• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

kuzular boş bırakmayın burayı yaa...
nisan, rukiye falan epeydir yok nerelerde bu kızlar nil, aday, efrah sizlerde tabii sizde unutmayın burayı!!!

nisan, rukiye falan epeydir yok nerelerde bu kızlar nil, aday, efrah sizlerde tabii sizde unutmayın burayı!!!

burdayim duygucugum buralardayim :) cok yazamiyorum ama okuyorum yazdiklarinizi.uykusuzlukla bogusuyorum.bebisim bayagi huysuz.kirki cikmadi daha gerci, halen umutlaniyorum belki düzelir diye.geceleri özellikle basliyor aglamaya huysuzlanmaya, karni tok alti temiz anlamiyorum neden.ilk bebegim meger melekmis, aksam bir yatardi sabah uyanirdi resmen.saatlerce gik demeden uyurdu.bende sanirdim normal bebek böyle olur.

Son düzenleme:

Aaaa benim kadar buraya uğrayan var mı acaba.. Ama evet, diğerleri uğramayı bırakmasınlar buraya..

Bu arada dün randevum vardı.. Miniğim aynen tahmin ettiğim gibi yine ters döndü. Yani baş aşağı şu an.. Ben tekrar döndüğünüde hisssettim zaten.. Bebek baş yukarı olunca çok zor olur anne içöin dediler ama ben o 2 gün çok rahat etmiştim.. 2 gün sonra gene ters döndü gece.. Uğraşa uğraşa dönüyor yavrum yaa.. Ama önemi yok artık, doktorum insafa geldi, bana acıdı " tamam seni sezeryan yaparım" dedi.. Ama yinede her gittiğimde beni normal yapmaya ikna etmeye çalışıyor.. Hazır ilk doğumu atlatmışsın, 2. daha rahat olur diyor.. Ama benim ilk doğumdan dolayı cesaretim yok diyorum.. Sonra tamam madem bu kadar istiyorsun, yaparım dedi.. 2 hafta sonra çağırdı tarih verecekmiş.. Zaten 4 haftam kaldı sayılır.. Bakalım Rabbîm ne nasip eder.. Bu arada bebek 2500 olmuş.. Bense artık zor hareket ediyorum..
Benden haberler bu kadar.. Pa, çarpıntı, ekstralar, iç sıkıntıları... Hepsi mevcut.. Aam Şükür ki, ara ara geliyortlar.. Rabb'ime sığınıyorum artık...

merhaba kızlar.beni hic sormayın ya ufacık bebegmle ew tasınacak.ewimizi sattık kaloriferli degildi baska bir ew aldık.simdi temizlik,toplanma,tasınma derdi war.yazık kızımı bile bu isler arasında ihmal ettım.o yüzden yazamıyrm.
DuYGU,efrah,nisan,aday umarım bebekler iyidir?
Nil cim senin durumunu falan takip ediyrm insaallah bir an önce yawruna kawusur zor günleri atlatırsın.tabi diger arkadaslar da öyle.
Fırsat buldukca yazarım kızlar.bebeklerinize we kendinize iyi bakın.pa sız günler insaallah..

burdayim duygucugum buralardayim :) cok yazamiyorum ama okuyorum yazdiklarinizi.uykusuzlukla bogusuyorum.bebisim bayagi huysuz.kirki cikmadi daha gerci, halen umutlaniyorum belki düzelir diye.geceleri özellikle basliyor aglamaya huysuzlanmaya, karni tok alti temiz anlamiyorum neden.ilk bebegim meger melekmis, aksam bir yatardi sabah uyanirdi resmen.saatlerce gik demeden uyurdu.bende sanirdim normal bebek böyle olur.

ayy nisan sorma ya uykusuzluk bendede var en fazla 5 saat uyuyorum günde bazen 1-2 saat bizim kırkımız çıktı ama bişey değişmedi malesef umarım senin değişir... Allah kolaylık versin annelik gerçekten zormuş ama olsun sağlıklı olsunlarda bugünlerde geçicek allah ın izniyle...

Aaaa benim kadar buraya uğrayan var mı acaba.. Ama evet, diğerleri uğramayı bırakmasınlar buraya..

