Merhabalar hayirli olsun oncelikle..forumdaki gecmis mjlara bir goz gezdirirseninz bir cok anne var ilacla hamilelik geciren ve saglikli bebek dunyaya getiren..zaten antidepresanlarin cogunlugu c grubu bence doktor kontrolunde eger mecbursaniz almaya devam edin..tabi hic bir anne ilac kullanmak istemez ama mecbur kalincada yapacak bir sey yok..Merhaba kızlar
Bende yeni hamileyim benim hamileliğim malesef zor geçiyor kalçadan hergun 2 ampul igne göbekten hergun iğne ilaçlar ve çabası afedersiniz popomun üstüne oturamıyorum ... Üstüne birde psikosomatik anksiyete hastasıyım 10 yıldır ilaç kullanıyorum gece içtiklerim Redepra ve Cedrina gündüzde paxil içiyordum hamileliği öğrenir öğrenmez bıraktım şükür iyiyim..Çok sıkıntı halinde yarım ativan alıyorum Çokta korkuyorum ama benimde bebiş için iyi olmam lazım Gece ictiklerim C kategorili ilaç olsada içim hic rahat değil varmı böyle kullanıp sağlıkla dunyaya getiren yardımcı olun lütfen
Allah sizi birbirinize bağışlasın Rabbim daha da iyi etsin şimdiden bende lohusalığı düşünüyorum Kayınvalidemi bir süre yanıma alırım yalnız geçirmek istemiyorum bu süreyi ekstra hassas insanlarız zaten bebek ile ilgili bir durumda evhamlı olurum tecrübeli birilerine ihtiyacımız olur hepimiz için herşey çok güzel olsun inşallah hep iyi düşünelim iyi olsun herşeySelam teyzeleri biz bugun 3 haftalık oldukSizi unuttuk sanmayın.. cok sükür günden güne iyileşiyorum kızım da büyüyor. Psikiyatristime gittim lohusalıkta daha da arttığı için anksiyete. Paxerayı 30mg a cıkardı kesinlikle emzirebilirsin süte geçmiyor dedi ve ativan yazmış yanına da. Her gun yarım yada tam alabilirsin anksiyete durumuna göre dedi. Bu ay böyle gececek. Kendinizi lütfen doğum sonrasi sürece hazırlayın, ben sürekli dogurunca bitecek diye odaklandıgım icin dogunca çok daha şoka girdim. Lohusalık bir gerçek. Evet sağlıkla kavusmak cok güzel ama hormonlarin tekrar bir anda değişmesi vs malesef bu hastalığı etkiliyor ki hiç hasta olmayanlar bile lohusa sendromuna giriyor. Doktorunuzla bunu konusun. Hepinize hayırlı dogumlar diliyorum bilmeyenler icin gebeligimin basından beri hic kesmeden paxera kullandım(10-15-20mg şeklinde) dogurunca da 30mg geçtim. Bebegim gayet saglıklı siz iyi olun ki bebek de iyi olsun.
