Evet 12 haftadan sonra öneriyorlar cünkü hamilelik depresyonuna giren de cokmuşCnm iki hafta önce kadın dogumcuma sordum kullanabilirsin dedi antidepresan bilgin olsun diye söyledim doktorum tüp bebek tedavisi falan yapan biri ilk zamanlar onermedi küçük diye büyüdüğü için birşey olmaz dedi
Evet cnm malesef kadın olmak zor Allahim bütün bebekleri korusun inşallahEvet 12 haftadan sonra öneriyorlar cünkü hamilelik depresyonuna giren de cokmuş
Farmakoloji raporunda hep tıbbi terimler kullanmışlar açıklayıcı değil hiç. Ben de bi kadın doğum uzmanı ile konuşacağım bakalım. İlaçsız durmam mümkün değil çünkü. Bebeği anca ilaçla yapabilirim. Benimle bu yolda yürücek ve içimi rahatlatacak bir doktor bulmam lazım.Hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi.
Araştırma sonuçlarınızı yazarsanız çok sevinirim..
Ben dün tekrar kadın doğum doktorumla görüştüm, bir şey olsa hep ilaçtan bileceksin bunu göze alıyor musun dedi...
bana böyle bir doktor geldi, kullanmamı istemiyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Kadım dogumcular pek önermiyor evet. İyi birini bulmak zor gerçekten. Hiç ilaç almayanların da bir cok sorunu oluyor. Bilemeyiz ki neyden oldu olmadi..Farmakoloji raporunda hep tıbbi terimler kullanmışlar açıklayıcı değil hiç. Ben de bi kadın doğum uzmanı ile konuşacağım bakalım. İlaçsız durmam mümkün değil çünkü. Bebeği anca ilaçla yapabilirim. Benimle bu yolda yürücek ve içimi rahatlatacak bir doktor bulmam lazım.
Size doktorunuz ne güzel destek olmuş .. benim psikiyatrım önerdi hatta ilacımı aldım evde duruyor ama kadın doğum uzmanım ilaç dediğim zaman öyle bir şekle giriyor ki .. 12.haftanın içindeyim bu zamandan sonra doktor da değiştirmek istemiyorum. Allah yardımcım olsun ama çok zorda kalırsam xanax alacağım.. bunu iyi ki söylediniz bana teşekkür ediyorum.Benim arkadaslarımdan ilaç icen ve günde 1 paket sigara icen de vardi. Sigara cok daha zararlı aslinda ciğerlerine falan. Sağlam dogurdular cok sükür. Paxera iciyorum ben, atak geçirirsem de mecbur xanax alıyorum. Xanaxi 9 ay günde üç kere alanlarla tanıstım burda. Allah korusun biz iyi olursak bebekler iyi olur. Paxera düsük dozda alıyorum yetmiyor hatta. Carpıntıyla uyandıgım, ic sıkıntılı gecirdigim günler cok. Biraz daha büyüyünce dozu artiricaz.
Cnm iki hafta önce kadın dogumcuma sordum kullanabilirsin dedi antidepresan bilgin olsun diye söyledim doktorum tüp bebek tedavisi falan yapan biri ilk zamanlar onermedi küçük diye büyüdüğü için birşey olmaz dedi
Canım bu ortak bir mesele kimi doktor kabul eder kimi etmez yani sadece kadın dogumcular değil pisikyatriler de öyle pisikystri doktoru bebek buyukken risk daha az demişti en güvenilir ilaç lutsral ve gurupları risk yok değil ama çok az sitres de sadece ilk on hafta bebeği etkiler çok çok küçük bir ihtimal dedi ondan sonra zekasınıhic bir şekilde etkilemiyor sitres bebeğin ne kadarlik oldu benim beş aylık geçen gün bir tane içtim alerji yapmadı bu kez yine oburgun vicdan azabı çektim içmedim bazen resmen eriyorum yinede cesaret edemedimbenim doktorum da tüp bebekte çok baaşrılı bir doktor hatta şey diyesim geldi bu ilaç konusunu konuştuğumda, tüp bebekle insanlara mutluluk yaşatıyorsunuz ama bizimki tüp bebek değil, zorluklarla olmadı diye sevmiyoruz istemiyoruz sanmayın ama bu ilaçlara da muhtacız neden anlamıyorsunuz.. ilaca çok karşı, hep aynı şeyi söylüyor, ilaç önermiyoruz, ilaç istemiyoruz, bebeğe bir şey olursa ilaçtan olup olmadığını anlayabileceğimiz bir teknoloji yok henüz...
bu doktoru bana bir arkadaşım önermişti, instagram adresini de çok inceledim, bayılıyorlar kendisine bu yüzden güvenimi düşürmek istemiyorum doktoruma karşı ama ilaca çok karşı...
