Geçmiş olsun bende obsesifim hamilelikte lutsral verdiler alerji yaptı simdi emziriyorm selektra içiyorumSelam kızlar, 3-5 haftadır yazmıyordum. yer yer obsesifliğim dışında iyi gidiyordu. 20 mg sitalopram düzenli kullanıcısıyım hiç bırakmadan Dün gece yeniden anksiyete ishal ve kusmalara maruz kaldım ve doktorumun çok zor durumda kalmazsan içme dediği temazepamdan 10mg içtim sadece 2 saat bir uyuyabilmişim çok da bi işe yaramadı riskli ilacı tüketmeme ramen çok üzülüyorum. Normalde kötü gecelerde remeron(mirtazapine ) alırdım ama buradaki doktorlar onun yerine temazepam verdi hamilelikte. Ne yapsam bilemiyorum. Baya kötü durumdayım.
Cnm emzirirken ilaci içtikten ne kadar sonra emzirmek lazim biliyormusun benim bebegim bes sylik olacak selektra 100 içiyorum emiyoSevgilim arkadasim nazan Hoca bana 150 Mg celectra ceyrek rivotril emzirdigin sirada kullanacaksin dedi. Hatta cocuk doktorlari Hayir kullanma derse bile Durumu anlatip kullanacaksin dedi. Hamileligin son ayinda dozuda dusurmeyecegim. Ceyrek rivotril 150 mg Celectra ile devam edeceksin dedi. Hatta rivotrili kasmayacağız ihtiyaç halinde yarım bile alınabilir dedi. Tam olarak bana soyledikleri budur.
Doktorun paxeryı onayladı mı gerçekten genelde o ilacı değiştiriyorlar hemenMerhaba arkadaşlar şimdi yeniden hamileyim ben 6 haftalık.paxera 20 mg kullanıyordum 15 mga düşürdüm.hamilelik boyunca kullanmayı düşünüyorum.ama endişelerim var tabiki herkes gibi.tamamen İlk 3 ay kessemmi diyorm.ama sıkıntılarının nüksedeceğini biliyorm.sonra tekrar başlayıp ilacın fayda etmesi filan derken hamileliğimin çoğunu psikolojim alt üst şekilde geçireceğim.bununda bebeğe faydalı olucağını sanmıyorum.daha önce burda hamileliğin başından beri kullanıp sağlıkla kucağına alanları biliyorm.oyüzden inşallah bende sıkıntı yaşamam
Ben hollandadayım paxerayı burada da onayladılar ben fena olunca diğer ilaçla. benim için fayda zarar etkisi yüzünden de olabilir tabi ama ben çoktan başka ilaca başlamıştım onun dozunu yükselttim paxeraya değiştirmek yerine.Doktorun paxeryı onayladı mı gerçekten genelde o ilacı değiştiriyorlar hemen
Hic bilmiyorum onuCnm emzirirken ilaci içtikten ne kadar sonra emzirmek lazim biliyormusun benim bebegim bes sylik olacak selektra 100 içiyorum emiyo
Şuan kaçıncı haftadasın peki? Doktorun onayıylamı kullanıyorsun?mesela bıraktın tekrar başladın ya.hemen fayda etmiyor ki enaz 2 ay sürüyor.etki etmesisorma cok zor gecti kusa kusa bi sekılde gecrdım hızla kılo vermştm aniden bıraktm cunku 12 hftadan snra basladım mecbur
Daha önce lustralle değiştirdik.ama bana fayda eden tek ilaç bu.epeydir gitmiyorum doktorada.izin vericeğinide sanmıyorum.Doktorun paxeryı onayladı mı gerçekten genelde o ilacı değiştiriyorlar hemen
19.haftadayım doktor riski göze alıyosan kullan dedi mecburiyetten basladım ben bana hmen etkı ettı 1 hafta 10 gunde toparladım sukurŞuan kaçıncı haftadasın peki? Doktorun onayıylamı kullanıyorsun?mesela bıraktın tekrar başladın ya.hemen fayda etmiyor ki enaz 2 ay sürüyor.etki etmesi
Peki bebeğin gelişiminde bir problem varmı? Kontrollerden belli olur ztn.ama burda kaç kişi tanıyorm başından beri kullanan.doktorlar olası riskleri söylüyorlar.ama kesin bi veri yokki ortada.bunu içtiğim zaman kesin bebeğe bu olur diye.tabiki kimse içmek istemez.ama bizim gibi rahatsız insanlar napsın.psikolojin bozuk olması bebeği o daha kötü etkiliycek.ben mesela emzirme döneminde kullandım. ilk bebeğimde çok şükür sıkıntı olmadı.19.haftadayım doktor riski göze alıyosan kullan dedi mecburiyetten basladım ben bana hmen etkı ettı 1 hafta 10 gunde toparladım sukur
Ben hollandadayım paxerayı burada da onayladılar ben fena olunca diğer ilaçla. benim için fayda zarar etkisi yüzünden de olabilir tabi ama ben çoktan başka ilaca başlamıştım onun dozunu yükselttim paxeraya değiştirmek yerine.