O sıkıntı gelince zaten o mutsuzluk anında hiç geçmeyecek gibi gelir sen yazmıştın hatta bunu hatırla geçecek merak etme bugün biraz böylesin bunu hatırlat kendine,herşey düzelecek hamileyim ve ekstra hassas bir dönemdeyim alınganım duygusallığım hepsi geçecek de telkin ve duayla atlatacağız hepimiz melek taşıyoruz birbirimize dua edelim lütfenBen bugün çok kötü hissediyorum.anksiyete hastasıydım ne işim vardi evlendim, bi de üstüne çocuk yaptim adamın hayatını kararttım diyorum(eşim) hiç geçmeyecek gibi bi sıkıntı, mutsuzluk hali var üzerimde. Bugün doğry dürüst yemek bile yemedim eşimle problemlerimiz var zaten, kafayı sürekli onlara takıyorumbi de üstüne bebeği düşününce kahroluyorum. Besleyemedim onu mutlu edemedim diye :/ çekip gitmek istiyorum artık bi başıma kalmak bazen. Yoruldum iyileşmeyi beklemekten
Maşallah kızımıza. İyileşmene çok sevindim canım. Emziriyor musun mamayı kestin mi xanaxı kesince? Ativanı bilmiyorum ne olduğunu, onunla emziriliyor mu? Benim de az kaldı doğuma, lohusalığa hazırlanıyorum hamilelik bitti sayılır şimdi tek derdim emzirmek, daha doğrusu ilaçlar yüzünden emzirememe korkusu..Selam teyzeleri biz bugun 3 haftalık oldukSizi unuttuk sanmayın.. cok sükür günden güne iyileşiyorum kızım da büyüyor. Psikiyatristime gittim lohusalıkta daha da arttığı için anksiyete. Paxerayı 30mg a cıkardı kesinlikle emzirebilirsin süte geçmiyor dedi ve ativan yazmış yanına da. Her gun yarım yada tam alabilirsin anksiyete durumuna göre dedi. Bu ay böyle gececek. Kendinizi lütfen doğum sonrasi sürece hazırlayın, ben sürekli dogurunca bitecek diye odaklandıgım icin dogunca çok daha şoka girdim. Lohusalık bir gerçek. Evet sağlıkla kavusmak cok güzel ama hormonlarin tekrar bir anda değişmesi vs malesef bu hastalığı etkiliyor ki hiç hasta olmayanlar bile lohusa sendromuna giriyor. Doktorunuzla bunu konusun. Hepinize hayırlı dogumlar diliyorum bilmeyenler icin gebeligimin basından beri hic kesmeden paxera kullandım(10-15-20mg şeklinde) dogurunca da 30mg geçtim. Bebegim gayet saglıklı siz iyi olun ki bebek de iyi olsun.
Xanaxla aynı kategoriymiş ativan da kaygı giderici d grubu. Sorun yok dedi emzirmek de. Xanaxla da yok dedi. Emzirmeye devam ediyorum. Mama da veriyorum doymayınca ama ilaçlar yüzünden değilMaşallah kızımıza. İyileşmene çok sevindim canım. Emziriyor musun mamayı kestin mi xanaxı kesince? Ativanı bilmiyorum ne olduğunu, onunla emziriliyor mu? Benim de az kaldı doğuma, lohusalığa hazırlanıyorum hamilelik bitti sayılır şimdi tek derdim emzirmek, daha doğrusu ilaçlar yüzünden emzirememe korkusu..
İyi çok sevindim. Bizim seninle aramızda 24 gün vardı ama 3 güne doğurmam heraldeXanaxla aynı kategoriymiş ativan da kaygı giderici d grubu. Sorun yok dedi emzirmek de. Xanaxla da yok dedi. Emzirmeye devam ediyorum. Mama da veriyorum doymayınca ama ilaçlar yüzünden değil
Ben tam tersine kimseyi istemedim eşimle ikimiz hallediyoruz, tecrübe inanın kendi kendine gelisiyor.. eskiler de unutmuslar cogu seyi biz daha iyi biliyoruzAllah sizi birbirinize bağışlasın Rabbim daha da iyi etsin şimdiden bende lohusalığı düşünüyorum Kayınvalidemi bir süre yanıma alırım yalnız geçirmek istemiyorum bu süreyi ekstra hassas insanlarız zaten bebek ile ilgili bir durumda evhamlı olurum tecrübeli birilerine ihtiyacımız olur hepimiz için herşey çok güzel olsun inşallah hep iyi düşünelim iyi olsun herşey
