Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

aman sorma aday benim kızda bir kaç gündür acayip huysuz habire ağlıyor öyle böyle değil çıldırıcam ya:((( tatlım 1. ay aşısı hepatitin 2. dozu korkma ateş yapmıyor...
bu arada gene mi boş geldi msj yaaaa yuhhh artık ne zahmeti tatlım istersen burdan yazim cevap aaa yada face den msj atarım ben sana olur mu uyar mı sana??

uyar cnm tamam bekliorum.inşalalh yapmaz cnm ateş hafta sonu düğünde var bebek küçük gitmeyelim diorum eşime ama dinlemio.bakalım bebiş duracakmı düğünde.ayy ben korkuyorum aşı yapılırken bebişi tutmaktan.dayanamam:((yarın gitcez aşıya

uyar cnm tamam bekliorum.inşalalh yapmaz cnm ateş hafta sonu düğünde var bebek küçük gitmeyelim diorum eşime ama dinlemio.bakalım bebiş duracakmı düğünde.ayy ben korkuyorum aşı yapılırken bebişi tutmaktan.dayanamam:((yarın gitcez aşıya

yapmaz cnm merak etme sen anneyi dayanamazsa diye dışarı çıkarıyorlar zaten:))

kızlar ya uykusuzluk beni mahfetti yaaa tam yatıcam cırlıyor benim ufaklık inat yapıyor sanki şaka gibi....

duygucugum bebegi kendi yatagina al uyumaya calis.bazende sirf sicaklik ariyorlar.ne biliyim bir emzirme yastigin varsa onu yatagina koy yanina, üstüne kizini koy.ona dogru dön, nefesini kokunu hissetsin.bazen ise yariyor canim bir dene.bende yapiyorum.daha kücükler, bazende sirf ilgi sicaklik ariyorlar.nede olsa 9 ay bizimleydiler, nefesimizi bütün seslerimizi alarak uyudular.birde kundak yapmayi dene yada bir örtüyle ellerini bagla, yani bagla dedigim, örtüyü ört, ellerini cirpinamasin, sikmadan arkadan bagla.kundak bazen benim topragimida sakinlestiriyor.bu söylediklerim herzman olmasada bazen ise yariyor canim.denemekten birsey kaybetmezsin.benimkide cok huysuz, o yüzden herseyi deniyorum.ilkimden bilmiyorum böyle seyleri ben.yavrum melekti sanki.aksam yatardi, sabah kalkardi.ama simdi bende her formülü deniyorum :5:

allah kolayliklar versin, sanada tüm annelerimizide.

Son düzenleme:
canım inşallah kolay normal doğum olur dediğin gibi ama olmazsada yani sezeryan olursada sakın korkma bak gerçekten abartılıyor öyle çığlık attırıcak ağrı olmuyor yaa ameliyat oluyorsun tabii ki ağrı oluyor ama dayanılmayacak bir ağrı değil inan... onlar bence çok nazlılarmış düşünüpte onları korkutma kendini boşuna... ben gebelik zehirlenmesi geçirdim 23 tansiyonla narkoz aldım ve ben uyandım araştır istersen yüksek tansiyonda narkoz vermeleri çok riskli ama bende spinal ve epidural tutmadı mecbur kaldılar ve ben uyandım yani hiç korkma Allah ın dediği olur kendini serbest bırakmaya çalış kendini Allah ın izniyle alıcaksın meleğini sağa sağlim kucağına tecrübelisin de...

canım benim allah razı olsun gerçekten zor bi dogum olmuş senin. allahım hepimize hayatımız boyu kolaylık ve ruh,beden saglıgı versin (amin).

Dün eşimle bebeği yıkarken bir çığlık kopardı tıkanacak sandım çok fenaydı elim ayağıma girdi sonrada çarpıntım oldu ve strese girdim sütüm azaldı..Bu gece doğru düzgün uyumadı öğlen 1 oldu ve ben odadan çıkıp elimi yüzümü yıkayamadım.Komşumu çaağırmak zorunda kaldım o oyalarken ben kahvaltı edebildim..Nasıl olacak bu iş anlamadım ben korkuyorum..

