Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Insallhh canim..hamilelik zor bir surec hele bizim gibi panik atak rahatsizligi olanlara dahada zor..insanin beynini esir aliyor bu hastalik..ama yapacak bir sey yok..bol boll dua edelim birbirimize..Allaha sigindim Rabbim innnsahh sifamizi verir hepimizinde ..

Allah yardimcimiz olsun inşAllah ulaşamıyordur ilclar bebegimize......

Allah yardimcimiz olsun inşAllah.......

Herkese oncelikle merhaba arkadaslar. Ben 4 yildir anksiyete tedavisi goeuyordum ilk dogumumdan sonra oldu. Simdi ikinciye hamileyim ve hamile oldugumu
Ogrenince ilaclari biraktim. Ilk 3 ay cok cok zor gecti buyuk ataklar gecirdim. Aklim gitti intihar dusundum. Ne olur kizmayin gunah oldugunu cok iyi biliyorum ama aklim gitti inanin. Doktor 5 haftalik hamile iken celectra 25 mg baslayalim dedi psikiatri ve kadin dogum anlasarak. Bir kere 25 mg ictim biraktim icmedim. Icmeyecegim asla dedim. Ama gecen hafta hersey konttolden cikti. Korkunc bir kriz gecirdim iki gun gecmedi uyku yok. 14+2 de Sansima ayni gun kadin dogumda
Randevum vardi doktor lutfen artik ilac kullan dedi. Psikiatrime gittik gittigimde korkunc atak halindeydim. Bana yarin xanax verdi kendi icirdi korkunc kotuydum. Aglayarak ictim. Kotu olursan ic dedi. O gece sakinledim uyudum yarini daha korkunc oldum en son bunu solemeye utaniyorum inanin ama oldu aklim gitti kendime zarar vermisim. Hemen xanax verdi ailem. Onunda pismanligi ile berbat oldum. Beni arastirma hastanesinde psikiatri servisine getirdiler. Doktor yatirdi. Hoca geldi 50 mg celectra iciyorum. Cok kotu olursam uyumazsam xanax yerine ceyrek rivottril vereceklerini solediler. Sadace rivotrili bir kere çeyrek verdiler. Hastanede yatıyorum şuan. Çok çok korkuyorum.bu arada 15+2 deyim. Desteğinize ve dualrınıza ihtiyacım var bebeğim kız. Kızıma bişey olsun istemiyorum. Hastaneye yattığım günden beri bu başlıktaki yorumları okuyorum. Hep moral buluyorum. En son dedim bende yazıp paylaşacağım

Gören okuyan olursa ne olur desteklerinizi bekliyorum. Biraz uzun oldu halkınızı helal edin. Daha 5 ayim var hergun kotu nasil gececk Rabbim buyuk insallah gecer

Oncelikle merhaba.. cok gecmis olsun..kizmayin demissin kizicak bir sey yok canim bu bir rahatsizlik..horminlarin tavan yapmasiylada dahada beter oluyor..yorumlari bastan okuduysan boyle problemleri olan bir suru insan var(bende dahil) tedavini ol aksatma..kendine zarar vermeye kadar geldiyse ilactan korkma..bnde korkumdan kullanamiyorum suan ama kotu olursam kullanicam yapacak bir sey yok..cok zor bir rahatsizlik bu zikkim hastalik..ama sunu unutma yalniz degilsin senin gibi bir suru insan var bu surecten gecen..ilaca konusundada zaten doktor kontrolunde kullaniyorsun..Profdan dinlemistim..normal ilac kullanmayan a.kesici bile almayan saglikli bir anne %98 saglikli bir bebek dunyaya getiriyor..ilac kullanan antidepresan grubu(c grubu) bir annede %96 saglikli bir bebek dunyaya getiriyor..ha keskee hic bir gebe ilac kullanmak zorunda kalmasa ama iste mecbur kaliyosun..yalniz degilsin her zaman yaz buraya yorumlari oku..etrafindaki insanlarla konus anlat yasadigin hisleri icine asla kapanma..

Cok tesekkur ederim moral oldu Allah razi olsun

Canım selam hosgeldin
Suan nasılsın iyi misin ne olur kafana birsey takma odagini değiştirmeye calis bende uzun zamandır anskiyete panik atak tedavisi goruyorum 10 yildir suan hamileyim bende 7 haftalik ve doktor kontrolu altında ilacimi iciyorum sende doktorlarına güven ilaclarini icmemezlik yapma . Gecmis sayfaları oku o kadar çok insan var ki ilac içerek hamiligini sürdüren bizlerin yolu burada kesisti cunku hepimizin az cok düşünceleri yaşadığı duyguları aynı başında zaten o lanet panik anksiyete bozukluğu ama yanliz değilsin hepimiz aynı durumdayız bol bol dua okumaya calis yanlız kalmamaya calis doktorlarıni dinle emin ol daha iyi olacaksın allah sifa versin hepimize