yok gelişimi gayet güzel ikili testte temiz cktı ayrıntılı ultrasonu bekliyorumm hayırlısı insallah kötü bsey ckmazPeki bebeğin gelişiminde bir problem varmı? Kontrollerden belli olur ztn.ama burda kaç kişi tanıyorm başından beri kullanan.doktorlar olası riskleri söylüyorlar.ama kesin bi veri yokki ortada.bunu içtiğim zaman kesin bebeğe bu olur diye.tabiki kimse içmek istemez.ama bizim gibi rahatsız insanlar napsın.psikolojin bozuk olması bebeği o daha kötü etkiliycek.ben mesela emzirme döneminde kullandım. ilk bebeğimde çok şükür sıkıntı olmadı.
Mrb canim tavsiyem ilacini birakma zaten ilac vucuda dagiliyor son zamanlar kullanmasanda bir sey fark etmiyor..benm dogum yaptigim gun bile bana ilaci içirdiler hastanede..Merhaba ben son 11 haftadayım ılacım 50 mg Quetıpın antıseptık 17 haftalıktan beri alıyorum azaltmamı hıckımse solemedı azaltabılcegımıde dusunmuyorum uykusuzluk tavanda cunku ama hastane secımınde bebek neolojısını sectık bende almanyadayım kadın doktorumda kesme dedı ben bı gece ıcmedım hastanelık oldum doktorlarım kızdı danışarak yapın bence kendınızden bırakmayın
Mrblar gecmis olsun..emzirme doneminde kullandim demissiniz hangi ilaci kullanmistiniz acaba?Peki bebeğin gelişiminde bir problem varmı? Kontrollerden belli olur ztn.ama burda kaç kişi tanıyorm başından beri kullanan.doktorlar olası riskleri söylüyorlar.ama kesin bi veri yokki ortada.bunu içtiğim zaman kesin bebeğe bu olur diye.tabiki kimse içmek istemez.ama bizim gibi rahatsız insanlar napsın.psikolojin bozuk olması bebeği o daha kötü etkiliycek.ben mesela emzirme döneminde kullandım. ilk bebeğimde çok şükür sıkıntı olmadı.
Hangi psikologu dinliyorsun canmUc gündür şiddetli bas ağrısı çekiyorum selektra yuz kullaniyorum bugün yutuptan terapi dinlemeye başladım hayatimin sonuna kadar yalan bir hastalık ile ugrasmak istemiyorum
Aynen canım ztn bırakamam istesemde sonucları ortada bunada şükür emınım Rabbımde görüyordur koruyordur onları umarım herşey düzelir dogumdan sonraMrb canim tavsiyem ilacini birakma zaten ilac vucuda dagiliyor son zamanlar kullanmasanda bir sey fark etmiyor..benm dogum yaptigim gun bile bana ilaci içirdiler hastanede..
Birakma canim zaten vucut alacagi kadar aldi son zamanlar kessende bir anlami yok.bn doguma gittigimde ozellikle geliyordu ebeler ilacini ictin mi diye bnde cantama birakmistim giderken ama icmemistim..icmem diye ozellikle kendiler suyu getirdi onlerinde içtim..bana kalsa icmicektimAynen canım ztn bırakamam istesemde sonucları ortada bunada şükür emınım Rabbımde görüyordur koruyordur onları umarım herşey düzelir dogumdan sonratsk ederım canım bebekte sende iyimisiniz
Mrblar gecmis olsun..emzirme doneminde kullandim demissiniz hangi ilaci kullanmistiniz acaba?
İsmi güçlü pisikolojii yutuptan valla yine hastalik yendi yine pes ettirdi iyibi piskologa gitmek çözümmu acabaHangi psikologu dinliyorsun canm