duygucugum bebegi kendi yatagina al uyumaya calis.bazende sirf sicaklik ariyorlar.ne biliyim bir emzirme yastigin varsa onu yatagina koy yanina, üstüne kizini koy.ona dogru dön, nefesini kokunu hissetsin.bazen ise yariyor canim bir dene.bende yapiyorum.daha kücükler, bazende sirf ilgi sicaklik ariyorlar.nede olsa 9 ay bizimleydiler, nefesimizi bütün seslerimizi alarak uyudular.birde kundak yapmayi dene yada bir örtüyle ellerini bagla, yani bagla dedigim, örtüyü ört, ellerini cirpinamasin, sikmadan arkadan bagla.kundak bazen benim topragimida sakinlestiriyor.bu söylediklerim herzman olmasada bazen ise yariyor canim.denemekten birsey kaybetmezsin.benimkide cok huysuz, o yüzden herseyi deniyorum.ilkimden bilmiyorum böyle seyleri ben.yavrum melekti sanki.aksam yatardi, sabah kalkardi.ama simdi bende her formülü deniyorum :5:

allah kolayliklar versin, sanada tüm annelerimizide.

canım benim çok teşekkür ederim önerilerin için denicem canım... böyle değildi ya birkaç gündür huy değiştirdi resmen altı temiz gazını çıkarıyorum karnı tok sırf huysuzluk yapıyor ayakta müzik açıp oynayalım hemen susuyor ama yorgunluktan çok fazla duramıyorum ayakta birde uykusuzluk:((( neyse sağlıklı olsunlarda bugünlerde geçicek Allah ın izniyle...
bu arada nisancım senin büyük oğlunun huy değiştirmesine kardeşine henüz alışamamasından ve kıskanmasından kaynaklanıyor tatlım...
alışma evresi geçince düzliyorlar kuzenlerimden biliyorum cnm Allah sanada kolaylık versin...

canım benim allah razı olsun gerçekten zor bi dogum olmuş senin. allahım hepimize hayatımız boyu kolaylık ve ruh,beden saglıgı versin (amin).

canım senden de Allah razı olsun bol bol dua et hamileliğim boyunca ettiğim dualar kurtardı beni ben duaya çok inanırım...

Dün eşimle bebeği yıkarken bir çığlık kopardı tıkanacak sandım çok fenaydı elim ayağıma girdi sonrada çarpıntım oldu ve strese girdim sütüm azaldı..Bu gece doğru düzgün uyumadı öğlen 1 oldu ve ben odadan çıkıp elimi yüzümü yıkayamadım.Komşumu çaağırmak zorunda kaldım o oyalarken ben kahvaltı edebildim..Nasıl olacak bu iş anlamadım ben korkuyorum..

canım sakin olmaya çalış sütün tamamen kesilmesin bak... olucak öyle şeyler daha neler neler olucak......
geçende kaynanamda tutturdu beraber bebeği yıkayalım diye ben kendim yıkıyorum normalde manyak karı çocuğu boğuyodu koca kadın beceremedi düşün artık... her şeyede maydonoz zaten kucağında tutmayı bile beceremiyor salak:47: neyse konumuza dönelim...
biraz rahat olmaya çalış tatlım ya ataklarını tetiklersin böyle...

Bu arada bir cihaz duydum adı ALPHARİA CİHAZI.psikolojik pek çok soruna iyi geliyormuş.hiç duydunuzmu bilmiyorum ama bugün nette gördüm ,birkaç kullanıcı yorumu var.Eğer doğru ise rahatladıklarını söylüyorlar.bilgisi olan varmı,bilgi verirseniz.Artık çaresizlikten herşeye atlar olduk.:)

ben kullandım alpharia cihazını faydasını gördüm,şlangıçta biraz baş dönmesi oluyo ama etkikili birşey..

Nasıl rahat olucam duygu ya
Nil sen demiştin ya bana bi rahatlık geldi sonradan die keşke bana da gelse :(

Canım ben bana rahatlık geldi demiştim ama çocuk 3 yaşına geldiğinde demiştim.. Orayı kaçırdın mı?
Daha vaktin var canımın içiii.. Daha bebişin çok küçük..

Kızlar benim başıma bugün ne geldi biliyor musunuz? Bugün pazar ya, eşim sahile götürdü.. Bizde oradaki bankların birine oturalım dedik.. Ben tam ortaya oturdum.. Sonra peşimden annem geldi, onun oturmasıyla bank arkaya doğru düştü.. Annemde bende düştük yani..
Ama ben son anda öyle hızlı bir reflex yaptım ki, bank tam geriye yatmadan kalktım ayağa..
O zamandan beri kasığımda çok ağrım var.. Bebbiş hareketli, hareketinde sorun yok ama ağrım var.. Doktora gitmekle gitmemek arasında kaldım.. Ne yapsam ki...

Canım ben bana rahatlık geldi demiştim ama çocuk 3 yaşına geldiğinde demiştim.. Orayı kaçırdın mı?