Bu arada dün randevum vardı.. Miniğim aynen tahmin ettiğim gibi yine ters döndü. Yani baş aşağı şu an.. Ben tekrar döndüğünüde hisssettim zaten.. Bebek baş yukarı olunca çok zor olur anne içöin dediler ama ben o 2 gün çok rahat etmiştim.. 2 gün sonra gene ters döndü gece.. Uğraşa uğraşa dönüyor yavrum yaa.. Ama önemi yok artık, doktorum insafa geldi, bana acıdı " tamam seni sezeryan yaparım" dedi.. Ama yinede her gittiğimde beni normal yapmaya ikna etmeye çalışıyor.. Hazır ilk doğumu atlatmışsın, 2. daha rahat olur diyor.. Ama benim ilk doğumdan dolayı cesaretim yok diyorum.. Sonra tamam madem bu kadar istiyorsun, yaparım dedi.. 2 hafta sonra çağırdı tarih verecekmiş.. Zaten 4 haftam kaldı sayılır.. Bakalım Rabbîm ne nasip eder.. Bu arada bebek 2500 olmuş.. Bense artık zor hareket ediyorum..
Benden haberler bu kadar.. Pa, çarpıntı, ekstralar, iç sıkıntıları... Hepsi mevcut.. Aam Şükür ki, ara ara geliyortlar.. Rabb'ime sığınıyorum artık...

canım benim doktorunun sonunda insafa gelmesine çok sevindim walla...
bebişine maşallah annesi büyümüş kocaman olmuş Rabbim sağa sağlim kucağınada almayı nasip etsin tatlım...
dularım seninle hep aklımdasın walla sık dişini çok az kaldı canım benim...

merhaba kızlar.beni hic sormayın ya ufacık bebegmle ew tasınacak.ewimizi sattık kaloriferli degildi baska bir ew aldık.simdi temizlik,toplanma,tasınma derdi war.yazık kızımı bile bu isler arasında ihmal ettım.o yüzden yazamıyrm.
Nil cim senin durumunu falan takip ediyrm insaallah bir an önce yawruna kawusur zor günleri atlatırsın.tabi diger arkadaslar da öyle.
Fırsat buldukca yazarım kızlar.bebeklerinize we kendinize iyi bakın.pa sız günler insaallah..

rukiyecim seni gördüğüme sevindim canım arada uğra özletme kendini!!!
taşınmak zor iş walla Allah kolaylık versin cnm birde bebekle daha da zor:((
bebeğim iyi şükürler olsun şuanda bir problem yok sağlığımız yerinde senin bebiş nasıl zorluyor mu seni??

yok aday ya sorma hiç yok sütüm artık ilk zamanlardada azdı ama en azından geliyordu azda olsa yavaş yavaş tamamen kesildi:(((
aman tatlım ilaç bağımlısı olma bizim gibi boşver dayanabildiğin kadar dayan hamileliğinde dayandıysan zaten şimdi haydi haydi dayanırsın Rabbim beterinden korusun inşallah..
bu arada zamanında soğursaydım beraber doğurucaktık ya zaten ama bizim kız aceleci çıktı teyzesi:))

...

ah cnm çok üzülüyorum süt mevzusuna her gelen biberonu mamayı görünce yorum yapıyo mama iyi değil anne sütünün öneminden bahsediyolar sanki ben bilmiyorum.bizim kızda biberona alıştı memeyi iki çekiyo bırakıyo mama vermeyincede kıyameti koparıyo süt az diye istemiyo sanırım memeyi gögüslerimde sızlama ucundan süt akma felan yok demekki süt yok.:(
benimle beraber doğum yapan kişiler var kaynanaları geldi dün biz geline şöyle bakıyoruz bunu yiyo bunu içiyo uyuyo sabahları milletin yanında yapanı var yorgunluktan ben nasıl dinlenim bi misafir geliyo gitmek bilmiyo yemek yap çay yap bebek ağladı karnını doyur ben ögünlerde zor yiyorum valla.benim kaynanam baktı bana on gün valla bi kompostu bile kaynatmadı.hatta yemeklerinide ben yaptım:)bide her gelen yorum yapıyo ben burda tek başıma mücadele etmeye çalışıyorum.yeterince yiyip içip dinlenemiyorum sütde gelmio napim:(
sorma cnm yaa seninki 2 aylık oldu nerdeyse daha dün gibi biizimkide nerdeyse bir aylık olcak 3 gün kaldı..

