Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Benimde aynı şekilde bir iyi bir kötü yalnız kötüyken de dünya duruyor sanki hep böyle kalkacakmış gibi geliyor
Oyle olur canim sanirsinki hic gecmicek hep oyle kalicam sanirsin..dunya basina cokmus gibi olur..ama iyi oluncada diyosun Allahim saglikli dusunmek ruh sagligi ne kadar onemliymis diyosun..kac haftalik oldun?

Allah bağışlasın maşallah sizlere çok sevindim. Normal doğum istiyordunuz nasıl oldu
Amin inşallah . normal doğum yaptım allaha şükür ki. Sabaha karşı suyum geldi, arabada hastaneye giderken sancım başladı. Sabah 5buçukta yatışım yapıldı 07.40 ta doğum yaptım. Darısı hepinizin başına inşallah

Oyle olur canim sanirsinki hic gecmicek hep oyle kalicam sanirsin..dunya basina cokmus gibi olur..ama iyi oluncada diyosun Allahim saglikli dusunmek ruh sagligi ne kadar onemliymis diyosun..kac haftalik oldun?
Evet ama bazen o durum bir gün geçmiyor bugün iyice yabancılaşmış gibi hissettim etrafıma korktum birini buldum internetten bilinç altına format atıyoruz diyor hastalarının konuşmaları falan var baya iyi gelmiş onu mu denesem bilemedim Murat hoca diye biri youtube da Meta hayat Sayfası bilemedim iyi gelir mi ki biz 21.haftaya girdik sizin kaç oldu

Maşallah amin darısı başımıza inşallah

Denemekte fayda var canim dene bir en azindan aklinda kalmaz..belki faydasini gorursun..ilaca baslayali ne kadar oldu peki?etki etmeye baslamadi mi?20 haftadan sonrasi cok hizli geciyor yarisini atlatmissin..bende 32 ci haftaya giricem insallhh..

Denemekte fayda var canim dene bir en azindan aklinda kalmaz..belki faydasini gorursun..ilaca baslayali ne kadar oldu peki?etki etmeye baslamadi mi?20 haftadan sonrasi cok hizli geciyor yarisini atlatmissin..bende 32 ci haftaya giricem insallhh..
Deneyeceğim inşallah faydası olur umarım çabuk geçer doğumdan sonrasını daha çok düşünüyorum iyi bakabilmek istiyorum bebeğime. İlaca başlayalı 1 ay 1 hafta falan oldu ama bazen okadar kötüyüm ki ilaç falan almıyorum gibi 25 mg selectra sanırım daha fazlasını istiyor vücut yeterli değil sizlerin de dediği gibi ama ben ilaçla çözemeyeceğimi anladım çıkış yolları arıyorum

Canim hamilelikte zaten tam bir iyilik hali olmuyor bir iyi bir kotu geciyor gunlerin..bende mesela bir bakiyorum iyiyim bir bakiyorum iyi degilim..ben birde gebelik sekeriyle ugrasiyorum dogru duzgun bir sey yiyemiyorum..bencede ilactan baska cozemezsin tabi bu benm fikrim..bn cok denedim cozmeye ugrastim ama olmuyor ha eger hafifse rahatsizligin halledersin ilacsiz..ama ben ve benm gibi anksiyetesi, kaygi bozuklugu ileri derece olanlar ilacsiz cokk zor..bence doktoruna git dozunu yukselttir 25 gr yetersiz geliyodur..tabi yinede sen bilirsin..

Dozunu 50 mg çıkarsa yine faydası olmayacak gibi sende de olmadı çünkü başka ilaç da zaten ben almak istemiyorum benim anksiyetem ne derecede bilmiyorum ki bana göre bitik durumda ama doktor mukayeme edebiliyorsun diyor mesela sizde durduk yerde kötü senaryolar geçiyor mu bende o başıma şu gelecek bu gelecek tarzda değil de bana ne oldu iyi değilim delireceğim yavaş yavaş gibi şeyler geliyor ama bana annen ölecek diye düşünüyor musun birden geliyor mu bu tarz dedi hayır dedim

Maşallah amin darısı başımıza inşallah
Amin inşallah. Doğum bitince tüm sıkıntılar bitiyor korkmayın. Ben doğumdan değil ama doğum sonrasından çok korkuyordum bebeğime bakamam diye öyle bir şey olmuyor. Bu arada selectra ben 100 lük 21.haftadan 31e kadar içtim sonra paxera başladım korkmayın dozu yükseltin. Korktuğumuz şeylerin hiçbiri olmuyor. Maşallah subhanallah. Allah koruyor bebekleri.