Bu kararı sen vericeksin benimkide çok bilgili bir doktor kullandığımız hastalar var dedi bilgileri alıyorsun burda 'da görüyorsun kullanan var benim gibi direnende var icmeyip bu kararı sadece sen verebilirsin kendim içinde bu durumda olan sizler içinde çok çok üzülüyorum caresiziz çünkü kullanan kimsede birşey çıkmamış defalarca okudum baştan sona yani ölç tart karar ver ben göze alamıyorum Allah korusun inşallah ölü doğuma neden olduğu kayıt edilmiş çok çok üzülerek doğruları söylemek zorunda hissediyorum kendimi çünkü bende hamileyim doktor sitesi var bir doktor yazmış ben bunu okudum ve içmedim yani sen karar vericen zarar verme ihtimali yok değil ama risk düşük deniyo pisikolohjine iradene göre karar vericen çok üzgünüm ama okuduğumu paylaştım hakkında hayırlısı olsun inşallah inşallah kuzumbenim doktorum da tüp bebekte çok baaşrılı bir doktor hatta şey diyesim geldi bu ilaç konusunu konuştuğumda, tüp bebekle insanlara mutluluk yaşatıyorsunuz ama bizimki tüp bebek değil, zorluklarla olmadı diye sevmiyoruz istemiyoruz sanmayın ama bu ilaçlara da muhtacız neden anlamıyorsunuz.. ilaca çok karşı, hep aynı şeyi söylüyor, ilaç önermiyoruz, ilaç istemiyoruz, bebeğe bir şey olursa ilaçtan olup olmadığını anlayabileceğimiz bir teknoloji yok henüz...
bu doktoru bana bir arkadaşım önermişti, instagram adresini de çok inceledim, bayılıyorlar kendisine bu yüzden güvenimi düşürmek istemiyorum doktoruma karşı ama ilaca çok karşı...
Öyle cnm haklısın yaşamayan bilmez mecbur kaliyo insan bazen ben icmiyom ama sen gel bana sor ölü gibiyim içen göze alan düşünmemeli artık diye düşünüyorum çünkü bir yola giriliyo tek çare dua etmek bol bol muhakkak ki Allah herşeye kadirdirEvet bu kişinin kendisine kalmış bi karar çok doğru. Ve her ne kadar kendi bebeğimziin sağlığı söz konusu olsa da hayat risk almadan ilerlemiyo malesef. Bazen de risk almaktan başka bi ihtimal olmuyo. Bizim durumumuzda tam olarak böyle
Bende şimdi içtim devam edicem bu kez zaten süt verince icemicem bari biraz idare edeyim çok kötüyüm inşallah birşey olmaz cesaret edip başladım birakmiycam doğumdan sonra daha kötü olurum belki bebeğe bile bakamamEvet bu kişinin kendisine kalmış bi karar çok doğru. Ve her ne kadar kendi bebeğimziin sağlığı söz konusu olsa da hayat risk almadan ilerlemiyo malesef. Bazen de risk almaktan başka bi ihtimal olmuyo. Bizim durumumuzda tam olarak böyle
Nerde dr gidiyosunuz bende paxera 20 mg kullaniyorum 5 gundur yarim iciyorum bende bebek istiyorum ama ilacsiz yapamiyorum 5 gundur elektrik carpmasi gibi belirtiler yasiyorum kac gunde geciyor bu etkiler acabaO zaman ilaç yanlıstır eksiktir vs. Tedaviden vazgeçmeyin. Tek ilacla tedavi olamayan hasta da cok. Ben paxera 30mg icerek atlatmıstım panik atağı. simdi cipralex 10 mg iciyorum. İlacı bırakmaya calısınca cok atak geçirdim onlar daha tehlikeli ruh gibi oluyorum. Önce paxerayı azaltıp sonra cipralexe geçirdi doktorum. Bebek de cok sağlıklı masallah
Paxera benim hayatımı kurtaran ilaçtır, sayesinde bıraktıktan sonra üç yıl ara ara atklarim oluyordu sadece son zamanlarda biraz daha arttı ama beni hayata dondurmustu, elektrik carpmasi baslarda istah kesmesi vs oluyor evet 15 güne kadar vucud alisir ve iyilesmeye baslarsin insAllah, ama benim mesela bir seneye yakin 20mg kullandigim icin baslarda cok iyi gissedemiyordum sonra 30mg yukseltip 1 yil kullandim ve bıraktım. Dozu fazla veya yetersiz gelirse doktorunla paylas. Hamile değildim kullanırken bu arada.Nerde dr gidiyosunuz bende paxera 20 mg kullaniyorum 5 gundur yarim iciyorum bende bebek istiyorum ama ilacsiz yapamiyorum 5 gundur elektrik carpmasi gibi belirtiler yasiyorum kac gunde geciyor bu etkiler acaba
Bendepaxera 20 mg kullaniyorum sizz kac mg kullandunizPaxerayı kesince naptınız? Benim doktorum hemen kestirmedi mesela. Xanaxi da aldım atak zamanlarımda dediginiz gibi, doktorum onu sürekli almak zorunda olan hastaları oldugunu söyledi. Bugun tarama testi sonucumu aldım bebegin zeka gelisimi cok cok iyi dedi doktorum ve bir daha tarama yapmayacagiz dedi. Bu arada lustral ve paxera arasındaki risk farkı cok az. Ya hic icmemek ya da ictiginin pek önemi yok. Ben ingilizce ögretmeniyim zaten cok araştırdım yabancı forumlarda da başa gelince. Artik paxeraya geri dönücem iyi gelmedigi icin cipralex. Zaten cogunlukla paxera icmis oldum düsük dozda.