Bol bol dua edip tespih cekiyorum destegin icin cok tesekkur ederim. Hepsi gececek insallah Rabbime siginiyorum. Dermanini verecek insallah

Bol bol dua edip tespih cekiyorum destegin icin cok tesekkur ederim. Hepsi gececek insallah Rabbime siginiyorum. Dermanini verecek insallah
İyi olacaksın canım sen güçlü ol yeter senin gibi yaşamaktan bezdigim günler oldu hast yatıralım dediler kabul etmedim korktum kendine gel dedim lütfen sen de öyle de bunların hepsi vesvese gerçek düsüncelerimiz degil ilaçlarını mıtlaka kullan sakın aksatma cok daha yi olup keyfli bir gebelik geçireceksin buna emin ol. Biz buradayız ne zaman istersen yaz

Allah kızını sana bağışlasın öncelikle. Yazdığın hiçbir şeyi kimse ayıplamıyor buradaki herkes ne çileler çekiyor o yüzden seni anlıyoruz. İlaçlarını kullan hastanede yatıyorum diye kendini korkuya sokma ne güzel bak kontrol altındasın bebeğine bakarlar sana bakarlar sağ salim doğurursun bebeğini inşallah. Ben sürekli dibimde bi doktor olsun istiyorum mesela o beni çok rahatlatırdı ama yok o açıdan şanslıyım de. Ben de 4.5 ay kala çok çok kötüleştim nasıl geçecek diye ağlarken bak 2 ay kaldı doğumuma. 2 ay bile çok uzun hiç bitmeyecek gibi geliyor ama bitecek de tüm bunlar geçecek de. Dua et. Allah hepimize sabır versin bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Xanax kimler alıyor arkadaşlar? Xanax alıp doğum yapanlar da yazabilir mi? Mecbur kaldığında alıyorum ama doktorum alma diyor.. Bu sefer tedirgin içtiğim için hap sakinleştirmiyor da şu günler nasıl geçecek bilmiyorum

Mrb..bn kullanmiyorum ama gecmis sayfalarda gormustum kullanan..

Eklentiler

• Screenshot_20210123-142300_Gallery.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 57
Herkese merhaba arkadaslar;
Ben 10 yıldır panik atak hastasiydim
Hamile kalinca birakmak zorunda kaldim
10 haftalik hamileyim
Hamilelikten once prozac ve remeron iciyordum dusuk dozdaydi remeron 15 mg o bile bana super geliyordu ama biraktigimdan beri hic iyi degilim hic mutlu degilim kimseyle muhabbet etmek istemiyorum. Calisiyorum biri bisi dese daralmaya basliyorum islerim zaten stresli cok bunaldim. Evde hicbisi yapasim yok. Cok. Cok mutsuzum bunaldim.
Ataklarim yok cok sukur ama duygusal acidan cok mutsuzum hicbiseyden zevk alamiyorum bebegimi bile dusunemiyorum ilaca baslamak istiyorum ama korkuyorumda remeron icen varmi bu surecte ben suan 12. Haftaya helmeyi bekliyorum psikiyatriye gitmek icin

Merhabalar..eger anksiyete ve ataklariniz yoksa terapiyi deneyebilirsiniz ilk basta..tabi siz kendinizi hislerinizi daha iyi bilirsiniz..

Merhabalar..eger anksiyete ve ataklariniz yoksa terapiyi deneyebilirsiniz ilk basta..tabi siz kendinizi hislerinizi daha iyi bilirsiniz..
Atak yok ama.anksiyete var malesef hep.kaygiliyim.nasil.asicam die mutlu degilim cok terapiye gittim ama.faydasi olmadi malesef ilacsiz yasayamicskmisim.gibi geliyor

Atak yok ama.anksiyete var malesef hep.kaygiliyim.nasil.asicam die mutlu degilim cok terapiye gittim ama.faydasi olmadi malesef ilacsiz yasayamicskmisim.gibi geliyor
Anladim canim anksiyete bir illett..bnde atakta var..12 ci haftan gectikten sonra git doktora..antidepresan kullanan cok ama yinede insan korkuyor..ama streste cok zararli bebek icin..bazen ben kendime diyorum kar edeym derken zarar mi ettim acaba kullanmayarak diyorum..bilmiyorum zor bir durum insan ne yapacagini sasiriyor..

selamlar hanımlar bende panik atak ankisiyete icin ilac kullaniyorum paxera10mg ve xanax gebelik dusunuyorum ama ilaclari brakabilicegmi dusunmuyorum korkuyorum asiri derecede aranizda gebeligin basindan beri ilac kullananlar oldugunu gordum rica etsem istanbul icinde olanlar doktor önerebilirmi

Evet bende stresi düşünüyorum cnm o yuzden baslayacagim.sanirim 12 aya kadar sabredip zaten 2 haftam kaldi 3 aylik olmaya. Allah hepimizin yardimcisi olsun cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…