Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versin cnm senin ne kadarlık oldu bebiş.bizimki 22 günlük.ewet pompalamak bitirir diolar.doktorda demişti bebek emerken uyarıyomuş süt daha çok geliomuş ben ilk başlarda sağdım ama günde 3 biberon 50 cc lerde anca çıkıodu onada şükür verebiliodum bikaçgündür emmeyi öğrendi sütüm azaldı.evhamlı yapım var stres sütü azaltıyor ondan sanırım.valla bakkaldan aldım zeytinyağı sızma inşallah hakikidir.her mamasına katayımmı acaba yoksa günde bikeremi.bebiş uyuyo uyumuşken bende uyuyayım.
bu arada efrah rukiye duygu nasılsınız bebişler nasıl.nilcim seninde az kaldı Allah yardımcın olsun dularımız seninle ve diğer doğumu bekleyen bütün arkadaşlarla.
Kızlar, deminden beri çarpıntılarla uğraşıyorum.. Çıldıracak gibi hissedyorum kendimi..
Kendimi salmamalıyım biliyorum ama nasıl yapacağım.. Dua edin bana..
Başımda fıldır fıldır dönüyor.. Tansiyonum 11-6
Rabb'im yetiş.............................
canım benim ben burdayım sakin ol lütfennn ben yanındayım dualarım seninle tatlım bak tansiyonunda iyiymiş çok şükür...
Evet tansiyonum çok iyi ama kendimi iyi hissetmiyoru.. Dün gecede uyuyamadım bununda etkisi var.. Gene atak gelecek diye ödüm kopuyor.. Allah'ım kurtarsın hepimizi bu illetten yaa.. Gelmese bile gelecek diye korkarak geçiriyoruz ömrümüzü..
Kızlar, deminden beri çarpıntılarla uğraşıyorum.. Çıldıracak gibi hissedyorum kendimi..
Kendimi salmamalıyım biliyorum ama nasıl yapacağım.. Dua edin bana..
Başımda fıldır fıldır dönüyor.. Tansiyonum 11-6
Rabb'im yetiş.............................
slm arkadaşlar inşallah herkes iyidir. nil nasıl oldun inşallah iyisindir. bugün bende de tuhaf haller var evde yalnızım, süreekli bişeylerle uğraşmaya çalışıyorum. ekstralar geliyor kafam bi tuhaf içim sıkılıyor. Allahıma sığınıyorum artık, karnımdaki bebeğimi düşünüyorum olmuyor. nasıl bir sıkıntıdır yarabbim bu. ilaç kullanmıyorum kullanmakta istemiyorum ama ne olur geri gelmesin arada idare ediyorum ama tamamına katlanmak zor olur. kızlar ne olur hep dua edelim birbirimize. Rabbim şifa versin, yüreğimize ferahlık versin.
Evet tansiyonum çok iyi ama kendimi iyi hissetmiyoru.. Dün gecede uyuyamadım bununda etkisi var.. Gene atak gelecek diye ödüm kopuyor.. Allah'ım kurtarsın hepimizi bu illetten yaa.. Gelmese bile gelecek diye korkarak geçiriyoruz ömrümüzü..
sakin ol cnm herzamanki gibi bişey olmicak Allahın izniyle. bizi anlamayıp ne psikolojisiymiş cnm die basite alanları Allaha havale ediyorum.Allah şifa versin cnm hepimize
Allahim acil yardimcin olsun canim sakin ol cok az kaldigini ve kurtulacagini dusun dualarimiz seninle canim.
slm arkadaşlar inşallah herkes iyidir. nil nasıl oldun inşallah iyisindir. bugün bende de tuhaf haller var evde yalnızım, süreekli bişeylerle uğraşmaya çalışıyorum. ekstralar geliyor kafam bi tuhaf içim sıkılıyor. Allahıma sığınıyorum artık, karnımdaki bebeğimi düşünüyorum olmuyor. nasıl bir sıkıntıdır yarabbim bu. ilaç kullanmıyorum kullanmakta istemiyorum ama ne olur geri gelmesin arada idare ediyorum ama tamamına katlanmak zor olur. kızlar ne olur hep dua edelim birbirimize. Rabbim şifa versin, yüreğimize ferahlık versin.
Allah yardımcımız olsun cnm bu hastalıkla yaşamak zor hamilelikte anne olmakta zor.ama katlanicaz elbet birgün geçecek hep böyle düşün.herkesinn çeşitli hastalıkları var bizimkide bu rabbim daha fazla ilerletmesin.bir an önce şifa versin hepimize
hay allah.Nil nasıl oldun biraz daha iimisin?
