Çok az kaldı sabret. Ben de çok sabırsızlanıyorum yeter artık diyorum her gün ama geçecek yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikBir de üstüne hastalandım ben psikolojim de gitti. 8-9 gün oldu geçmedi. Hersey o kadar zorlaştıki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok az kaldı sabret. Ben de çok sabırsızlanıyorum yeter artık diyorum her gün ama geçecek yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikBir de üstüne hastalandım ben psikolojim de gitti. 8-9 gün oldu geçmedi. Hersey o kadar zorlaştıki
çok teşekkür ederim.. bende paxera kullanıyordum ama hamile oldugumu öğrenince bıraktım ve hiç yaşamadıgım kadar kötü ataklar yaşadım. İlk üç ay gecmeden rexapinden başka ilaç veremiyeceğini söyledi doktor 5 gün oldu kullanalı gece uykusu uyuyamıyorum yine dediğin gibi iştahım düzeldi ama hala ataklar yasıyorum yarın yine doktora gidicem dediğin ilacıda soriyim doktorumaBen rexapine 26.haftada başladım. Iyi geldi şu var beni uyutmadı iştahımı çok açtı ama en azından geceleri saat başı uyanmıyorum gece 2 de 3 te uyuyorum sabah 8de kalkıyorum olsun hiç uyuyamamaktan iyi. Ben 1 aydır içiyorum şu an iyiyim rexapinden önce 8 hafta 100lük selectra ve 75 mg seroquell kullandım tık demedi ataklarım, rexapinle 2 hafta içinde topladım, diğer ilaçlara da devam ediyorum ama. 3 tane ilacım var. Benim asıl ilacım paxera ama doktor onu vermedi, vermiyor ben de böyle idare ediyorum. Rexapin yanına seroquell de iste bir sor doktoruna ne diyecek. Çok geçmiş olsun. Bebeğe bi şey olacak diye korkma. Olmuyor
Ben 21 hafta sabrettim 5.haftada ilacı bıraktım 10.haftaya kadar çok kötüydüm sonra dayanma gücü geldi ama 21.haftada çok çok kötüleştim 8 hafta kabus gibiydi. Ne uyku ne yemek acillerdeydim kendi evimde kalamıyordum. Xanax aldığım zamanlar oldu. Ama geçti şimdi iyiyim. Tabi doğumdan sonra paxeraya başlayacağım kimse durduramaz beni.. Diyeceğim şu ki ilaçlar 8hafta da olsa 10 hafta da olsa etki edecek illa ki ama düzenli kullan ve bebeğe zarar verir miyim diye düşünme.w
çok teşekkür ederim.. bende paxera kullanıyordum ama hamile oldugumu öğrenince bıraktım ve hiç yaşamadıgım kadar kötü ataklar yaşadım. İlk üç ay gecmeden rexapinden başka ilaç veremiyeceğini söyledi doktor 5 gün oldu kullanalı gece uykusu uyuyamıyorum yine dediğin gibi iştahım düzeldi ama hala ataklar yasıyorum yarın yine doktora gidicem dediğin ilacıda soriyim doktoruma
Çok teşekkür ederimBen 21 hafta sabrettim 5.haftada ilacı bıraktım 10.haftaya kadar çok kötüydüm sonra dayanma gücü geldi ama 21.haftada çok çok kötüleştim 8 hafta kabus gibiydi. Ne uyku ne yemek acillerdeydim kendi evimde kalamıyordum. Xanax aldığım zamanlar oldu. Ama geçti şimdi iyiyim. Tabi doğumdan sonra paxeraya başlayacağım kimse durduramaz beni.. Diyeceğim şu ki ilaçlar 8hafta da olsa 10 hafta da olsa etki edecek illa ki ama düzenli kullan ve bebeğe zarar verir miyim diye düşünme.
