kuzular boş bırakmayın burayı yaa...
nisan, rukiye falan epeydir yok nerelerde bu kızlar nil, aday, efrah sizlerde tabii sizde unutmayın burayı!!!
nisan, rukiye falan epeydir yok nerelerde bu kızlar nil, aday, efrah sizlerde tabii sizde unutmayın burayı!!!
burdayim duygucugum buralardayim :) cok yazamiyorum ama okuyorum yazdiklarinizi.uykusuzlukla bogusuyorum.bebisim bayagi huysuz.kirki cikmadi daha gerci, halen umutlaniyorum belki düzelir diye.geceleri özellikle basliyor aglamaya huysuzlanmaya, karni tok alti temiz anlamiyorum neden.ilk bebegim meger melekmis, aksam bir yatardi sabah uyanirdi resmen.saatlerce gik demeden uyurdu.bende sanirdim normal bebek böyle olur.
Aaaa benim kadar buraya uğrayan var mı acaba.. Ama evet, diğerleri uğramayı bırakmasınlar buraya..
Bu arada dün randevum vardı.. Miniğim aynen tahmin ettiğim gibi yine ters döndü. Yani baş aşağı şu an.. Ben tekrar döndüğünüde hisssettim zaten.. Bebek baş yukarı olunca çok zor olur anne içöin dediler ama ben o 2 gün çok rahat etmiştim.. 2 gün sonra gene ters döndü gece.. Uğraşa uğraşa dönüyor yavrum yaa.. Ama önemi yok artık, doktorum insafa geldi, bana acıdı " tamam seni sezeryan yaparım" dedi.. Ama yinede her gittiğimde beni normal yapmaya ikna etmeye çalışıyor.. Hazır ilk doğumu atlatmışsın, 2. daha rahat olur diyor.. Ama benim ilk doğumdan dolayı cesaretim yok diyorum.. Sonra tamam madem bu kadar istiyorsun, yaparım dedi.. 2 hafta sonra çağırdı tarih verecekmiş.. Zaten 4 haftam kaldı sayılır.. Bakalım Rabbîm ne nasip eder.. Bu arada bebek 2500 olmuş.. Bense artık zor hareket ediyorum..
Benden haberler bu kadar.. Pa, çarpıntı, ekstralar, iç sıkıntıları... Hepsi mevcut.. Aam Şükür ki, ara ara geliyortlar.. Rabb'ime sığınıyorum artık...
merhaba kızlar.beni hic sormayın ya ufacık bebegmle ew tasınacak.ewimizi sattık kaloriferli degildi baska bir ew aldık.simdi temizlik,toplanma,tasınma derdi war.yazık kızımı bile bu isler arasında ihmal ettım.o yüzden yazamıyrm.
DuYGU,efrah,nisan,aday umarım bebekler iyidir?
Nil cim senin durumunu falan takip ediyrm insaallah bir an önce yawruna kawusur zor günleri atlatırsın.tabi diger arkadaslar da öyle.
Fırsat buldukca yazarım kızlar.bebeklerinize we kendinize iyi bakın.pa sız günler insaallah..
yok aday ya sorma hiç yok sütüm artık ilk zamanlardada azdı ama en azından geliyordu azda olsa yavaş yavaş tamamen kesildi((
aman tatlım ilaç bağımlısı olma bizim gibi boşver dayanabildiğin kadar dayan hamileliğinde dayandıysan zaten şimdi haydi haydi dayanırsın Rabbim beterinden korusun inşallah..
bu arada zamanında soğursaydım beraber doğurucaktık ya zaten ama bizim kız aceleci çıktı teyzesi:))
...
merhaba kızlar.beni hic sormayın ya ufacık bebegmle ew tasınacak.ewimizi sattık kaloriferli degildi baska bir ew aldık.simdi temizlik,toplanma,tasınma derdi war.yazık kızımı bile bu isler arasında ihmal ettım.o yüzden yazamıyrm.
DuYGU,efrah,nisan,aday umarım bebekler iyidir?
Nil cim senin durumunu falan takip ediyrm insaallah bir an önce yawruna kawusur zor günleri atlatırsın.tabi diger arkadaslar da öyle.
Fırsat buldukca yazarım kızlar.bebeklerinize we kendinize iyi bakın.pa sız günler insaallah..
Aaaa benim kadar buraya uğrayan var mı acaba.. Ama evet, diğerleri uğramayı bırakmasınlar buraya..
