Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Aynen cnm. En sona kdr zorluyolar durum psikolojik olunca. Burda da öyle
Aynn canim ama Turkiyede olsam coktan baslamistim..bizim doktorlarimiz daha bilgili ve anlayisli halden anliyorlar..bunlara anlatiyosun boş..belli kaliplar ogrenmisler onu tekrarliyorlar..kendi haline birakiyorlar insani..27 ocakta psikologla konusucam ama ne faydasi olacak ki psikologun..konusmakla 1 2 gun gecer sonra yine ayni..Allah yardimcimiz olsun..Allah herkeze huzurlu hamilelik yasatsin..

Biraz olsun yemek yiyebiliyorum daha normal ama gece uykusu sıfır sabaha kadar ataklarım devam 3 ayı sağsalim atlatabilirsem bakalım inşallah toparlarız sen nasıl oldun bu arada ilaçlar iyi geldi mi biraz olsun ?
Biraz daha iyiyim cok siddetli olmuyor en azindan rexapin uyku yapar diye biliyorum ben bekle bakalım kullandıkça etkisini gösterir.

Kesinlikle öyle yaşamayan anlamıyor malesef. 8 haftalık hamileyken mi cipralex kullanmıştın şuan kaç haftalık hamilesin. Tabi ki peşini birakmicam bu durumda başka dr a gitcem beni anlayan isini ehliyle yapan dr a denk gelirim inşallah

Su an 33 olduk. Evet 8 ken geçirmişti beni ama olmayınca eski ilacima döndük.

Ben rexapine 26.haftada başladım. Iyi geldi şu var beni uyutmadı iştahımı çok açtı ama en azından geceleri saat başı uyanmıyorum gece 2 de 3 te uyuyorum sabah 8de kalkıyorum olsun hiç uyuyamamaktan iyi. Ben 1 aydır içiyorum şu an iyiyim rexapinden önce 8 hafta 100lük selectra ve 75 mg seroquell kullandım tık demedi ataklarım, rexapinle 2 hafta içinde topladım, diğer ilaçlara da devam ediyorum ama. 3 tane ilacım var. Benim asıl ilacım paxera ama doktor onu vermedi, vermiyor ben de böyle idare ediyorum. Rexapin yanına seroquell de iste bir sor doktoruna ne diyecek. Çok geçmiş olsun. Bebeğe bi şey olacak diye korkma. Olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…