Sükür iyileştim ya. Allah bir daha göstermesin valla grip miydi covid miydi bilmem cok fenaydıÇok az kaldı sabret. Ben de çok sabırsızlanıyorum yeter artık diyorum her gün ama geçecek yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Ben de doğumdan sonra tam doza geçicem ya. Doktorla tekrar görüştüm emzirirken güvenliymiş dozunu artırabiliriz dediBen 21 hafta sabrettim 5.haftada ilacı bıraktım 10.haftaya kadar çok kötüydüm sonra dayanma gücü geldi ama 21.haftada çok çok kötüleştim 8 hafta kabus gibiydi. Ne uyku ne yemek acillerdeydim kendi evimde kalamıyordum. Xanax aldığım zamanlar oldu. Ama geçti şimdi iyiyim. Tabi doğumdan sonra paxeraya başlayacağım kimse durduramaz beni.. Diyeceğim şu ki ilaçlar 8hafta da olsa 10 hafta da olsa etki edecek illa ki ama düzenli kullan ve bebeğe zarar verir miyim diye düşünme.
8in başında bıraktım 9da döndümCanım sen hangi haftada paxeraya geri döndün?
Senin tam dozun 30muydu canım? Benim 20 ama direkt içirir mi 10dan mı başlar bilmiyorum onuBen de doğumdan sonra tam doza geçicem ya. Doktorla tekrar görüştüm emzirirken güvenliymiş dozunu artırabiliriz dedi
Slm canim düşe kalka geciyor gunler saat saati tutmuyor bendesen nasilsin? Evt izzit gulluyu bnde dinledim ama pekte bir ise yaramadi..bir ara beyhan budak i dinliyordum yutubeden biraz mantikli iyi geliyordu konusmalari..Kızlar selam keyifler nasıl napiyorsunuz ataklarla mucadele de neler yapıyorsunuz günler nasil geciyor Allahim hepimize yardim etsin insAllah
Bu arada bir arkadasim izzet güllüyü tavsiye etti instadan takibe aldım youtobe dan da aynı şekilde yani kaygı vs birseyler anlatıyor ama teknik söylemiyor neler yapabiliriz yada ben kaçırdım
Ben böyle şeyler dinleyemiyorum hiç. Daha çok rahatsız ediyo beni. İşe yarasa kimse ilaç kullanmazdı ha belki Hafif seyreden anksiyete depresyona iyi geliyordur. Bana ilaçtan başka bi şey iyi gelmiyo o ilaç da paxera. Kutusunu öpüyorum hapın resmen...Slm canim düşe kalka geciyor gunler saat saati tutmuyor bendesen nasilsin? Evt izzit gulluyu bnde dinledim ama pekte bir ise yaramadi..bir ara beyhan budak i dinliyordum yutubeden biraz mantikli iyi geliyordu konusmalari..
Evet ediyorum hiç kesmedim gayet güzel cok şükür
Slm canim düşe kalka geciyor gunler saat saati tutmuyor bendesen nasilsin? Evt izzit gulluyu bnde dinledim ama pekte bir ise yaramadi..bir ara beyhan budak i dinliyordum yutubeden biraz mantikli iyi geliyordu konusmalari..
Ayyyy galiba izzet güllü filan biraz daha bu hastalıkla yeni tanısanlar icin evet etkili olabilir bilmiyorum ben dünden beri baktim ama teknik vermiyor sadece konuşuyor daha cok darlandim yılların anksiyetesi ilaçsız olmuyor bende paxeradan bahsettim dr dogum yaptıktan sonra neden olmasın kullanırsın dedi peki bu süreci nasıl gecirecegim ki .. sabah gözünü aç ağla zirla uyumaya çalış evin içinde dört dön ve etrafında kimsenin seni anlamaması cok zor cokBen böyle şeyler dinleyemiyorum hiç. Daha çok rahatsız ediyo beni. İşe yarasa kimse ilaç kullanmazdı ha belki Hafif seyreden anksiyete depresyona iyi geliyordur. Bana ilaçtan başka bi şey iyi gelmiyo o ilaç da paxera. Kutusunu öpüyorum hapın resmen...
ya güldürdün beni. Ben de diyorum iyiki varsın canın ilacim. Ve xanaxa tabi onlar olmasa napardım..Ben böyle şeyler dinleyemiyorum hiç. Daha çok rahatsız ediyo beni. İşe yarasa kimse ilaç kullanmazdı ha belki Hafif seyreden anksiyete depresyona iyi geliyordur. Bana ilaçtan başka bi şey iyi gelmiyo o ilaç da paxera. Kutusunu öpüyorum hapın resmen...