Canim o vesvese durumlari bendede oluyor oyle seyler geciyorki bazen aklimdan..bana faydasi olmadi derken ilac kullanmasaydim bnm suan hastaligim 2 katina cikmisti ve cok kotu durumdaydim ilaclar sayesinde artik tv izleyebiliyorum uyuyabiliyorum evimin temizligini yapabiliyorum..bebegime kiyafet aliyordum dolaba birakiyordum korkumdan cikarip bakamiyordum..duşa zorla giriyordum..ama suan bunlari yapabiliyorum..ha cok iyiyim diyemem bazen kotu oluyorum garip dusuncelere giriyorum korkuyorum ama eskisinden iyiyim..asla sana ilac kullan devam et demem..dene birak ilaci baktin yapabiliyorsun devam et superr..ama caresizsende yapacak bir sey yok..

İşte o vesveseleri kendim yarattım hep bir kere gittim o psikiyatriye ve anksiyete dediği anda bana beynime hastasın diye diye okuya okuya bu hale geldim ben öyle düşünüyorum ve gerçekten çaresiz kaldım artık burda ilaç kullanan herkes yazıyor bugün çok kötü oldum iyi değilim vs e iyice sorgular oldum işe yaramayacak mı bu ilaç diye bir de hamilelikte olması bebeğe zarar verecek düşüncesi anksiyeteyi yüz katına falan çıkardı

Anladim siz bilirsiniz..insan kendini daha iyi bilir

Rabbim en kısa zamanda şifa versin bizlere de bittiği sevincini yaşatsın .. ya siz uzun bir süre yaşamadınız bunu o ara be yapmıştınız da atlatmıştınız

Rabbim en kısa zamanda şifa versin bizlere de bittiği sevincini yaşatsın .. ya siz uzun bir süre yaşamadınız bunu o ara be yapmıştınız da atlatmıştınız
Rabbim en kısa zamanda şifa versin bizlere de bittiği sevincini yaşatsın .. ya siz uzun bir süre yaşamadınız bunu o ara neler yapmıştınız da atlatmıştınız

Canim anlayamadim tam ne demek istedigini k.bakma

Canim anlayamadim tam ne demek istedigini k.bakma
Çok haklısın mesaj bölüne bölüne geldi ya eskiden de vardı ama hamilelikte tekrar çıktı demiştiniz gittiği dönemde ilaçta kullanmıyordunuz neler yaptınız terapi falan mı kendiliğinden mi geçmişti

Canim bende 2007 de anksiyite kaygi bozuklugu basladi..ama ne oldugunu bilmiyodum o zman bu hastalik yaygin degildi..sonra 2010 yilinda universiteyi kazandim oda istedigim bolumu 1 gun sevinemedim panik atak korku kaygi yeniden geldi..hic uyuyamiyordum ataklardan korkudan..sonra doktora gittm ilac verdi lustral bide uyku ilaci verdi adini hatirlamiyorum ama mg yuksekti..3 4 ay kullandim biraktim iyilestim..sonra hayatimda ne zman degisiklik olsa anksiyite geldi..bu hastalik malesef gecmiyor gidiyor geri en ufacik streste uzuntude degisiklikte geri geliyor..

Bir de sürekli farklı şekilde geldiği için insan baş etmesini de öğrenemiyor ben her gün başka bir şeyle uyanıyorum bir gün yabancılaşma bir gün korku başka bir gün huzursuzluk mutsuzluk . Size zaman zaman uğramış Nedense hep böyle kalacak gibi geliyor bana ben 6 ay öncesine kadar anksiyete kelimesini bile duymadım hayatımın hiç bir yerinde şimdi sabah akşam aklımda çıkmıyor asla sonu gelse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…