Selam kızlar, güncel haberlerim ile geldim. Remeron kullanıyordum ama sadece uyutma hem de fazlası ile uyutma etkisi sebebiyle doktora başvurdum. O kadar çok uyuyorum ki sabah baş ağrısı ile uyaniyorum kalitesiz yani. Nispeten işimi gücümü yapiyorum ama bir isteksizlik hali genel. Remeron kullananlar bilir deli gibi iştah açar o etkisini bile yapmadı, sadece ^yiyebiliyorum^ Bazen canım hiçbişey istemiyor, bazen de idare eder modunda takılıyorum. Kendi islerimi halledebiliyorum çok şükür ama kaygı belirtileri var maalesef. İsteksiz olmaktan çok yoruluyorum çünkü.
Neyse doktor ile konuştum bugün, zestat yanına ek olarak citoles verdi. 5 mg ile başlayacagim. Aslında ikinci bir antidepresan baslamak istemiyordum ama sosyal hayattan kendimi çok çektim, kimseyle konuşasım yok, evde zaten yalnızım. Annem gelecek yarin Allah affetsin o bile gözümde büyüyor, ya beni kaygılı görüp üzülürse ya yine bu sıkıntılı halimş görürse diye beynim konuşuyor.
Bu anksiyete depresyon degil de nedir? Hamilelik hiç stabil olmayan bir süreç, bizim gibi alışkanlıklarına bağlı, düzen sevenler için ekstra zor geçiyor sanki.
citoles kullanmıs olan var mi aranızda, iyi midir kendileri
yan etki vb cok yapmaz umarim onlarla uğraşacak halim bile yok. (Cipralex muadili cipralex kullannlar da fikir belirtebilir.) herkese hayirli hamilelikler diliyorum.