siz ilaç kullanıyor musunuz kullanmıyor musunuz anlayamadım? bir de lustral alerji yapıyorsa, eşdeğer ilaçlar var selectra gibi misol gibi.. lustralde ısrarcı olmayın . hatta dayanabilmişsiniz 5 ay bundan sonrasında da dayanmaya çalışın isterseniz. bana doktorum, hamile olduğumu duyunca, ilacımı birden bıraktırdı paxera20mg ve xanax alıyordum. 5 haftalık hamileydim. çok zorluklar çektim , elektrik çarpmaları, iç sıkıntıları, geceleri bağırarak uyanmak, geceleri sıkıntıyla uyanmak öyle bir sıkıntı ki eşime anne diyordum sıkıntıdan, korkudan kendimi kaybetmişim.. katlandım mecbur 12.haftası dolsun diye bekledim. hep dua ettim ağlaya ağlaya .. bir de çalışıyorum, evde de değilim. bugün 12+7 hafta oldu, 2 hafta önce psikiyatrım selectra 25mg verdi ama başlamadım 12 dolsun diye. hala iç sıkıntısı yaşıyorum ama katlanamayacağım kadar değil. kendimi işe odaklıyorum gündüzleri, akşam eve gelince de ev işi yapıyorum. boş durmamak düşünmemek için evet çok yoruluyorum, 7-8 aylık olunca belki bu kadar çok hareket bile edemeyeceğim ama o zaman da doğuma az kaldı diye sabredeceğim, tabii sabır edilebilir raddede olursa sıkıntılarım. olmazsa ilacım evde hazır, başlayacağım. allah hepimizin yardımcısı olsun ve sağlıklı, mutlu, güleç bebekler kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..