Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Deneyeceğim inşallah faydası olur :KK43: umarım çabuk geçer doğumdan sonrasını daha çok düşünüyorum iyi bakabilmek istiyorum bebeğime. İlaca başlayalı 1 ay 1 hafta falan oldu ama bazen okadar kötüyüm ki ilaç falan almıyorum gibi 25 mg selectra sanırım daha fazlasını istiyor vücut yeterli değil sizlerin de dediği gibi ama ben ilaçla çözemeyeceğimi anladım çıkış yolları arıyorum :KK43:
Canım bence doz arttırabilir doktorun.birde ztn bu ilaçlar alışma evresinde daha kötü yapıyor insanı.iç sıkıntısı huzursuzluk v.s sonra 2 ay sonrasında düzelmeleri yavaş yavaş görüyorsun.3.ayda tam düzelmeyi görebilirsin.oyüzden dvm et.3 ay sonra hala kötüysen ilaç değişikliğine gidersin.birde bu hastalık ztn aniden çıkıveriyor.genelde 20li yaşlarda çıkarmış.bi üzüntü bi stresle ve sürekli yeni takıntı veya kaygılar ekleniyor zamanla

Evet ama bazen o durum bir gün geçmiyor bugün iyice yabancılaşmış gibi hissettim etrafıma korktum birini buldum internetten bilinç altına format atıyoruz diyor hastalarının konuşmaları falan var baya iyi gelmiş onu mu denesem bilemedim Murat hoca diye biri youtube da Meta hayat Sayfası bilemedim iyi gelir mi ki :KK43: biz 21.haftaya girdik sizin kaç oldu
Senin dediğin murat hocayada baktım videolarına biraz.doğru olabilirmi aceba ya.kesin çözüm diyor.yıllarca uğraşmaktansa denemek lazım aslında.ne kaybedicezki.ücreti nekadarsa aceba? Seans yapıyor galiba

Canım bence doz arttırabilir doktorun.birde ztn bu ilaçlar alışma evresinde daha kötü yapıyor insanı.iç sıkıntısı huzursuzluk v.s sonra 2 ay sonrasında düzelmeleri yavaş yavaş görüyorsun.3.ayda tam düzelmeyi görebilirsin.oyüzden dvm et.3 ay sonra hala kötüysen ilaç değişikliğine gidersin.birde bu hastalık ztn aniden çıkıveriyor.genelde 20li yaşlarda çıkarmış.bi üzüntü bi stresle ve sürekli yeni takıntı veya kaygılar ekleniyor zam
Bakalım inşallah etkisini görürüm zaten bir ay dolunca yine gideceğim doktora gözükeceğim bakalım ne diyecek

Senin dediğin murat hocayada baktım videolarına biraz.doğru olabilirmi aceba ya.kesin çözüm diyor.yıllarca uğraşmaktansa denemek lazım aslında.ne kaybedicezki.ücreti nekadarsa aceba? Seans yapıyor galiba
Ben konuştum dediki hayatın boyunca bir daha asla yaşamayacasın ne anksiyete ne de panik atak ve gidenleri de dinledim ki gerçekten onlara ait mi seslendirme bilmiyorum iste psikologlar çok pahalı falan diye de eleştirdi bende uygundur dedim ama 1 aylık ücreti 1250 3 ayda tamamen kurtuluyorsun dedi zaten 3 aymış süresi

Bir de sürekli farklı şekilde geldiği için insan baş etmesini de öğrenemiyor ben her gün başka bir şeyle uyanıyorum bir gün yabancılaşma bir gün korku başka bir gün huzursuzluk mutsuzluk . Size zaman zaman uğramış Nedense hep böyle kalacak gibi geliyor bana ben 6 ay öncesine kadar anksiyete kelimesini bile duymadım hayatımın hiç bir yerinde şimdi sabah akşam aklımda çıkmıyor asla sonu gelse artık :KK43:
Gecer gecerr canim sen simdi ilk hamilelikte yasamissin hicc bitmicek gibi gelir..bn yillardir bu hastaligi bildigim icnde oldugum halde banada oyle geliyor bazen diyorum ya hic gecmezse iyi olamazsam napicam boyle nasil yasicam diyorum..Allah buyuk illaki her kara gunun bir sonu vardir..zor ama bizimde imtihanimiz boyle basa gelen cekiliyor

Ben konuştum dediki hayatın boyunca bir daha asla yaşamayacasın ne anksiyete ne de panik atak ve gidenleri de dinledim ki gerçekten onlara ait mi seslendirme bilmiyorum iste psikologlar çok pahalı falan diye de eleştirdi bende uygundur dedim ama 1 aylık ücreti 1250 3 ayda tamamen kurtuluyorsun dedi zaten 3 aymış süresi

Aslında madem bukadar emin garanti vericek ozaman.geçmezse iade edermi parayı 😂 kendiside pahalı.ama bileyim geçiceğini 3750 eder.nelere vermiyoruz ki ya.sen düşünüyor musun sen?

