Mer
Evet bende stresi düşünüyorum cnm o yuzden baslayacagim.sanirim 12 aya kadar sabredip zaten 2 haftam kaldi 3 aylik olmaya. Allah hepimizin yardimcisi olsun cok zor
Valla kizlar ben 2 sene kullandim ve birden hamile oldugumu ogrendigimde biraktim ben cok kotu olacak diye beklerken bebegim bana iyi geldi ve ben 5 snee hic panik atak yasamdim sonrasinda covid e yakalandim ve ilkler arasindaydim hastalik daha cok iyi bilinmiyordu o korkuyla yine tekrarladi ama asla ilac almam cunku bildigim birsey varsa korktugun korku senin korkun uzerine gittignde azaliyo soyle dusunun ucurumun kenarina getiren korkunuza inat korkmadan birakin kendinizi bosluga sonunda yine saglam kalacaksiniz size bisey yapmaz cunku onlar sizin dusunceleriniz ben valla artik korkularima sarildim siki siki onlar benim ve berabar nere kadar olursa devam simdi 2 bebisim bekliyorm ve icim son derece rahat kuran namaz ve dua en buyuk yardimci insana allahim hepimizin sifasini versin cok cok amin isllahİyi olacaksın canım sen güçlü ol yeter senin gibi yaşamaktan bezdigim günler oldu hast yatıralım dediler kabul etmedim korktum kendine gel dedim lütfen sen de öyle de bunların hepsi vesvese gerçek düsüncelerimiz degil ilaçlarını mıtlaka kullan sakın aksatma cok daha yi olup keyfli bir gebelik geçireceksin buna emin ol. Biz buradayız ne zaman istersen yaz