Mevlüt vardı kızlar hazırlıklar temizlik şekerler pilav derken uzak kaldım..Kızımın acaip gaz sıkıntıları var çok ağlıor annem bu hafta gidiyor ne yapacağımı bilemiorum..
canım Allah kabul etsin...
efrah gaz ilacı sordun mu doktora o çok fena bişey yaa gerçi pek işe yaramıyor diyolar ama bence bir danış sende rahatlarsın bebekte...
bugün doktora gittim bebiş 1.500 gr olmuş çok sevindim ben yiyemesemde bebek iyi. bende sezeryandan çok korkuyorum ya nasıl olacak hangisi olacak bilmiyorum benim doktorumda sezeryan istesem hiç itiraz etmez öyle bi tuhaf işte adamı anlamıyorum bazen.aman ya dogum başlı başına stres rabbim kolaylık versin hepimize ilk sıra nilde herhalde önce dualarımız ona.
ilk doğumun mu senin gül?? sezeryandan korkucak hiçbişey yok inan bana bende çok korkuyodum ama boşunaa dua et allah tan hayırlısı için ben çıldırıcaktım korkudan derece ama şükürler olsun problemsiz atlattım hemde gebelik zehirlenmesine rağmen...
birde gül sezeryanın nesinden korkuyosun cnm merak ettim??????
bebeğinede maşallah canım Rabbim sağa sağlim kucağına almayı nasip etsin....
benim annem gideli tam 8 gün oluyor o gittiğinde hüngür hüngür tam bir saat agladım.üzüntüden süt felan da gitti.ailemden uzak olmak çok üzücü rabbim saglıklarını versin küçükken büyümek isterdim şimdi ise küçülmek ne güzel hep bir aradaydık.neyse cnm üzülme anlıcan alışıyosun bebek bakımına bende çok korkmuştum.bakamam diye yıkayamam die yıkadımda bakıorumda iş başa düşünce Allah yardım ediyo.seninki emiyo sanırım biraz daha kolay olur.ben mama veriorum elim ayağıma dolanıo aglıyo yetiştircem diee akla karayı seçiyorum.
beni anlattın resmen adayım yaaa büyümek konusundada mama konusundada:))
nil duygu nisan rukiyee nerelerdesiniz.efrah sanırım burdasın şu an bebiş nasıl
nilcim nasılsın halsizliğin devam ediyomu.
tatlım ben burdayım asıl sen nerdesin aday yaaa bebiş nasıl hergün girmeye çalışıyorum walla ama hergün yazmıyorum tabiii bazende tam yazıcam bizim kız başlıyor serenata:)))