Gecer gecerr canim sen simdi ilk hamilelikte yasamissin hicc bitmicek gibi gelir..bn yillardir bu hastaligi bildigim icnde oldugum halde banada oyle geliyor bazen diyorum ya hic gecmezse iyi olamazsam napicam boyle nasil yasicam diyorum..Allah buyuk illaki her kara gunun bir sonu vardir..zor ama bizimde imtihanimiz boyle basa gelen cekiliyor
Evet geçmeyecek gibi geliyor ,çok atlatan da var yıllarca atlatıp tekrarlayan da insana göre değişiyor demekki rabbim bebeklerimizin hatrına şifa versin inşallah

Kzlar merhaba
Hamilelikte az dozdada olsa ativan kullanan oldumu 6 haftalık hamileym anskiyete somatik hastasıyımm almadan yapamıyorum mideme tum vucduuma vuruyor rahatszlıgı bi doktor gunde uc doz xanax alan hastalarm var bebekleride gayet saglıklı demişti ama ne blim insan korkuyor işte 😓😓 paxil kullanıyodum onu bıraktım

Amin inşallah . normal doğum yaptım allaha şükür ki. Sabaha karşı suyum geldi, arabada hastaneye giderken sancım başladı. Sabah 5buçukta yatışım yapıldı 07.40 ta doğum yaptım. Darısı hepinizin başına inşallah
Gozun aydın canım benim 🤗

Benim kendi kadın doğum doktorum ilacımla ilgili soru sormuyor bile, içtiğimi biliyor sadece. Ama ayrıntılı ultrasona gittiğim doktor, ki çok iyi bir doktordu malesef muayene ücreti yüksek olduğu için ona gidemiyorum, daha 23.haftada paxera içebilirsin artık demişti bana ilk 3 aydan sonra sıkıntı olmuyor demişti. Ben psikiyatr ile yürüdüm o ne derse onu yaptım.
Dr kim adı soyadı ve nerede acaba

Merhaba arkadaşlar bugun doktora gittim ilac istedim gecen takintilarim olduğunu söyledim asabilirsin belki dedi bir ihtimal ilac bir kotu yapar belki bebegi dedi ilac yazdirmadim alti ayi bekle dayanırsan seni iyi görüyorum dedi atlattigim seyler var diye yeniden hirslandim iyilesmek istiyorum bu son sansim

Slm kizlar nasilsiniz cok sessizsiniz :işsiz:
Evet sessizlik hakim buara. Ben bir iyi bir kötüyüm geçen hafta çok iyiydim buraya girmek bile gelmedi aklıma normalde aklımdan çıkmazken :) ilacımı bile unuttum bi gün dedim tamam bitti geçti ama yine burdayım diyor anksiyetem peşimi bırakmıyor sen nasılsın

Evet sessizlik hakim buara. Ben bir iyi bir kötüyüm geçen hafta çok iyiydim buraya girmek bile gelmedi aklıma normalde aklımdan çıkmazken :) ilacımı bile unuttum bi gün dedim tamam bitti geçti ama yine burdayım diyor anksiyetem peşimi bırakmıyor sen nasılsın
Ayni ben😊 martin 7 8 i gibiydi kendimi iyi hissdiyordum bir ozguven geldi dedim ilaci bir gun iceyim bir gun icmeyeyim dedim..2 hafta oyle yaptim iyi gidiyordu..2 hafta sonra bir sarsildim kac gun toparlanamadim..geri hergun kullanmaya basladim..simdi 1 2 gundur biraz daha iyiyim..

Kullanın hanımlar ilaçları bırakmayın, ben hamile değilken ilk kez antidepresana basladigimda gerçek etkisini 3-4 aylık kullanım sonrası görmüştüm. Şimdi de kullanıyorum yeni ilacımı 1 ay olacak baslayali, bugün sağlık ocağına gittim normalde atak gelirdi hiç yaşamadım çok şükür, yavaş yavaş işe yariyo demek ki. Yalniz covid sebebiyle asosyal oldum, hele hamileyken covid olma korkusu beni öldürüyo 😓 İnşallah bu durumları da ilacımız ile atlatir normal hayatlarimiza geri döneriz bıktık valla

X