Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. 2018den beri 10mg paxerayı 2ye bölüp içiyordum, mart2020'de hamile kalma planları yapmaya başladığım için ilacı 1gün içip 1 gün içmeme kararı aldım kendimce, kendimi denemek için. Olmadı hepsi geri geldi ve 2 senelik emek boşa gitti tekrar 20mg a çıktım, 3 ayda zaten xanax desteğiyle anca toparlanıyorsun tam yavaş yavaş toparlandım derken bir de hamile kaldım ilacı yine bıraktım.. bana doktorum en azından ilacını buldun buna sevinmelisin demişti, ama paxera ile hamilelik önermedi. ben 1 ay (hamile olduğumu bilmeden) içtim paxera.. devam edebilir miydim bilmiyorum ama sertralin gurubunu bir deneyin isterseniz. selectra, lustral, misol.. ben xanaxı da sordum doktoruma bazen öyle bir atak geliyor ki acile götürün beni diye ağlıyorum ama gitsem hiçbi şey yapmayacaklar hamileyim diye böyle durumlarda xanax alabilir miyim dedim. 1 kere almaktan bir şey olacağını sanmıyorum, bence olmaz, her gün kullanımlarda zararı oluyor dedi, ve bu doktor, hastanenin heyet başkanı çok bilgili bir doktor..
bana söylenilenleri sizinle paylaştım, inanın çok iyi anlıyorum sizi umarım en kısa zamanda ben ve ızdırap çeken herkes bu hastalıktan kurtuluruz..