KPSS'YE çocukla çalışılmaz ama gerçekten zor süreç yine iyi yapmışsın...Bana akıl veren çok olduğu için kafanı takma olumlu düşün geçer hepsi işte bilmiyorlar bu kabus gibi çöker hayattan zevk alamazsın yaşamak anlamsızlaşır tamamen beyinde biten bişey değil eskiden üzülürdüm ağlardım mis gibi geçerdi bu kalıyor göğsüne öküz oturmuş gibi hep ağlamak istiyosun birde bende kafa uyuşması var kafamı hissetmiyorum batmalar oluyor ve o olduğunda yüzlerce saç dökülmesi ekleniyor kel kalacakmışım gibi bi dökülme ilaç içmem gerekiyor ayrıca birde bi yıldır boğazımda bulunmayan ağrılar yaşıyorum sesimle ilgili sorun var bende çok hassas yapıya sahiptim böyle olmayı hiç istemezdim ama bu olay çok farklı ve ne güzel evladın var senin maşallah Allah banada nasip etsin ahh ben psikolojik sorun yaşamayacaktım cesaret edip yapamadım etrafımda herkesin çocuğu var
hep korku var içimde bebek varken çok kötü olursam kafam uyuşursa saçlarım dökülürse hepten ağlama krizlerim başlarsa okadar zorki Rabbim beterinden korusun ama bu hastalıklarıda alsın bizden ruh hali yaşama anlam katar insan ölmeyi istermi bu ruh hasarı ona bile sebep oluyor ve belkide imtihan derken sınıfta kalıyoruz... Rabbim ruh sağlığımızı versin inşallah gerçekten çok istiyorum bi mucize olsun diyorum hep...BİR MUCİZE BEKLİYORUM ...