öncelikle herkesin allah yardımcısı olsun. 28 yaşındayım 10 haftalık gebeyim 1 senelik evliyim. 6 sene paxera kullandım anksiyetemden ötürü, ilacı bırakmaya korktuğum için çocuk yapmayı hep erteledim ve plansız bir şekilde hamile kaldım. ilaç kullanırken ve sigara da.. 4 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim ilacımı da sigrayı da öğrenir öğrenmez bıraktım. çünkü paxera, paxil gibi ilaçlar gebelikte ne yazık ki tehlikeli gruba giren ilaçlarmış. İlk haftalarım çok zor geçti 8.haftada biraz rahatlama yaşadım ama son 1 haftadır yine çok kötüyüm. 6 senelik ve çok güvendiğim psikiatrım 25 mg selectra verdi. emzirirken de kullanabileceğimi söyledi.. tabiki takıntılı bir beyine sahip olan ben ilaca başlayamadım.. her gün ağlıyorum, iç sıkıntısı dediğimde beni en iyi sizler anlarsınız. 2 hafta sonra ikili taramam var ve 12 haftalık olacak bebeğim, o zamana kadar sabredeyim diyorum, işin kötü yanı kadın doğum doktorumla henüz yüz yüze bu konuyu görüşemedim ama kendisinin ilaca karşı olduğunu yazdıklarından hissediyorum. Ne olacak bilmiyorum 7 ay nasıl geçecek.. geceleri iç sıkıntısıyla delirecek gibi uyanıyorum, eşim işten geç geldiğinde içime sıkıntı giriyor ne yiyorum ne içiyorum, bir fabrikada çalışıyorum normalde corona korkusundan üretim alanına girmekten kaçan ben, hamile halimle sıkıntılarımdan üretime iniyorum sürekli dolanıyorum yerimde duramıyorum.. ilaca başlasam, bebeğim doğup da çokk ağlarsa, uyumazsa, ilaçtan değilse bile, ilaçtan diye kendimi yiyeceğimi de biliyorum. herkesten bebeğim için dua istiyorum .. herkesin bebeği sağlık ve hayırla doğsun inşallah. sevgiler..