Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Saol bilgiler için canım .. senin cok az kalmış masAllah naparim nasil geceler haftalar aylar hiç iyi değilim valla ne uyku ne yemek yok yok yok
Vallahi katılıyorum anaların hakki asla ödenmez
Ah ah anlıyorum ben de öyleydim cok zor. İlaçlarin insallah iyi gelir. Gelmezse doktor dozunu falan artırır baska bisey ekler belki

Bende gündüz bir sorun yok ama gece uykumdan çarpıntıyla uyanıyorum sanki koşmuşum gibi bu da panik atak mıdır bilen var mı?

11 gündür selectra 25 mg kullanıyorum, bugün hiç iyi değilim. Midem bulanıyor yemek yiyemiyorum halsizim. Sürekli yatmak istiyorum. Ne zaman etki edecek bu ilaç bıktım böyle yaşamaktan

Saol bilgiler için canım .. senin cok az kalmış masAllah naparim nasil geceler haftalar aylar hiç iyi değilim valla ne uyku ne yemek yok yok yok
Vallahi katılıyorum anaların hakki asla ödenmez
Gecer canim zorda olsa gecer..ilaclar zamanla toparlicaktir merak etme..yinede canim elinde degil biliyorum ama yemek yemeye calis..gece yatarken sicak sut ic iyi geliyor..

Cnm 50 de zaten düsük bence de yükselt simdiye iyi gelmesi lazimdi..
Aynen biraz iyi geldi aslında ama dişim de ağrıyor bi de o çıktı başıma onun da sıkıntısı eklendi. Bilmiyorum bırak 2 saati bir dakika geçmiyor bu haldeyken. Ne zormuş ne ilaç alabiliyosun ne başka bişey yarabbim..

Herkese merhaba, rexapinle biraz daha iyiyim ama kilo yapıyor son 3 haftamda tam 9 kilo aldım ki en başından beri hiç kilo almamıştım ama iyi geldi selectra 100 8.haftadan sonra etki etmeye başladı. Xanax ihtiyacım kalktı. Paxeraya başlamayı doğumdan sonraya bıraktım. Ama gebelik ilerledikçe her şey daha zor. Yatmak, kalkmak, nefes almak, yürümek... Anaların hakkı gerçekten ödenmez.. Allah hepimize sabır, bebeklerimize sağlık versin

Merhaba rexapini ne zamandır kullanıyorsunuz bende 2 gün oldu mecbur başladım 2.5mg anksiyete krizlerime dayanamadığım yemek yiyemedigim uyku uyuyamadıgım için kullanmamı önerdiler kadın doğum doktorumla beraber ama benim hamileliğim çok yeni olduğu için kullanmaya korkuyorum kullanmassamda normal yaşantıma dönemiyorum sürekli stres halindeyim çok zor çok umarım herkes bi an önce sağlığına kavuşur

Bir de üstüne hastalandım ben psikolojim de gitti. 8-9 gün oldu geçmedi. Hersey o kadar zorlaştıki

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 5 yıldır panik atak hastasiyim. Bebek planlayinca ilacı (cipralex) bırakmıştım. Şuan 13 haftalik hamileyim ve panik atagim tekrarladı. Kadın dogumcum psikiyatriye git ona göre bir yol çizeriz dedi psikiyatriste gittim ilaç veremem çekeceksin atak gelsin ne yapacak ki dedi. Ama ben çok kötüyüm mide bulantısı yemek yiyemiyorum nefes alamıyorum elim ayağım titriyor tutmuyor. Benimle aynı şeyleri yaşayan ilaç kullanan var mı. Bu şekilde bu hamilelik bitmez bir yandan ilaç kullanmak istiyorum kendime gelmek için bir yandan da bebegim zarar görür diye korkuyorum.

Baska bir psikiyatrise gidebilirsin..hamilellik zaten zor bir surec bizim gibi panik atak hastalarina 2 kati zor..burada kullanan arkadaslar var..2000 kuusur yorum var bunlari gozden gecirirsen de gorursun zaten..Allah yardimcimiz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…