Korku heyecan var mi?İyi çok sevindim. Bizim seninle aramızda 24 gün vardı ama 3 güne doğurmam heraldene zaman doğuracağım acaba oyyyh
Heyecan var ama daha çok sabırsızlık var. Korku yok Allaha şükür ki ama kramplarım sıklaştı bu ara o kramplar olunca biraz ürküyor insanKorku heyecan var mi?benim hemen hemen 2 ayim kaldi simdidem heycan basio korku yokluyo
Tatli heycanlarrHeyecan var ama daha çok sabırsızlık var. Korku yok Allaha şükür ki ama kramplarım sıklaştı bu ara o kramplar olunca biraz ürküyor insan
Aminnn inşallah hepimizin sağlıkla gelsinTatli heycanlarramann korku olmasinda..az kaldi insallhh hepside gecicekk saglicakla gelir bebisin insallhh
Valla benimki 38 de geldi tamİyi çok sevindim. Bizim seninle aramızda 24 gün vardı ama 3 güne doğurmam heraldene zaman doğuracağım acaba oyyyh
Çok sevindim cnm.bende bebeğini mrk ediyordm.sağlıkla büyüt inşallah.bende 3 aydır lustrale geçmiştim.şimdi tekrar paxeraya dönmeyi düşünüyorum.paxera gibi iyi gelmedi.Selam teyzeleri biz bugun 3 haftalık oldukSizi unuttuk sanmayın.. cok sükür günden güne iyileşiyorum kızım da büyüyor. Psikiyatristime gittim lohusalıkta daha da arttığı için anksiyete. Paxerayı 30mg a cıkardı kesinlikle emzirebilirsin süte geçmiyor dedi ve ativan yazmış yanına da. Her gun yarım yada tam alabilirsin anksiyete durumuna göre dedi. Bu ay böyle gececek. Kendinizi lütfen doğum sonrasi sürece hazırlayın, ben sürekli dogurunca bitecek diye odaklandıgım icin dogunca çok daha şoka girdim. Lohusalık bir gerçek. Evet sağlıkla kavusmak cok güzel ama hormonlarin tekrar bir anda değişmesi vs malesef bu hastalığı etkiliyor ki hiç hasta olmayanlar bile lohusa sendromuna giriyor. Doktorunuzla bunu konusun. Hepinize hayırlı dogumlar diliyorum bilmeyenler icin gebeligimin basından beri hic kesmeden paxera kullandım(10-15-20mg şeklinde) dogurunca da 30mg geçtim. Bebegim gayet saglıklı siz iyi olun ki bebek de iyi olsun.
Ben bugün çok kötü hissediyorum.anksiyete hastasıydım ne işim vardi evlendim, bi de üstüne çocuk yaptim adamın hayatını kararttım diyorum(eşim) hiç geçmeyecek gibi bi sıkıntı, mutsuzluk hali var üzerimde. Bugün doğry dürüst yemek bile yemedim eşimle problemlerimiz var zaten, kafayı sürekli onlara takıyorumbi de üstüne bebeği düşününce kahroluyorum. Besleyemedim onu mutlu edemedim diye :/ çekip gitmek istiyorum artık bi başıma kalmak bazen. Yoruldum iyileşmeyi beklemekten
Yaa iyi bari içim rahatladı.her doktordan başka cvp oluyor.keşke hamilelik içinde sorsaydın.belki o konuda gelişmeler olmuşturBugün psikiyatrım ile görüştüm emzirmede ilaç konusunu. Paxera ile emzirebilirsin dedi süt sağmaya vs gerek yokmuş, onları eskiden söylüyorduk yeni çalışmalar oldu dedi. Xanax içinse, xanax aldığında çocuğun uykusunu gözlemlemen gerek aç kalacak şekilde uyuyor mu hep sersem mi gibi.. Xanax ile emzirmem muhtemelen ama paxera ile hiçbir sıkıntı yokmuş belki bu bilgi işinize yarar bayanlar.
Ben kullanıyorum paxera şu anYaa iyi bari içim rahatladı.her doktordan başka cvp oluyor.keşke hamilelik içinde sorsaydın.belki o konuda gelişmeler olmuştur
Doktorunmu izin verdi cnm.kaç mg kullanıyorsun.kaçıncı yda başladın.bende emzirme döneminde içtim.bi sıkıntı yaşamadım şükür.Ben kullanıyorum paxera şu an