Kızlar benim başıma bugün ne geldi biliyor musunuz? Bugün pazar ya, eşim sahile götürdü.. Bizde oradaki bankların birine oturalım dedik.. Ben tam ortaya oturdum.. Sonra peşimden annem geldi, onun oturmasıyla bank arkaya doğru düştü.. Annemde bende düştük yani..
Ama ben son anda öyle hızlı bir reflex yaptım ki, bank tam geriye yatmadan kalktım ayağa..
O zamandan beri kasığımda çok ağrım var.. Bebbiş hareketli, hareketinde sorun yok ama ağrım var.. Doktora gitmekle gitmemek arasında kaldım.. Ne yapsam ki...

tatlım geçmiş olsun yaaa git bencxe doktora bişey olduğunu sanmıyorum ama bence git tatlım tedbir olsun...

ben kullandım alpharia cihazını faydasını gördüm,şlangıçta biraz baş dönmesi oluyo ama etkikili birşey..

gerçekten fayda ediyor mu ya???

Nasıl rahat olucam duygu ya
Nil sen demiştin ya bana bi rahatlık geldi sonradan die keşke bana da gelse :(

tatlım kasmamaya çalışıcaksın kendini başka çaremiz var mı daha çok küçükler yeri gelicek hasta olucaklar, diş çıkarıcaklar düşücekler kalkıcaklar soğukkanlı olmaya çalışmaktan başka çaremiz yok kuzum ya...

amman allah korusun ne zorluklarla geliyor bu zamana kadar çok geçmiş olsun canım inşallah bişi yoktur korkutma kendini.

geçmiş olsun cnm agrın varsa bencede doktora gitmelisin doğum yakın sonuçta belki doğum agrsıdır.her ihtiımale karşı git.

gözlerimden uyku akıo kızlar bebiş gece 4de uyudu çok yorgunum

kızlarr gebelikte cipralex 20 mg antidepresan içen varmı?depresyon hastasıyım hamilelikten ötürü bırakmıstım fakat tekrar eski halime döndüm.yemek bile yiyemiorum artık.eskiden cipralex 20mg içiyordum

kızlarr gebelikte cipralex 20 mg antidepresan içen varmı?depresyon hastasıyım hamilelikten ötürü bırakmıstım fakat tekrar eski halime döndüm.yemek bile yiyemiorum artık.eskiden cipralex 20mg içiyordum

cnm ben paxıl 20 mg kullandım hamileliğim boyunca cıpralex kullanmadım ama yasaklı ilaç kullananlardanım ne yazık ki bende....

Kızlar sağolun ilginiz için..
Akşam kendimi dinledim hep.. Kasılmalarım oldu yine sıksısk..
Hatta saat tuttum kasılıp gevşiyordu sürekli.. Ama baktımki, g,derek azalıyor ağrım, sancım..
Gitmedim acile.. Yattım, sabah kalktığımda ağrım yoktu..
Ee nasıl gidiyor sizin hayatınız.. Anne olanlar.. Bebişlerinizi koklaya koklaya yatıyorsunuz, emişiyorsunuz ne güzel..
Allah'ım bize de nasip etsin inşaAllah....

Kızlar sağolun ilginiz için..
Akşam kendimi dinledim hep.. Kasılmalarım oldu yine sıksısk..
Hatta saat tuttum kasılıp gevşiyordu sürekli.. Ama baktımki, g,derek azalıyor ağrım, sancım..
Gitmedim acile.. Yattım, sabah kalktığımda ağrım yoktu..
Ee nasıl gidiyor sizin hayatınız.. Anne olanlar.. Bebişlerinizi koklaya koklaya yatıyorsunuz, emişiyorsunuz ne güzel..
Allah'ım bize de nasip etsin inşaAllah....

aman nilim sevindim ağrının geçmesine tatlım tekrar çok geçmiş olsun...
tecrübeli bir anne olarak sadece bebişlerimizi koklamakla geçmiyor ne yazık ki vakit :1: büyüdükçe yeni yeni huylar nil teyzesi huysuzluklar çok meraklanma seninde uykusuz gecelerine az kaldı hanımefendi :1:
şaka bir yana tabii ki Allah ın izniyle görüceksin o günleri sende ne varmış bak nasıl geçicek bu hamilelik derken çok az kaldı doğuma:))

Kızlar, az önce kanamam oldu benim.. Kahverengi , içinde kanda vardı.. O an panik yaptım hemen, üzüldüm daha çok erken diye.. Gittim abdest aldım, namazımı kıldım, gene kontrol ettim, gene var kahverengi akıntı.. Şimdi doktora gidiyorum, acile.. Bakalım ne diyecek doktor.. Dua edin bana yaa, daha çok erken...

Back