- 12 Ocak 2021
- 44
- 9
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece uykularım kötü sadece beni takip eden doktorlarımda gözle görülen bir iyileşmem olduğunu söylüyorIyi canim sevindim..ilac seni dahada toparlicaktir..korkma korktukca ilactan tedaviden insan daha kotuye gidiyor kendimden biliyorum..doktor ne diyor peki??
Başladım canım 13+6 da ilk ilacimi kullandim. Düzenli olarak 50 mg celectra alıyorumGeçmiş olsun, ilaç kullanmaya basladın mı canım?
Iyi cnm sevindim iyiye gitmene..insalh daha iyi olursun..insallh hepimiz iyi oluruz..cok zor bir surecc bizim gibi olanlara..sen galiba 15 haftaliksin yolun yarisina az kalmis..Gece uykularım kötü sadece beni takip eden doktorlarımda gözle görülen bir iyileşmem olduğunu söylüyor
Gece uykularım kötü sadece beni takip eden doktorlarımda gözle görülen bir iyileşmem olduğunu söylüyor
Yok diye biliyorum..sadece burada yazisma yapiliyorBuradaki arkadaşlarım iletişim grubu var mı yazışabileceğimiz. Var ise beni eklemeniz mümkün mü? Yada yoksa açılabilir mi???
7/24 birbirimize destek amacıylaa
Ahh ben de yeni öğrenmiştim ne telaşlı ne korkuluydum. O günleri hatırlamak bile istemiyorum cok zor günler geçirdim. Sırf ilaç korkusundan.. simdiki aklım olsa hic birakmayi denemezdim bile bosuna cırpınmısım.. yazarım tabi. Hepimiz sağlıkla kavusalim insallah. Son 3 haftam kaldı her sey yolunda cok sükür gebeliginin basında olan arkadaslara tek önerim ilac iciyorum diye stres olmasınlar, kötülerse ilactan korkmasınlar.. doktorlarını dinlesinler. Doktordan memnun değillerse değiştirsinler. Gerçekten panik atak ve anksiyetenin ya da depresyonun verdiği zarar ilaclardan cok daha fazla. Bizzat yasadım bunu. İlk aylarım ve simdiki ben arasında dağlar kadar fark var. Eşim zorla içiriyodu ilaci zorla götürüyodu doktora yataktan bile cikamıyodum. İyi ki gitmisim. Bebege nasıl bakıcam zaten hastayım, hasta bi annesi olacak, günler nasıl gececek diye düsün düsün ağla, o kadar istemene rağmen erken miydi diye düsün düsün ağla... simdi dört kaplan gücündeyim kimsenin kucagina bile veremem bebegimi.herseyiyle ben ilgilenicem bi gelsin Allah hepimize kolaylık versin. Sabrını ve ödülünü versinzaman nasıl da geçmiş sen bunu yazdığında ben daha yeni hamile kalmışım ama haberim yok tabi.. mutlu güzel günler geçiriyorum paxera ile .. doğumdan sonra yazabilir miisn bize?
ben nasipse doğum yaptıktan sonraki gün geçeceğim paxeraya
O üc ilacin yapamadigini yapacak paxera. Sevindim senin adına. Gerçekten üç tane c grubu icmektense ki selectra 100 gayet geçerli bir doz.. 20lik paxera coktan cözerdi. Neyse, Lohusalıkta da rahat edersin. Etkisini göstermiş olur.31.haftadan güncelleme paxeraya başladım 20 mg. 10 haftadır selectra 100 mg içiyordum seroquell ve rexapin ile birlikte. Hiçbir işe yaramadı. Atak zamanlarımda xanax 0.5 de alacağım. Inşallah sağlıkla doğum yaparsam herkes referans alsın benim ilaçlarımı diye bilgi vermek istedim
Kiyamam sana gecmis olsun kuzum gececekProfesör psikiyatrın bana paxera ve xanax ile ilgili yazdığı cevap. Artık ne paxeradan ne de xanaxtan korkmuyorum. Korkan arkadaşlara da bi referans olsun diye yazıyorum. Bu kadar doktor yanılıyor olamaz.