Canım yaa, birşey olmayacak ama, sürekli bayılacak haldeyim.. Ayağa kalkamıyorum.. Dizlerim titriyor birden ve ben kendimi hemen yatağa atıyorum.. Bu kadar halsizlik olur mu.. Bu artık halsizlikten çıktı.. Baygınlığa dönüştü.. Çünkü inat edip ayakta kalsam kendimi yatağa atmasam, daha fazla dayanamam yani, kesin bayılırım.. Bu durum acayip canımı sıkıyor, bu yoğun can sıkıntısıda iç sıkıntısı veriyor bana işte.. Ne bileyim yaa.. Sen çok halsizdin hatırlıyorum ama benim kadar mıydın?
Allah razı olsun canım, dualara çok ihtiyacım var..
Sağol canım, hele bu ekstralar.. Benim son 2 haftadır çok arttı.. Hadi ekstraları çekiyoruzda, üstüne ek şeyler gelmese.. Bu halsizlik... Nefes darlığı.. Bayılma hissi.. Çarpıntılar.. Elstralar.. Rabb'im yardım et ne olur... Allah'ım sanada güç kuvvet versin, düşme benim halleirme inşaAllah..
Aday bana dua et......
Yavrucum, bugün birde tüm arkadaşlarım toplanmış bana gelmişler.. Hepsi birer tepsi birşey yapmışlar.. Aylardır ne onları kabul ediyorum, ne ben gidiyorum.. Onlarda bir ziyaret için gidelim demişler.. Sağolsunlar, bana hiçbirşey yaptırmadılar.. Kendileri yaptı, kendileri yedi.. Bende 2 küçük poğaça yedim, hooop geldi bana çarpıntı.. Onlara çaktırmamaya da çalışıyorum.. Ama nasıl nefesim daralıyor, ekstralar eşlik ediyor.. Ayağa kalkınca düşesim geliyor.. Onlaar cevap bile veremiyorum, bende çarpıntı olduğunda konuşunca ekstralar artıyor, çarpıntım çoğalıyor.. Ayyyy.. Varya, bri çığlık atasım geldi ki, anlatamam.. Ama dayandım..
Ya efrah, sorun ne biliyor musun.. Azıcık yemek yesem, yani mideme küçücük birşey girse, hemen çarpıntım başlıyor.. Bende çarpıntım gelmesin diye yemek yemiyorum yani ç.ok az yiyorum.. Yediğim kadarı da bana ve bebeğe yetmiyor.. Onun için böyle bayılacak hallerdeyim.. Ne yapacağımıda bilmiyorum ben yaa.. Yesem çarpıntıyı göze almalıyım.. Yemesem, baygınlık geçiriyorum.. Akıl verin bana.. Ne yapmalıyımki ben.. Çıkamıyorum bu işin içinden.. Çarpıntı gelmesin diye, yememeyi göze alıyorum.. Ama bu halsizlik.. Kafayı yiyecek gibiyim... Hayatta en korktuğum şey, çaresizlik.. Ve şu an çok çares,izim..
Kusura bakmayın yaa.. Bu aralar benim hastalıkalırm azdı, hepinizinde moralini bozuyorum.. Hakkınızı helala edin bana.. Çok üzgünüm...
Merhaba arkadaşlar bendede panik atak var her an ölecekmişim gibi oluyorum.. herşeyden korkar oldum sanki her yaptığımda ölüm beni bulcak mesala uçağa biniyorum kesin düşer ölürüm die içimde hep böle ölüm korkusu çok çarpıntım olmuyor ama başım dönüyor uyuşuyor bayılacakmışım gibi oluyorum sürekli bi sıkıntı hali düzgün nefes alamama Ya arkadaşlar kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen ilaç kullanmıyorum sizler iyi olmak için neler yapıyorsunuz ne olur yardımcı olun bana
Canım yaa, birşey olmayacak ama, sürekli bayılacak haldeyim.. Ayağa kalkamıyorum.. Dizlerim titriyor birden ve ben kendimi hemen yatağa atıyorum.. Bu kadar halsizlik olur mu.. Bu artık halsizlikten çıktı.. Baygınlığa dönüştü.. Çünkü inat edip ayakta kalsam kendimi yatağa atmasam, daha fazla dayanamam yani, kesin bayılırım.. Bu durum acayip canımı sıkıyor, bu yoğun can sıkıntısıda iç sıkıntısı veriyor bana işte.. Ne bileyim yaa.. Sen çok halsizdin hatırlıyorum ama benim kadar mıydın?
Allah razı olsun canım, dualara çok ihtiyacım var..
Sağol canım, hele bu ekstralar.. Benim son 2 haftadır çok arttı.. Hadi ekstraları çekiyoruzda, üstüne ek şeyler gelmese.. Bu halsizlik... Nefes darlığı.. Bayılma hissi.. Çarpıntılar.. Elstralar.. Rabb'im yardım et ne olur... Allah'ım sanada güç kuvvet versin, düşme benim halleirme inşaAllah..
Aday bana dua et......