ay cnm dün giremedim misafir akını vardı akşam 10da gitti en son gelenler yorgunluktan bagıracaktım ayakta uyuyorum resmen bizim bebişte saat 10 civarları uyanıyo gece 3e kadar
nöbetteyiz :)

iyiler cnm çok şükür.sanada şimdiden kolay gelsin.fazla yorma kendini bebişe iyi bak annesi

sevindim cnm doktorun ikna olduguna 4 hafta hee çok az kalmış Allahın izniyle bebiş doğunca da ugramayı unutma tamammı bizde fazla ugrayamasakta günde bir iki defa geliyoruz.bebişin kilosuda iyi daha bir ay var alır.hakkında en hayırlı doğum hangisiyse o olur inşallah.

Ay canım benim ya.. Taşınmak gerçekten çok zor.. Allah yardımcın olsun.. Yardım edecek kimsen yokmu canım yaa.. Üüzldüm valal küçücük çocukla...

canım benim doktorunun sonunda insafa gelmesine çok sevindim walla...
bebişine maşallah annesi büyümüş kocaman olmuş Rabbim sağa sağlim kucağınada almayı nasip etsin tatlım...
dularım seninle hep aklımdasın walla sık dişini çok az kaldı canım benim...

Ayy evet bende sevindimm. Doktorum hiç karşı çıkmadı bu sefer.. Baktıki halim ahvalim iyi değil.. kadın bana paxili artır bile dedi.. Düşünün yani.. Bebeişte bakalım kaç kilo olacak.. Daha 1 ay var..

sevindim cnm doktorun ikna olduguna 4 hafta hee çok az kalmış Allahın izniyle bebiş doğunca da ugramayı unutma tamammı bizde fazla ugrayamasakta günde bir iki defa geliyoruz.bebişin kilosuda iyi daha bir ay var alır.hakkında en hayırlı doğum hangisiyse o olur inşallah.

Ayy doğurdumda, buraya gelmesi kaldı.. Ben sağ sağlim doğurayım, b aksilik olmasında, gelirim buraya merak etmeyin..

Zaten Allah'ın izniyle birbirimizi bırakmayalım kızlar.. Güzel bir dostluk oluştu, kaybetmek istemem ben sizi...:54:

gebelik reflüsü olabilir.doğumdan sonra kalmaz inşallah.

ben doğumdan sonra stresten reflü oldum.kalp krizi gibi bi ağrı oluyor.sırt ağrısı da cabası

canım reflü değil. kalbimin atışlarından bile ritim bozukluğu olduğu anlaşılıyor. kardiolojiyede gittim. tehlikeli ritim bozukluğu değil gebeliğin tamamlanmasını bekliyoruz. zaten gebelikle başladı bende... insanın sinirlerini bozuyor resmen.

Mevlüt vardı kızlar hazırlıklar temizlik şekerler pilav derken uzak kaldım..Kızımın acaip gaz sıkıntıları var çok ağlıor annem bu hafta gidiyor ne yapacağımı bilemiorum..

canım reflü değil. kalbimin atışlarından bile ritim bozukluğu olduğu anlaşılıyor. kardiolojiyede gittim. tehlikeli ritim bozukluğu değil gebeliğin tamamlanmasını bekliyoruz. zaten gebelikle başladı bende... insanın sinirlerini bozuyor resmen.

Benimde 1-2 haftadır falan acayip arttı.. Hele konuşurken sürekli akstralar oluyro.. Çok korkutuyor insanı.. Ama daha da çok canımı çok sıkıyor.. İçime sıkıntı getiriyor benim.. İnşaAllah doğumla birlikte son bulur.. Çok sinir bozucu birşey..

Mevlüt vardı kızlar hazırlıklar temizlik şekerler pilav derken uzak kaldım..Kızımın acaip gaz sıkıntıları var çok ağlıor annem bu hafta gidiyor ne yapacağımı bilemiorum..