Ben de tüm arkadaşlara ilaçlarını, kendi ilaçlarını kullanmalarını öneriyorum canım. ben iki hata yaptım, birincisi ilaca başlamakta çok geç kaldım ikincisi de kendi ilacımı kullanmak yerine farklı ilaçlar kullandım. şöyle bir artısı var bebeğimi korudum en azından tüm gelişim sürecini tamamlamış oldu ama ben mahvoldum.Ahh ben de yeni öğrenmiştim ne telaşlı ne korkuluydum. O günleri hatırlamak bile istemiyorum cok zor günler geçirdim. Sırf ilaç korkusundan.. simdiki aklım olsa hic birakmayi denemezdim bile bosuna cırpınmısım.. yazarım tabi. Hepimiz sağlıkla kavusalim insallah. Son 3 haftam kaldı her sey yolunda cok sükür gebeliginin basında olan arkadaslara tek önerim ilac iciyorum diye stres olmasınlar, kötülerse ilactan korkmasınlar.. doktorlarını dinlesinler. Doktordan memnun değillerse değiştirsinler. Gerçekten panik atak ve anksiyetenin ya da depresyonun verdiği zarar ilaclardan cok daha fazla. Bizzat yasadım bunu. İlk aylarım ve simdiki ben arasında dağlar kadar fark var. Eşim zorla içiriyodu ilaci zorla götürüyodu doktora yataktan bile cikamıyodum. İyi ki gitmisim. Bebege nasıl bakıcam zaten hastayım, hasta bi annesi olacak, günler nasıl gececek diye düsün düsün ağla, o kadar istemene rağmen erken miydi diye düsün düsün ağla... simdi dört kaplan gücündeyim kimsenin kucagina bile veremem bebegimi.herseyiyle ben ilgilenicem bi gelsin Allah hepimize kolaylık versin. Sabrını ve ödülünü versin
isterseniz bir deneyin ama eğer durumunuz ağır ise terapinin etkili olacağını sanmıyorum. hafif seyreden bi durumdaysanız belki etkisi olabilirmerhaba arkadaşlar;
burda hiç ilaç öncesind eterapiye giden oldumu peki
boşamı zaman harcıyorum acaba giderek
sadece mutsuzum ve içim sıkılıyor onun dışında ataklarım yok çok ağır sayılmam ama terapide her hafta ve ücreti fazla ondan dolayı zaten maddi durumdan dolayı çalışmak zorunda kaldığım için sıkıntıdayım bilmiyorum çıkmazdayımisterseniz bir deneyin ama eğer durumunuz ağır ise terapinin etkili olacağını sanmıyorum. hafif seyreden bi durumdaysanız belki etkisi olabilir
Prof dr. Nazan Aydin gercektenn gebe depresyonunda uzman ve anlayisli halden anlayan bir doktor..Profesör psikiyatrın bana paxera ve xanax ile ilgili yazdığı cevap. Artık ne paxeradan ne de xanaxtan korkmuyorum. Korkan arkadaşlara da bi referans olsun diye yazıyorum. Bu kadar doktor yanılıyor olamaz.
Daha yolun basindasin once terapi dene bence..zaten 13-14 cu haftana gelmeden ilac dusunme..zor biliyorum ama ataklarin yoksa sabir et..evt dedigin gibi psikolog fiyatlari cok yuksk..benim 13 cu haftamdi 1 seans terepi aldim online..saatligi 280 tl di..bir deneyeyim dedim..baktim verdigim paraya konusmasi degmez..bana diyor cik 20 dk disarda gez..butun korkularini dusun eve gelincede unut diyor..zaten onu becerebilsem hasta olmazdim..bide cok pahali 1 saat konusuo bir suru para..baskada almadim..simdi bana devlet verdi psikolog dün aradi konustum..1 subatta geri aricam dedi..ama bana terapinin faydasi olmuyor..sadece mutsuzum ve içim sıkılıyor onun dışında ataklarım yok çok ağır sayılmam ama terapide her hafta ve ücreti fazla ondan dolayı zaten maddi durumdan dolayı çalışmak zorunda kaldığım için sıkıntıdayım bilmiyorum çıkmazdayım
CanimC ccddss R reddress sizin adınıza çok mutluyum gerçekten birinizde başından beri sorun çıkmadı, diğeriniz de gayet iyi dayandı. Mantıken sırf paxera içmemek için diğer antipsikotikleri içmek çok saçma gerçekten. Sanki diğerleri çok denenmiş de riski yok diye kesin belirtilmiş.
