Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhabalar hayirli olsun oncelikle..forumdaki gecmis mjlara bir goz gezdirirseninz bir cok anne var ilacla hamilelik geciren ve saglikli bebek dunyaya getiren..zaten antidepresanlarin cogunlugu c grubu bence doktor kontrolunde eger mecbursaniz almaya devam edin..tabi hic bir anne ilac kullanmak istemez ama mecbur kalincada yapacak bir sey yok..

Ben bugün çok kötü hissediyorum. anksiyete hastasıydım ne işim vardi evlendim, bi de üstüne çocuk yaptim adamın hayatını kararttım diyorum(eşim) hiç geçmeyecek gibi bi sıkıntı, mutsuzluk hali var üzerimde. Bugün doğry dürüst yemek bile yemedim eşimle problemlerimiz var zaten, kafayı sürekli onlara takıyorumbi de üstüne bebeği düşününce kahroluyorum. Besleyemedim onu mutlu edemedim diye :/ çekip gitmek istiyorum artık bi başıma kalmak bazen. Yoruldum iyileşmeyi beklemekten

Allah sizi birbirinize bağışlasın Rabbim daha da iyi etsin şimdiden bende lohusalığı düşünüyorum Kayınvalidemi bir süre yanıma alırım yalnız geçirmek istemiyorum bu süreyi ekstra hassas insanlarız zaten bebek ile ilgili bir durumda evhamlı olurum tecrübeli birilerine ihtiyacımız olur hepimiz için herşey çok güzel olsun inşallah hep iyi düşünelim iyi olsun herşey

O sıkıntı gelince zaten o mutsuzluk anında hiç geçmeyecek gibi gelir sen yazmıştın hatta bunu hatırla geçecek merak etme bugün biraz böylesin bunu hatırlat kendine,herşey düzelecek hamileyim ve ekstra hassas bir dönemdeyim alınganım duygusallığım hepsi geçecek de telkin ve duayla atlatacağız hepimiz melek taşıyoruz birbirimize dua edelim lütfen

Maşallah kızımıza. İyileşmene çok sevindim canım. Emziriyor musun mamayı kestin mi xanaxı kesince? Ativanı bilmiyorum ne olduğunu, onunla emziriliyor mu? Benim de az kaldı doğuma, lohusalığa hazırlanıyorum hamilelik bitti sayılır şimdi tek derdim emzirmek, daha doğrusu ilaçlar yüzünden emzirememe korkusu..

Xanaxla aynı kategoriymiş ativan da kaygı giderici d grubu. Sorun yok dedi emzirmek de. Xanaxla da yok dedi. Emzirmeye devam ediyorum. Mama da veriyorum doymayınca ama ilaçlar yüzünden değil

Xanaxla aynı kategoriymiş ativan da kaygı giderici d grubu. Sorun yok dedi emzirmek de. Xanaxla da yok dedi. Emzirmeye devam ediyorum. Mama da veriyorum doymayınca ama ilaçlar yüzünden değil
İyi çok sevindim. Bizim seninle aramızda 24 gün vardı ama 3 güne doğurmam heralde ne zaman doğuracağım acaba oyyyh

Ben tam tersine kimseyi istemedim eşimle ikimiz hallediyoruz, tecrübe inanın kendi kendine gelisiyor.. eskiler de unutmuslar cogu seyi biz daha iyi biliyoruz

Çok sevindim cnm.bende bebeğini mrk ediyordm.sağlıkla büyüt inşallah.bende 3 aydır lustrale geçmiştim.şimdi tekrar paxeraya dönmeyi düşünüyorum.paxera gibi iyi gelmedi.

Niye öyle düşünüyorsun canım.ne hastalıklar var.çok daha zorlarıyla mücadele edenler var inanki.seninde hakkın anne olmak.inş bebeğin sana uğurlu gelir.atlatırsın.ilaç kullanmıyor musun şuan

Bugün psikiyatrım ile görüştüm emzirmede ilaç konusunu. Paxera ile emzirebilirsin dedi süt sağmaya vs gerek yokmuş, onları eskiden söylüyorduk yeni çalışmalar oldu dedi. Xanax içinse, xanax aldığında çocuğun uykusunu gözlemlemen gerek aç kalacak şekilde uyuyor mu hep sersem mi gibi.. Xanax ile emzirmem muhtemelen ama paxera ile hiçbir sıkıntı yokmuş belki bu bilgi işinize yarar bayanlar.

Yaa iyi bari içim rahatladı.her doktordan başka cvp oluyor.keşke hamilelik içinde sorsaydın.belki o konuda gelişmeler olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…