Yavrucum, bugün birde tüm arkadaşlarım toplanmış bana gelmişler.. Hepsi birer tepsi birşey yapmışlar.. Aylardır ne onları kabul ediyorum, ne ben gidiyorum.. Onlarda bir ziyaret için gidelim demişler.. Sağolsunlar, bana hiçbirşey yaptırmadılar.. Kendileri yaptı, kendileri yedi.. Bende 2 küçük poğaça yedim, hooop geldi bana çarpıntı.. Onlara çaktırmamaya da çalışıyorum.. Ama nasıl nefesim daralıyor, ekstralar eşlik ediyor.. Ayağa kalkınca düşesim geliyor.. Onlaar cevap bile veremiyorum, bende çarpıntı olduğunda konuşunca ekstralar artıyor, çarpıntım çoğalıyor.. Ayyyy.. Varya, bri çığlık atasım geldi ki, anlatamam.. Ama dayandım..
Ya efrah, sorun ne biliyor musun.. Azıcık yemek yesem, yani mideme küçücük birşey girse, hemen çarpıntım başlıyor.. Bende çarpıntım gelmesin diye yemek yemiyorum yani ç.ok az yiyorum.. Yediğim kadarı da bana ve bebeğe yetmiyor.. Onun için böyle bayılacak hallerdeyim.. Ne yapacağımıda bilmiyorum ben yaa.. Yesem çarpıntıyı göze almalıyım.. Yemesem, baygınlık geçiriyorum.. Akıl verin bana.. Ne yapmalıyımki ben.. Çıkamıyorum bu işin içinden.. Çarpıntı gelmesin diye, yememeyi göze alıyorum.. Ama bu halsizlik.. Kafayı yiyecek gibiyim... Hayatta en korktuğum şey, çaresizlik.. Ve şu an çok çares,izim..
Kusura bakmayın yaa.. Bu aralar benim hastalıkalırm azdı, hepinizinde moralini bozuyorum.. Hakkınızı helala edin bana.. Çok üzgünüm...
Kız aşkolsun.. 1 ay oldu ben ishal olalı.. Ayy neler çektim 1 aydır.. Yataklardan kalkamadım 3 hafta..
Her ayağa kalkmamda fenalık geçiriyordum.. Nedenini anlayamadı dr.lar.. Tansiyonda sorun yok..
Tahlillerde sorun yok.. Artık vücudumda ne eksildiyse işte.. Hamdolsun Rabb'ime 1 haftadır fenalık geçirmiyorum..
Ayağa kalkabiliyorum.. Ama yürüyemiyourm karnım sabahtan akşama kadar taş gibi.. Öyle ki, adın bile atamıyorum..
Şükür Rabb'ime ki, evde ayağa kalkıyorum diye seviniyorum şimdi..
Sen nasılsın canım, iyi misin.. Boşlamayın burayı yaa..
kuzucuklar nasılsınız??? girmedim ya kusura bakmayın ama dualarım sizlerle...
nilim ya yemek yiyememen çok fena ne biçim şey o yaaa neden öyle oluyor acaba doktora gittin mi bunun için ilk defa duyuyorum benim iştahsızlık oluyor yesem kusucak gibi oluyorum tiksiniyorum ama yiyince böyle yaptığını atakların ilk defA duydum allah yardımcın olsun yavrum yaaa....
nil inan bana aynı şey bendede var millet hamile olunca kilo alır ben inanılmaz verdim yemek yinecegi zaman bi panik sıkıntı geliyor aglayasım geliyor sofraya oturdummu ellerim titriyor bayılma hissi geliyor dayanamadım doktora gittim sen öyle düşündügün için beynin yemekte tehlike var sinyali veriyor ve bu saydıkların oluyor inadına devam et yemege bakalım bayılacakmısın dedi ama yapamıyorum iki dıkım bişey yedimmi ve iyiysem yeter deyip seviniyorum bu düşünceyi nasıl soktuk beynimize bilmiyorum kötüsüde hamileyken ben artık çay kahve kola neskafe sigara hepsinden uzaklaştım pa tetikliyor diye doktora bunu söyledi eşim sen benden saglıklı yaşamaya başlamışsın neden korkuyorsun dedi bende şimdi burda yazsmış herhalde biri barış muslu yıka beynini diye bi kitap ona başladım ama bu kafayla üç kere okuyorum anlamak için iyi gelirmi bilmiyorum o gelenin yanında kötü olup oturamamak hayattan sogutuyor beni artık oturmaya gitme özelligimi kaybettim zaten kötü olursam diye bırak gelecekler kötü olucam diyede korkuyorum rabbim hepimizin yanında ve yardımcısı olsun ben senin hasta olmaya hakkın yok bebegini beslemen lazım diye düşünüyorum ama pek işe yaramıyor.saglıkla kalın dualarda buluşmak dilegiyle.