• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Benden kullanamıyorum çocuk için ama uyku bozukluğu zorluyor o zorlamasa daha kolay olacak senin uykun nasıl canım
Onuda az yaşamadım KPSS sonrası 2hafta hiç ama hiç uyku uyumadım ağlama krizlerimle birlikte oda ara ara kapımı çalar saolsun remeron uyku hapı kullanmıştım düzene girsin diye düzene giriyordu bırakıyordum 2yıl düzeliyordu sonrA yeniden hopp başa tekrar remeron hala ara ara uykumdan uyanıp uyuyamıyorum kalp çarpıntısı ile o anda beynimde hangi devre yanıyor anlamıyorum uykusuzluk daha da stres yapar bende çok sinirli olurum çok ilginç eskiden böyle biri değildim uykusuzluğa tam olarak ne iyi gelir bilmiyorum yorgunlukta fayda etmiyor papatya çayı çocuğa zarar verir mi bi ara onu içmeyi düşündüm cnm uyku hapı içilmez sanırım aslında düzenli depresyon hapını kullansak ne olur ki birçok insan kullanıyor ben eğer çıkmaza girersem kullanıCam sanırım uykusuzluğa çözüm hiç bulamadım şuara uyuyorum ama heran değişebilir 🥺

Bilmem ki neden işe yaramadı gözümden optik nörit diye bir atak geçirdim iki kez tedavisi yüksek doz kortizondu mahvetti psikolojimi ilerde ms olma riski varmış şimdilik mr larım temiz çok şükür sen hamileyken lustralmı kullandın bebeğin nasıl şu an ne kullanıyosun ilk çocuğunmuydu canım beni uyku problemi zorluyo yoksa daha iyi dayanabilirdim

Ben cipraleks kullandım beş aydan sonra zor bı karardı ama en hafif yan etkileri olan ilaç dedi doktorum prof...kullananlar torununu gördü dedi. Ama kesin kullanılır demiyorum dedi yani öyle bı hap yok..sen zarar kar hesabı karar vereceksin.ama kızım olsa başlardım dedi yani...bu halde koymazdim dedi.o kızım olsa deyince tmm dedim ..beş aydan doğum a kadar kullandım on mg.idare etti iste ... Doğumda bıraktım..birde oğlum var dört yaşında..buda kızım...benim anksiyetem evliyken çocuğum 18 aylıkken başladı ve 18 ay emzirdim sütten kestim.ilk hastalığım o zmandi .ama iyi olmuştum gene ciraleksdi 20 mg di.iyi oldum deyip sekiz ay sonra bıraktım. Ve bebek düşündük .hor onlarla gene hastalandım ilacı bıraktıktan üç ay sonra. Ve bilmiyordum ki bu pis hastalık hiç gitmiyor Muş.neyse dayandım beş ay. Sonra dayanamayacgim dedim başladım. Doğumdan sonra altı ay gene sabrettim şükür Allah yardım etti ama gene iyi değildim.gittim doktora gene hamilelikte ki şeyleri söyledi cipraleks başladım ama bu kez bende işe yaramadı iki ay kullandım doktora dedim işe yaramadı die..neden bilmiorum onceden onla iyi olmuştum.oda ilacı deistirdi paxeraya geçtik Rabbim yardım eder ve ins ise yarar.kizim şükürler olsun iyi ..yan etksi en az olan ilaç bunlar..tek isteğim iyi olup onlara annelik yapmak...fakat gelgitler devam ediyor ..bı iyi bı köyü hissediyorum .neden bu kez böyle oldu bilmiorum acikcasi ama kötüye yormayalim dua edelim ins.buda bizim sınavımız. Yasayamyi ogrenecegiz

Cnm bende öyle bi kitap bile okuyamıyorum bn kazandım ama değer miydi İnan hiç değmezmiş bunca strese şuan aklım olsa kendimi asla okadar yıpratmazdım hastalıktan kurtulamıyorum tek hastalığım depresyon kalp çarpıntısı değil ki sebebi bulunamayan hastalıklarım yapıştı bana eminim her hastalığımın temeli o sene atıldı gerçekten en önemli şey sağlıkmış Ve onu geri kazanamıyorum 🥺🥺ömrümün yarısı ağlamakla iç sıkıntısı ile geçecek sanırım çok üzgünüm hap kullanınca bi tık iyiyim şimdi kullanamıyorum da çocuk için ah ahhh Allah ruh sağlığımızı versin hepimize zor hastalık yaşamayan Aslaaa bizi anlayamaz olumlu düşünerek geçer zannederler ama bi yaşasalar 🥺
Birde çok haklısın cnm keşke hiç denemeseydim..çocuğumla kps hazirlanirken calisamadim çocukla calisamadikca strese girdim bu patlak verdi.kps de olmadı sagligimda gitti.gerci diorum keşke hiç okumasaydim.cunki ben üniversitede zor bölüm okudum stresten kusardim hayatımda aslında heo stres varmış. Geçmişde. Bir anda olmamıştır cnm ama kps etkili oldu iste...seninde öyledir. Ben cocuklugumdada evhamliydim hatirliorumda.ama anksiyete ilk kez kabus gbi iki yıl önce girdi hayatıma.ama dediğim gbi burda kötü şeylerde yazmayalim dua edelim ..dua rahatlatio. Herkesin sınavı varmış buda bizimki diyelim Allah'tan gelen.cok zor ama çok zor biliorum ama yapacak bişi yok

