Evet yarım saat once ozur dılerım ama dalak sekli gelmeye basladı cok yogunn hastaneye gıttık agrıdan hıc duramıcak hale geldım keseler hala duruyor ya düsücekler yada bole bole tutunurlart dedıler progestanını yaptnmı dedıler evett ddm sabah tup merkezıne gel dedıler tamam ddm gunlerdır gıdıyorum ama doktor zaten bakmıyor transfer sonrası 19 gun olmus agrıdan ben kıvranıorum hep acıllerdeym merkeze gdıyorum doktor odasından cıkıpda usg gelıp bakmıyor bıle asıstanları bakıyor asıstanlarıda padısah bellemişler onu hıc bse demıolar kocaeli umuttepe tıp fakultesındeee adını vermıcemm okadar iyi dıyolardı oleydı boleydı asla ama aslaaa sakınnnnn kımse gıtmesınnn bakmıyor basında bıtek okadarrr ölsem kanamadan okadar korkuyorumm doktoru hala arayıp bılgılendrmyolar pazar zaten bgun dıyorlarr sız sabah gelım dyıp gonderdılerr hıc bı ozel hastanedde kadın dogumcu duan yok nobetcı ılgılenıcekk zaten hepsıne baktm bırsey olurmu bana kendme onu dusunuyorummPanik yapma demek çok anlamsız şuan biliyorum ama belki farklı bir sebeptendir kanamanın olması, şuan nasılsın peki? Kanaman devam ediyor mu