

19.haftadayım doktor riski göze alıyosan kullan dedi mecburiyetten basladım ben bana hmen etkı ettı 1 hafta 10 gunde toparladım sukur
Peki bebeğin gelişiminde bir problem varmı? Kontrollerden belli olur ztn.ama burda kaç kişi tanıyorm başından beri kullanan.doktorlar olası riskleri söylüyorlar.ama kesin bi veri yokki ortada.bunu içtiğim zaman kesin bebeğe bu olur diye.tabiki kimse içmek istemez.ama bizim gibi rahatsız insanlar napsın.psikolojin bozuk olması bebeği o daha kötü etkiliycek.ben mesela emzirme döneminde kullandım. ilk bebeğimde çok şükür sıkıntı olmadı.

Uc gündür şiddetli bas ağrısı çekiyorum selektra yuz kullaniyorum bugün yutuptan terapi dinlemeye başladım hayatimin sonuna kadar yalan bir hastalık ile ugrasmak istemiyorum

yok gelişimi gayet güzel ikili testte temiz cktı ayrıntılı ultrasonu bekliyorumm hayırlısı insallah kötü bsey ckmaz

Mrb canim tavsiyem ilacini birakma zaten ilac vucuda dagiliyor son zamanlar kullanmasanda bir sey fark etmiyor..benm dogum yaptigim gun bile bana ilaci içirdiler hastanede..

Mrblar gecmis olsun..emzirme doneminde kullandim demissiniz hangi ilaci kullanmistiniz acaba?

Mrb canim tavsiyem ilacini birakma zaten ilac vucuda dagiliyor son zamanlar kullanmasanda bir sey fark etmiyor..benm dogum yaptigim gun bile bana ilaci içirdiler hastanede..
Aynen canım ztn bırakamam istesemde sonucları ortada bunada şükür emınım Rabbımde görüyordur koruyordur onları umarım herşey düzelir dogumdan sonratsk ederım canım bebekte sende iyimisiniz

Aynen canım ztn bırakamam istesemde sonucları ortada bunada şükür emınım Rabbımde görüyordur koruyordur onları umarım herşey düzelir dogumdan sonratsk ederım canım bebekte sende iyimisiniz
Birakma canim zaten vucut alacagi kadar aldi son zamanlar kessende bir anlami yok.bn doguma gittigimde ozellikle geliyordu ebeler ilacini ictin mi diye bnde cantama birakmistim giderken ama icmemistim..icmem diye ozellikle kendiler suyu getirdi onlerinde içtim..bana kalsa icmicektimRabbim korur canm insallh merak etme iyiz canim sukur surekli evdeyim bebisle ugrasip duruyorum zaman geciyor oylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…