Ben cipraleks kullandım beş aydan sonra zor bı karardı ama en hafif yan etkileri olan ilaç dedi doktorum prof...kullananlar torununu gördü dedi. Ama kesin kullanılır demiyorum dedi yani öyle bı hap yok..sen zarar kar hesabı karar vereceksin.ama kızım olsa başlardım dedi yani...bu halde koymazdim dedi.o kızım olsa deyince tmm dedim ..beş aydan doğum a kadar kullandım on mg.idare etti iste ... Doğumda bıraktım..birde oğlum var dört yaşında..buda kızım...benim anksiyetem evliyken çocuğum 18 aylıkken başladı ve 18 ay emzirdim sütten kestim.ilk hastalığım o zmandi .ama iyi olmuştum gene ciraleksdi 20 mg di.iyi oldum deyip sekiz ay sonra bıraktım. Ve bebek düşündük .hor onlarla gene hastalandım ilacı bıraktıktan üç ay sonra. Ve bilmiyordum ki bu pis hastalık hiç gitmiyor Muş.neyse dayandım beş ay. Sonra dayanamayacgim dedim başladım. Doğumdan sonra altı ay gene sabrettim şükür Allah yardım etti ama gene iyi değildim.gittim doktora gene hamilelikte ki şeyleri söyledi cipraleks başladım ama bu kez bende işe yaramadı iki ay kullandım doktora dedim işe yaramadı die..neden bilmiorum onceden onla iyi olmuştum.oda ilacı deistirdi paxeraya geçtik Rabbim yardım eder ve ins ise yarar.kizim şükürler olsun iyi ..yan etksi en az olan ilaç bunlar..tek isteğim iyi olup onlara annelik yapmak...fakat gelgitler devam ediyor ..bı iyi bı köyü hissediyorum .neden bu kez böyle oldu bilmiorum acikcasi ama kötüye yormayalim dua edelim ins.buda bizim sınavımız. Yasayamyi ogrenecegiz
Evet canım zor bir sınav bende daha önce cipralex paxera kullanıp iyileşmiştim sonraki kullandığımda işe yaramadı bende lisans mezunuyum bendede okurken stres oluyodu kpss yede çalışamadım amann hepsi boşmuş herşeyi başı sağlık huzur

Evet canım zor bir sınav bende daha önce cipralex paxera kullanıp iyileşmiştim sonraki kullandığımda işe yaramadı bende lisans mezunuyum bendede okurken stres oluyodu kpss yede çalışamadım amann hepsi boşmuş herşeyi başı sağlık huzur

Birde çok haklısın cnm keşke hiç denemeseydim..çocuğumla kps hazirlanirken calisamadim çocukla calisamadikca strese girdim bu patlak verdi.kps de olmadı sagligimda gitti.gerci diorum keşke hiç okumasaydim.cunki ben üniversitede zor bölüm okudum stresten kusardim hayatımda aslında heo stres varmış. Geçmişde. Bir anda olmamıştır cnm ama kps etkili oldu iste...seninde öyledir. Ben cocuklugumdada evhamliydim hatirliorumda.ama anksiyete ilk kez kabus gbi iki yıl önce girdi hayatıma.ama dediğim gbi burda kötü şeylerde yazmayalim dua edelim ..dua rahatlatio. Herkesin sınavı varmış buda bizimki diyelim Allah'tan gelen.cok zor ama çok zor biliorum ama yapacak bişi yok
KPSS'YE çocukla çalışılmaz ama gerçekten zor süreç yine iyi yapmışsın...Bana akıl veren çok olduğu için kafanı takma olumlu düşün geçer hepsi işte bilmiyorlar bu kabus gibi çöker hayattan zevk alamazsın yaşamak anlamsızlaşır tamamen beyinde biten bişey değil eskiden üzülürdüm ağlardım mis gibi geçerdi bu kalıyor göğsüne öküz oturmuş gibi hep ağlamak istiyosun birde bende kafa uyuşması var kafamı hissetmiyorum batmalar oluyor ve o olduğunda yüzlerce saç dökülmesi ekleniyor kel kalacakmışım gibi bi dökülme ilaç içmem gerekiyor ayrıca birde bi yıldır boğazımda bulunmayan ağrılar yaşıyorum sesimle ilgili sorun var bende çok hassas yapıya sahiptim böyle olmayı hiç istemezdim ama bu olay çok farklı ve ne güzel evladın var senin maşallah Allah banada nasip etsin ahh ben psikolojik sorun yaşamayacaktım cesaret edip yapamadım etrafımda herkesin çocuğu var:( hep korku var içimde bebek varken çok kötü olursam kafam uyuşursa saçlarım dökülürse hepten ağlama krizlerim başlarsa okadar zorki Rabbim beterinden korusun ama bu hastalıklarıda alsın bizden ruh hali yaşama anlam katar insan ölmeyi istermi bu ruh hasarı ona bile sebep oluyor ve belkide imtihan derken sınıfta kalıyoruz... Rabbim ruh sağlığımızı versin inşallah gerçekten çok istiyorum bi mucize olsun diyorum hep...BİR MUCİZE BEKLİYORUM ...