ben şu an eskiden kullandığım remeronu içiyorum mesela selectrayı bıraktım. Bu arada ilk 13-14 hafta uzak dur demişsin Z Zeyyzeyyyy ama ben 8. Haftamda baslamak zorunda kaldım çok kötüydüm gebeligin basinda da kullanan arkadaşlarımız oldu, zorunda kalan insanlara bekle diye kötü hissettirmek istemem açıkçası ben de beklemeye calistim ama yattığım yerden kalkacak halim yoktu çok ağırdım ve her an bebek düşecek diye panik içerisindeydim atak üstüne atak geliyordu açtım susuzdum bayılacak gibiydim. O duruma katlanmak mı, düşük doz ilaç kullanmak mı dersen yaşayan biri olarak ilaç derim.
eğer kendinizde o gücü bulamıyorsanız ilaçtan destek alın.. sadece doktor tavsiyesi ile olması önemli burada kafanıza göre kullanmayin. Her gün elim paxile gidiyor biliyorum içsem iyi gelecek ama vicdan yapiyorum mesela..
Tabi canim kullanirsin yani bu hastalik cok zorr..basindan beri kullananlarda cok..hatta kendi ilacini birakmayanda..biliyorum sen mecbur kaldin..zaten mecbur kalmasa kimse kullanmaz..o arkadas ataklari pek yokmus huzursuzlugu varmis terapi deneyen var mi demis bnde ona binayen dedim..benm kuzenimde 2 cocugunda bastan beri kullandi..bende haftaya randevu aldim psikiyatriden baslicam..dedigin gibi buna katlanmak cok zor boyle katlanmaktansa dusuk doz ilac kullanmak daha iyi..bnm simdiki aklimla olsa daha once giderdim doktora cunku sikayetlerim iyice artti..C ccddss R reddress sizin adınıza çok mutluyum gerçekten birinizde başından beri sorun çıkmadı, diğeriniz de gayet iyi dayandı. Mantıken sırf paxera içmemek için diğer antipsikotikleri içmek çok saçma gerçekten. Sanki diğerleri çok denenmiş de riski yok diye kesin belirtilmiş.
ben şu an eskiden kullandığım remeronu içiyorum mesela selectrayı bıraktım. Bu arada ilk 13-14 hafta uzak dur demişsin Z Zeyyzeyyyy ama ben 8. Haftamda baslamak zorunda kaldım çok kötüydüm gebeligin basinda da kullanan arkadaşlarımız oldu, zorunda kalan insanlara bekle diye kötü hissettirmek istemem açıkçası ben de beklemeye calistim ama yattığım yerden kalkacak halim yoktu çok ağırdım ve her an bebek düşecek diye panik içerisindeydim atak üstüne atak geliyordu açtım susuzdum bayılacak gibiydim. O duruma katlanmak mı, düşük doz ilaç kullanmak mı dersen yaşayan biri olarak ilaç derim.
eğer kendinizde o gücü bulamıyorsanız ilaçtan destek alın.. sadece doktor tavsiyesi ile olması önemli burada kafanıza göre kullanmayin. Her gün elim paxile gidiyor biliyorum içsem iyi gelecek ama vicdan yapiyorum mesela..
12 haftayı geride bıraktın paxile başlamanı öneririm tabi yine de karar senin belki remeron da senin ilacın olduğu için iyi gelecektir.C ccddss R reddress sizin adınıza çok mutluyum gerçekten birinizde başından beri sorun çıkmadı, diğeriniz de gayet iyi dayandı. Mantıken sırf paxera içmemek için diğer antipsikotikleri içmek çok saçma gerçekten. Sanki diğerleri çok denenmiş de riski yok diye kesin belirtilmiş.