Bende o belirtiler geçmedigi icin birakamadim malesef. Cok fazla bulantim oldu bırakmaya calısırken kilo verdim öğürüp duruyodum. BirakamadimNerde dr gidiyosunuz bende paxera 20 mg kullaniyorum 5 gundur yarim iciyorum bende bebek istiyorum ama ilacsiz yapamiyorum 5 gundur elektrik carpmasi gibi belirtiler yasiyorum kac gunde geciyor bu etkiler acaba
Hicbir kadın dogumcu önermez. Herkes kendi alanına göre konusuyor. Ben özel muayenehaneye gidiyorum. Önermese de halimi görünce bisey diyemedi. Riske girmek istemiyorlar cünkü anneye birakiyorlar. Bende riskleri kendim üstlendim.Size doktorunuz ne güzel destek olmuş .. benim psikiyatrım önerdi hatta ilacımı aldım evde duruyor ama kadın doğum uzmanım ilaç dediğim zaman öyle bir şekle giriyor ki .. 12.haftanın içindeyim bu zamandan sonra doktor da değiştirmek istemiyorum. Allah yardımcım olsun ama çok zorda kalırsam xanax alacağım.. bunu iyi ki söylediniz bana teşekkür ediyorum.
30 iciyordum ben. Önce 20 sonra 15 sonra 10 a düsürdük. İlk haftalar zaten bebege gecis olmuyor. 5. Haftada basliyor. O zamandan beri 10 ictim kötü olunca 15 e ciktik. Büyüyünce biraz. Simdi 15lik iciyorum. 20. Haftadan sonra 20 ye geçicemBendepaxera 20 mg kullaniyorum sizz kac mg kullanduniz
Paxera benim de hayatımı kurtaran ilaç. 30luk beni de düzeltmişti. 1 yıl sonra azaltarak birakmaya calistim. Sadece paxerayla tek ilacla iyileşmiştim. Birakmaya calısırken pandemi cikti ve ben hastalandım. Nüksetti anksiyete. Sonra oyle hamile kaldım farkında olmadan. Gebeligimde de az dozda kullanıyorum.Paxera benim hayatımı kurtaran ilaçtır, sayesinde bıraktıktan sonra üç yıl ara ara atklarim oluyordu sadece son zamanlarda biraz daha arttı ama beni hayata dondurmustu, elektrik carpmasi baslarda istah kesmesi vs oluyor evet 15 güne kadar vucud alisir ve iyilesmeye baslarsin insAllah, ama benim mesela bir seneye yakin 20mg kullandigim icin baslarda cok iyi gissedemiyordum sonra 30mg yukseltip 1 yil kullandim ve bıraktım. Dozu fazla veya yetersiz gelirse doktorunla paylas. Hamile değildim kullanırken bu arada.
Bende hamile degilim hamule kalmayi dusunuyorum 20 mg dozu 10 mg dusurdumPaxera benim hayatımı kurtaran ilaçtır, sayesinde bıraktıktan sonra üç yıl ara ara atklarim oluyordu sadece son zamanlarda biraz daha arttı ama beni hayata dondurmustu, elektrik carpmasi baslarda istah kesmesi vs oluyor evet 15 güne kadar vucud alisir ve iyilesmeye baslarsin insAllah, ama benim mesela bir seneye yakin 20mg kullandigim icin baslarda cok iyi gissedemiyordum sonra 30mg yukseltip 1 yil kullandim ve bıraktım. Dozu fazla veya yetersiz gelirse doktorunla paylas. Hamile değildim kullanırken bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?