kızlar yemekten sonra olan çarpıntı sadece bize özel değil. tanıdığım n ormal hamilelerde var böyle düşünüp rahatlayın biraz. bende özellikle bu sebeple gitmiştim kardiolojiye. doktor şeker var mı dedi. yüklemeyide önümüzddeki hafta yapacağız göreceğiz. bunu yaşayan arkadaşlar şeker var mı sizde. doktor yemekle birlikte ani düşme yada çıkma olablir şekerde buda yapar dedi çarpıntı. tabi biz yapı olarakta durumu biraz abarttığımız için dahada tetikliyoruz.
bu arada bende doğumdan sonra gelecek olan misafirleri düşündükçe kötü oluyorum. o çok korkutuyor yanlarında oturmak![]()
Benim ilk yüklemede yani 50 likte 150 çıktı.. Sınır 140 tı.. Dr. yüksek dedi, 100 lük yükledik.. Onda hepsi normaldi.. Yani şeker falanda yok.. Ya zaten diyorum ya, bende hamilelikten öncede vardı bu her yemek sonrası çarpıntı.. Kardiyolojiye gittim, dahiliyeye gittim, midemde sorun olabilir diye.. Birşey bulamadılar.. Ama mideme giren şeylerle alakalı birşey var bende.. Bunu biliyorum.. 5 senedir hiç es geçmez mi yaa..
Milletin gelme gitme işini hiç sorma.. Tam felaket.. Aman zaten ne felaket değil ki bize.. Yaşamak zaten başlıbaşına eziyet............
Rabb'im affetsin... Bunları söylediğime kendim bile yakıştıramıyorum ama hislerim bunlar ne yapayım... Rabb'im ver şifamızı... Devamızı.. Senden başka isteeyecek kimsemiz yok.. Vesilemiz her ne ise, nasip et bize onu ve ver çarelerimizi Allah'ım.. Ya Erhamerrahmiyn....