Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Size hangi ilacı öneriyor psikiyatrınız? Aslında içtiğiniz kendi ilacınız nedir? Hamilelere sertralin grubu ilaç öneriyorlar paxil paxera içiyorsanız izin vermiyorlar.
Ben daha ilaca baslamadim ama onceden prozac ve remeron iciodum doktorum bana prozacin zararli olmadigini soyledi sanirim onu yazar ama remeron c grubu dedi onun yerine baska bakabiliriz demisti bakicam 12 ayi tamamlayayim gidicem

Ben daha ilaca baslamadim ama onceden prozac ve remeron iciodum doktorum bana prozacin zararli olmadigini soyledi sanirim onu yazar ama remeron c grubu dedi onun yerine baska bakabiliriz demisti bakicam 12 ayi tamamlayayim gidicem
Prozacta selectra da remeron da C grubu ilaçlar. Sadece prozac ve selectra falan hamilelikte daha çok kullanılmış ve tercih edilen ilaçlar. Neye göre onu bırak bunu al deniyor anlamıyorum. Hamile kadınların özellikle 12 haftaya kadar he kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Bu belirsizlikte insanı geriyor. Bana da doktor remeron 15 mg verdi mesela bugün.

Bana doktor basta remerion b grubuydu ama c ye gecmis dedi prozac ici de b grubu dedi ne dogru bende anlayamiyorum artikbenimde gonlum remerondan yana bana en iyi gelen ilacti

Bana doktor basta remerion b grubuydu ama c ye gecmis dedi prozac ici de b grubu dedi ne dogru bende anlayamiyorum artikbenimde gonlum remerondan yana bana en iyi gelen ilacti
Valla bu standardı geliştiren FDA’nın sitesine göre wellbutrin denen ilaç harici çoğu antidepresan C grubu. En çok tercih edilenler prozac ve lustral. SSRI grubu ilaçlar üzerinde en çok çalışılan ilaçlar olduğu için drlar ilk onları yazıyor. Bana da paxil + remeron kombinasyonu iyi gelmişti. Şu an zombi gibiyim uykusuzum ama uyuyamıyorum, açım ama yemek yiyemiyorum. Bunlar da anksiyetemi tetikliyor Remeron 12 haftamın dolmasını bekleyip kullanacağım sanırım, sen prozac basladın mı? Şikayetlerin nedir?

Yok ben henuz baslamadim ilaclara prozac bi surr icmistim ondan once sulinex iciyordum bana en iyk gelen oydu ama.onun birakma sureci daha zor die beni prozaca gecirmisti doktor hamile kalinca prozaci ani kesmem cidden yan etki yaratmadi. Prozac mutlu ediyor cidden ama.2 tane alirsam . Benim su anki sikayetim hicbisi yapmak istememek surekli karamsar olmak ve gece 10 kere uyanmak. Remeron tek vazgecemedigim.ilac oldu benim remeron hem uykuyu duzenlio hem istah aciyor o yonden iyi remeeon toparlar hemen ins banada remeron verir gunduz hapi harici uyku bendede sıkıntiki hamilelik.oncesi ben hep ani gece kalkamalai olup atak gecirdigim icin ilac aliodum

Ben de aynıyım hep kötü bişey olacak bi felaket olacak hissi gerginlik siddetli panik atağım olmuyor ama iç sıkıntısı mutsuzluk onun getirdiği uykusuzluk cok oluyor. Prozac ben de icmistim hafif ilaç düzenli kullanımda etksi azalmıştı. Off off cok kararsızım remeron alsam mı almasam mı dr da tercih senin diyince kafam attı

Tervih senin dedide bi sıkıntı olmaz demedimi peki. Bize birakmalari cok kötü telkin etmeleri gerekiyor biz istermiydik icelim ilac ama elimizde degil ki ya cidden basta icmicem dsyanicam diyodum 2 ay zor dayandim suan heyecanla 12. Haftayi bekliyorum daha huzurlu mutlu bi hamilelik geçirim diye

Peki cnm sormadin mi doktora remeron u onerirmisinin..gebe kullannan hastalariniz var mi diye?

31.haftadan güncelleme paxeraya başladım 20 mg. 10 haftadır selectra 100 mg içiyordum seroquell ve rexapin ile birlikte. Hiçbir işe yaramadı. Atak zamanlarımda xanax 0.5 de alacağım. Inşallah sağlıkla doğum yaparsam herkes referans alsın benim ilaçlarımı diye bilgi vermek istedim

Demiyorlar işte risk sıfır diyemem diyor malssef

bana psikiyatrim son aylarda hamile hastam uyuyamıyordu remron vermiştim bi sıkıntı olmadı demişti mesela
Demiyorlar işte risk sıfır diyemem diyor malssef
ama ilaç içmeyendede risk sıfır değil böyle düşün canım. hiç ilaç içmeyip bebekte sıkıntı olanda çok çıkıyor ki stres daha çok etkiliyor bebeği

Aynen canım içecegim yüksek ihtimal. Dün bir dra danıştım kullan dedi o da beslenme bozkluğu uykusuzluk hamilelik için daha ciddi problem dedi mesela.

Az zamanin kalmiss sabirr..bebeginde buyudugu icin bebegi etkiliceni sanmiyorum bence..

Evet artık hiçbir şey yapmaz dedi doktor. Ki 21.haftadan beri hayır paxera olmaz diye beni zorlayan doktor bu. Xanax da içebilirsin arada dedi.
Oyle evtt artik bebisin buyumus..peki canm doktor doguma yakin birak falan diyor mu ?mesela son 1 2 hafta kala

Allah yardimcin olsun tabiki Rabbimin izni ile hic birsey olmayacak. Doktor niye versin zarari olsa. Icin rahat olsun ennnnn onemlisi sen iyi ol sen iyi ol ki bebek iyi olsun. Bundan sonra su gibi gecsin zaman zaten cok az kalmis. Yanindayiz yanliz degilsin

Sen nasil oldun cnm biraz iyimisinn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…