Canım sen belki yazdın mı bilmiyorum ama kaçıncı hafta da başladın ilaca ... suan nasılsınya güldürdün beni. Ben de diyorum iyiki varsın canın ilacim. Ve xanaxa tabi onlar olmasa napardım..
Ben basından beri paxerayı hiç birakmadim sadece dozunu azalttim. 30luk iciyordum, 5. Haftada azaltmaya başladık 8. Haftada 10 a kdr düştüm. 8-12 hafta arası 10 mg ictim(bebegin en gelistigi haftalar demisti doktor). 12-17hafta arası 15 mg ictim. Sonra 20 ye cikardik 20 devam ediyorum 34 haftalık bebegm hersey yolunda cok sükür. xanax da kullandım panik atak zamanlarında.Canım sen belki yazdın mı bilmiyorum ama kaçıncı hafta da başladın ilaca ... suan nasılsın
Baslarda zorluk yaşamışsın sende ama bak gecmis gitmis bile sen iyi ol daha iyi ol bebiste 34 olmuş ohooo masAllah ben yillardir ilac kullaniyorum bende asla ama asla yenemedim ilaçsız olmuyor ve bizi bizden başka kimse anlamıyor lustral iciyorum ama 0.5lik xanax aldim dun icim içimi yedi dr cok cok zor durumda kalırsan al dedi ama tabi lustral gibi rahat rahat kullan diyemedi Allaha dua ediyorum .... baska çarem yok ki napayimBen basından beri paxerayı hiç birakmadim sadece dozunu azalttim. 30luk iciyordum, 5. Haftada azaltmaya başladık 8. Haftada 10 a kdr düştüm. 8-12 hafta arası 10 mg ictim(bebegin en gelistigi haftalar demisti doktor). 12-17hafta arası 15 mg ictim. Sonra 20 ye cikardik 20 devam ediyorum 34 haftalık bebegm hersey yolunda cok sükür. xanax da kullandım panik atak zamanlarında.
Korkma xanaxi da cok icen var bizim gibi. Zorda kalmasak kim icmek ister ki. Tabi ki zorda kalınca alınıyor. O atak halinin de bebege zarar verdigini düşünüyorum acıkcası ama ilaçlarin bebege ulasıp ulaşmadıgi bile kesin değilBaslarda zorluk yaşamışsın sende ama bak gecmis gitmis bile sen iyi ol daha iyi ol bebiste 34 olmuş ohooo masAllah ben yillardir ilac kullaniyorum bende asla ama asla yenemedim ilaçsız olmuyor ve bizi bizden başka kimse anlamıyor lustral iciyorum ama 0.5lik xanax aldim dun icim içimi yedi dr cok cok zor durumda kalırsan al dedi ama tabi lustral gibi rahat rahat kullan diyemedi Allaha dua ediyorum .... baska çarem yok ki napayim
Katiliyorum..banada iyi gelmiyor pek..dedigin gibi hafif anksiyeteleri ancak motive eder..ben hamileligimin baslarinda dinliyordum insan medet umuyor..simdi dinlemiyorum bos konusuyor gibi geliyor..29 da psikologla konusucam aricak ama ne bilim bir faydasinin olucani pekte sanmiyorum yinede denicem bakalimBen böyle şeyler dinleyemiyorum hiç. Daha çok rahatsız ediyo beni. İşe yarasa kimse ilaç kullanmazdı ha belki Hafif seyreden anksiyete depresyona iyi geliyordur. Bana ilaçtan başka bi şey iyi gelmiyo o ilaç da paxera. Kutusunu öpüyorum hapın resmen...