Aa mevlüt yaptınmı canım? Şükür yaa, kurtuldun ondanda.. O da ayrı telaşe hee..
Allah kabul etsin.. Niye çağırmadın bizi?
Annen gidecek demek.. Olsun canım ya.. sakın kendini şartlandırma, yapamam, edemem diye..
Ölene dek annen yanında olamaz.. Alıştır beyninide, kendinide..

Annen gidecek demek.. Olsun canım ya.. sakın kendini şartlandırma, yapamam, edemem diye..

hem de ne telaşe nil..Yani amaç güzel fakat bizim icat ettğimiz gelenekler zorlaştırıyor işi..
Gidecek Nil..Meleğim gazlı ağlayan bir bebek elim ayağıma dolaşıyor ter içinde kalıorum ritmim bozuluor hatta nefessiz kalıorum dün mevlütte olduğu gibi..Allahım yardım edecek inş..Özeliikle geceleri çok zorlanıorum.

Nil çok az kaldı cnm ya sezerynla kolayca atlacaksn inş çok seviniorum ya çok..

hem de ne telaşe nil..Yani amaç güzel fakat bizim icat ettğimiz gelenekler zorlaştırıyor işi..
Gidecek Nil..Meleğim gazlı ağlayan bir bebek elim ayağıma dolaşıyor ter içinde kalıorum ritmim bozuluor hatta nefessiz kalıorum dün mevlütte olduğu gibi..Allahım yardım edecek inş..Özeliikle geceleri çok zorlanıorum.

bugün doktora gittim bebiş 1.500 gr olmuş çok sevindim ben yiyemesemde bebek iyi. bende sezeryandan çok korkuyorum ya nasıl olacak hangisi olacak bilmiyorum benim doktorumda sezeryan istesem hiç itiraz etmez öyle bi tuhaf işte adamı anlamıyorum bazen.aman ya dogum başlı başına stres rabbim kolaylık versin hepimize ilk sıra nilde herhalde önce dualarımız ona.

Çok az kaldı dediğin 1 ay.. Bana hiçte az gelmiyor.
Ay canım benim yaa.. Hamililkten önce nasıldın.. Gene böyle miydin?
Benec zamana ihtiyacın var senin.. Ve sakin bir hayata.. Düşünsene, önce hamileydin..
Doğum telaşı ve endişesi.. Sonra doğum.. Sonra hem bebeğe alışma devresi
hemde gelen giden..
Sakin bir devre yaşa bakalım ne olacak.. Rabb'im yardım eylesin.. Bizim işimiz böyle..
Varla yok gibi.. Yaşamakla yokluk gibi.. Rabb'im beterinden korusun..

bugün doktora gittim bebiş 1.500 gr olmuş çok sevindim ben yiyemesemde bebek iyi. bende sezeryandan çok korkuyorum ya nasıl olacak hangisi olacak bilmiyorum benim doktorumda sezeryan istesem hiç itiraz etmez öyle bi tuhaf işte adamı anlamıyorum bazen.aman ya dogum başlı başına stres rabbim kolaylık versin hepimize ilk sıra nilde herhalde önce dualarımız ona.

Ayy canım benim çok sağol.. Ya gül sen niye çizelge yapmıyorsun.. Kaç haftalık olduğunu anlayamıyoruz biz..
Hamilelik çizelgesi yapsana.. Kaç haftalıktın sen?

benim annem gideli tam 8 gün oluyor o gittiğinde hüngür hüngür tam bir saat agladım.üzüntüden süt felan da gitti.ailemden uzak olmak çok üzücü rabbim saglıklarını versin küçükken büyümek isterdim şimdi ise küçülmek ne güzel hep bir aradaydık.neyse cnm üzülme anlıcan alışıyosun bebek bakımına bende çok korkmuştum.bakamam diye yıkayamam die yıkadımda bakıorumda iş başa düşünce Allah yardım ediyo.seninki emiyo sanırım biraz daha kolay olur.ben mama veriorum elim ayağıma dolanıo aglıyo yetiştircem diee akla karayı seçiyorum.

nil duygu nisan rukiyee nerelerdesiniz.efrah sanırım burdasın şu an bebiş nasıl

nilcim nasılsın halsizliğin devam ediyomu.

Back