Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Icime su serptiniz resmen allah kucaginiza saglikla almayi nasip etsin

Ki 12. Haftadaymıssın zaten organlar gelişmiş en riskli dönem geçmiş. Ben basından beri ictim ve icenle de cok tanıstım. Kendine eziyet etme bosuna. Yine karar senin. Unutma ki yasadıgın ataklar mutsuzluk endise bebege oldugu gibi geçiyor. Ve dr un da dedigi gibi kesin kanıtı yok. Aldıgımız risk cok düsük. Hic ilac icmeyenlerde ne sorunlar cikiyor. Ben de icmek istemezdim ama mecburum bu da bir hastalık allahtan gelen. Zaten düsük doz iciyorum o da kesmiyor pek. Her gun dua ederek iciyorum. Sürekli düşünmüyorum birsey olur mu diye. Tevekkül ediyorum. Neler cektigimi görüyor allah da, keyfinden kim içer ki? Ben icmeyip her gün ic sıkıntısı panik atak yasasam ağlasam mutsuz olsam depresyona girsem kadın dogumcu mu ilgilenecek benle? Olan bana olacak. Ki öyle de oldu en basta bırakmaya calısırken cok çektim. Yasamayan asla bilmez doktor bile olsa dedi bana psikiyatirim. Mutsuz anne mutsuz bebek demek dedi. Psikiyatrim o kadar iyi ki, o bana güc ve güven verdi. Genelik zaten kaygılı bir dönem ilacini birakma zaten dozun cok düsük dedi hatta. Kadın dogumcuma da risklerin bana ait oldugunu söyledim. Sükür ki tüm tarama testleri cok güzel gidiyor.

Icime su serptiniz resmen allah kucaginiza saglikla almayi nasip etsin
Cok sağolun dualarınızı eksik etmeyin. Ben de buradan cok okuyup cok arastırıp cok endiselenmiştim. Tanıdıgım insanlar yardımcı oldular sagolsunlar. Saglıklı bebeklerini gördükce bende rahatladım ve doktorum da rahatlattı. Lohusa depresyonu gibi hamilelik depresyonu da varmıs ona girmeni istemem cok zor iyileşiyor dedi hatta. Darısı basınıza lütfen korkmayın.

Bende o belirtiler geçmedigi icin birakamadim malesef. Cok fazla bulantim oldu bırakmaya calısırken kilo verdim öğürüp duruyodum. Birakamadim
Bende o belirtiler geçmedigi icin birakamadim malesef. Cok fazla bulantim oldu bırakmaya calısırken kilo verdim öğürüp duruyodum. Birakamadim
Siz birakamadim demissiniz hamilelikte ne kullandiniz acaba

Ne guzel bir psikiyatriniz varmis galiba bende ilac kullanmadan edemeyecegim bugun paxera 20mg yariya dusurdugumun 7.gunu ve biraz icim sıkıldi korktum yarim daha ictim ben bu gidisle ikinci kez anne olamayacagim sizinle ozel gorusebilir miyim ilacla hamile kalmjssiniz sanirim

10 luk bana da iyi gelmemişti. En az 20 likle iyi oluyorum. Ben de sizin durumunuzdayım. Hamile kalmak istiyorum ama ilaç bırakamıyorum.

Aynen 7 gundur yarim iciyordum bugun kalbim carpti tansiyonum yukseldi ayagim buz gibivoldu sanirim panik atak geciriyorum kac gund ekendime gelicem bilmiyorum

Ne güzel evladınız varmıs zaten.. biz ilkini kucagımıza almak icin böyle ugrasıyoruz. Su an önemli olan sizin saglıgınız. Ama paxerayla da hamile kalınabiliyor. Ben ilk dört ay 10-15 mg arası içtim 4. Aydan sonra 20 iciyorum artık. Normalde kullandıgım doz 30du. Cok icen var emin olun ben cok kisi okudum, görüstüm vs. Doktorum da ilaci birakirken, degistirirken cok kötü oldugum icin bebege daha zararli lütfen ilacini birakmaya ugrasma artik dedi bana. Kadın dogumcuların cogu önermez ama.

Bir arkadaşım 4 aylık hamile ve almanyada yAşıyor. Hamileliğinin başından beri selectra 200 mg kullanıyormuş. Almanyadaki kadın doğum doktoru ilacını bıraktırmamış. Yapilan kontrollerde de bebekle ilgili herhangi bir problem yokmuş şuana kadar.

Oooo 200 mg sokkk oldum nasıl bir cesaret göze almış resmen Allah'tan birşeyi yok ya yavrucagin

Doktor bıraktırmadığına göre demekki zarar oranı düşük.
Yinede çok çok fazla cnm ya 200 ne demek bende pisikyatriye gittim risk yok demiyo var diyo ne kadar büyükse bebek risk daha az dedi bilmiyom ilk defa böyle bir şey duydum

Yinede çok çok fazla cnm ya 200 ne demek bende pisikyatriye gittim risk yok demiyo var diyo ne kadar büyükse bebek risk daha az dedi bilmiyom ilk defa böyle bir şey duydum
Ama ilaca göre dozaj değişiyor paxera 200mg yok zaten mesela selectranın da 200mg ı olduğunu bilmiyordum. ama mesela lustralı direkt 50mgdan başlarlar, paxerayı ise 10mgdan başlıyorlar. dozaj ilacın cinsine göre değişiyor. yani diyeceğim şu ki selectra 200mg paxera 20mg a eşdeğer olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…