Bu arada dün randevum vardı.. Miniğim aynen tahmin ettiğim gibi yine ters döndü. Yani baş aşağı şu an.. Ben tekrar döndüğünüde hisssettim zaten.. Bebek baş yukarı olunca çok zor olur anne içöin dediler ama ben o 2 gün çok rahat etmiştim.. 2 gün sonra gene ters döndü gece.. Uğraşa uğraşa dönüyor yavrum yaa.. Ama önemi yok artık, doktorum insafa geldi, bana acıdı " tamam seni sezeryan yaparım" dedi.. Ama yinede her gittiğimde beni normal yapmaya ikna etmeye çalışıyor.. Hazır ilk doğumu atlatmışsın, 2. daha rahat olur diyor.. Ama benim ilk doğumdan dolayı cesaretim yok diyorum.. Sonra tamam madem bu kadar istiyorsun, yaparım dedi.. 2 hafta sonra çağırdı tarih verecekmiş.. Zaten 4 haftam kaldı sayılır.. Bakalım Rabbîm ne nasip eder.. Bu arada bebek 2500 olmuş.. Bense artık zor hareket ediyorum..
Benden haberler bu kadar.. Pa, çarpıntı, ekstralar, iç sıkıntıları... Hepsi mevcut.. Aam Şükür ki, ara ara geliyortlar.. Rabb'ime sığınıyorum artık...
canım benim doktorunun sonunda insafa gelmesine çok sevindim walla...
bebişine maşallah annesi büyümüş kocaman olmuş Rabbim sağa sağlim kucağınada almayı nasip etsin tatlım...
dularım seninle hep aklımdasın walla sık dişini çok az kaldı canım benim...
sevindim cnm doktorun ikna olduguna 4 hafta hee çok az kalmış Allahın izniyle bebiş doğunca da ugramayı unutma tamammı bizde fazla ugrayamasakta günde bir iki defa geliyoruz.bebişin kilosuda iyi daha bir ay var alır.hakkında en hayırlı doğum hangisiyse o olur inşallah.
gebelik reflüsü olabilir.doğumdan sonra kalmaz inşallah.
ben doğumdan sonra stresten reflü oldum.kalp krizi gibi bi ağrı oluyor.sırt ağrısı da cabası
canım reflü değil. kalbimin atışlarından bile ritim bozukluğu olduğu anlaşılıyor. kardiolojiyede gittim. tehlikeli ritim bozukluğu değil gebeliğin tamamlanmasını bekliyoruz. zaten gebelikle başladı bende... insanın sinirlerini bozuyor resmen.
Mevlüt vardı kızlar hazırlıklar temizlik şekerler pilav derken uzak kaldım..Kızımın acaip gaz sıkıntıları var çok ağlıor annem bu hafta gidiyor ne yapacağımı bilemiorum..
Aa mevlüt yaptınmı canım? Şükür yaa, kurtuldun ondanda.. O da ayrı telaşe hee..
Allah kabul etsin.. Niye çağırmadın bizi?
Annen gidecek demek.. Olsun canım ya.. sakın kendini şartlandırma, yapamam, edemem diye..
Ölene dek annen yanında olamaz.. Alıştır beyninide, kendinide..
Aa mevlüt yaptınmı canım? Şükür yaa, kurtuldun ondanda.. O da ayrı telaşe hee..
Allah kabul etsin.. Niye çağırmadın bizi?
Annen gidecek demek.. Olsun canım ya.. sakın kendini şartlandırma, yapamam, edemem diye..
Ölene dek annen yanında olamaz.. Alıştır beyninide, kendinide..
hem de ne telaşe nil..Yani amaç güzel fakat bizim icat ettğimiz gelenekler zorlaştırıyor işi..
Gidecek Nil..Meleğim gazlı ağlayan bir bebek elim ayağıma dolaşıyor ter içinde kalıorum ritmim bozuluor hatta nefessiz kalıorum dün mevlütte olduğu gibi..Allahım yardım edecek inş..Özeliikle geceleri çok zorlanıorum.
Nil çok az kaldı cnm ya sezerynla kolayca atlacaksn inş çok seviniorum ya çok..
bugün doktora gittim bebiş 1.500 gr olmuş çok sevindim ben yiyemesemde bebek iyi. bende sezeryandan çok korkuyorum ya nasıl olacak hangisi olacak bilmiyorum benim doktorumda sezeryan istesem hiç itiraz etmez öyle bi tuhaf işte adamı anlamıyorum bazen.aman ya dogum başlı başına stres rabbim kolaylık versin hepimize ilk sıra nilde herhalde önce dualarımız ona.
Mevlüt vardı kızlar hazırlıklar temizlik şekerler pilav derken uzak kaldım..Kızımın acaip gaz sıkıntıları var çok ağlıor annem bu hafta gidiyor ne yapacağımı bilemiorum..
Ayy canım benim çok sağol.. Ya gül sen niye çizelge yapmıyorsun.. Kaç haftalık olduğunu anlayamıyoruz biz..
Hamilelik çizelgesi yapsana.. Kaç haftalıktın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?