Bende sanırım ilaca başlayacağım hamile kalınca bırakırım bırakmak çok zor olsada ilk 3ay organ sonrası kullanırım çok üzgünüm ki minnoşu sağlıkla doğurmayı okadar çok isterdim her yolu denedim bu hayatta Allah’a yalvarıyorum hep bebeğim mucize ile gelsin sağlık getirsin diye size özendim ne güzel evlatlarınız var büyütmüşsünüz 🧿🧿🧿 inşşş o süreçleri bende atlatırım 🙏🏻 Umutla yaşıyor insan ...

KPSS'YE çocukla çalışılmaz ama gerçekten zor süreç yine iyi yapmışsın...Bana akıl veren çok olduğu için kafanı takma olumlu düşün geçer hepsi işte bilmiyorlar bu kabus gibi çöker hayattan zevk alamazsın yaşamak anlamsızlaşır tamamen beyinde biten bişey değil eskiden üzülürdüm ağlardım mis gibi geçerdi bu kalıyor göğsüne öküz oturmuş gibi hep ağlamak istiyosun birde bende kafa uyuşması var kafamı hissetmiyorum batmalar oluyor ve o olduğunda yüzlerce saç dökülmesi ekleniyor kel kalacakmışım gibi bi dökülme ilaç içmem gerekiyor ayrıca birde bi yıldır boğazımda bulunmayan ağrılar yaşıyorum sesimle ilgili sorun var bende çok hassas yapıya sahiptim böyle olmayı hiç istemezdim ama bu olay çok farklı ve ne güzel evladın var senin maşallah Allah banada nasip etsin ahh ben psikolojik sorun yaşamayacaktım cesaret edip yapamadım etrafımda herkesin çocuğu var:KK43: hep korku var içimde bebek varken çok kötü olursam kafam uyuşursa saçlarım dökülürse hepten ağlama krizlerim başlarsa okadar zorki Rabbim beterinden korusun ama bu hastalıklarıda alsın bizden ruh hali yaşama anlam katar insan ölmeyi istermi bu ruh hasarı ona bile sebep oluyor ve belkide imtihan derken sınıfta kalıyoruz... Rabbim ruh sağlığımızı versin inşallah gerçekten çok istiyorum bi mucize olsun diyorum hep...BİR MUCİZE BEKLİYORUM ...
Evet Rabbim affetsin bazen insan ölsem daha iyi diyor Rabbim çok acil şifamızı versin çok zor

Bende sanırım ilaca başlayacağım hamile kalınca bırakırım bırakmak çok zor olsada ilk 3ay organ sonrası kullanırım çok üzgünüm ki minnoşu sağlıkla doğurmayı okadar çok isterdim her yolu denedim bu hayatta Allah’a yalvarıyorum hep bebeğim mucize ile gelsin sağlık getirsin diye size özendim ne güzel evlatlarınız var büyütmüşsünüz 🧿🧿🧿 inşşş o süreçleri bende atlatırım 🙏🏻 Umutla yaşıyor insan ...
İns cnm..fakat sen iyi ol..ben iyi rolü oynuyorum onlar için..ama şükür dielim genede ins.izzet güllü kitabını aldım ins şifa bulurum

İns cnm..fakat sen iyi ol..ben iyi rolü oynuyorum onlar için..ama şükür dielim genede ins.izzet güllü kitabını aldım ins şifa bulurum
İnan bende her yolu deniyorum barış muslunun kitabını okudum her akşam onu uyguluyorum bana mısın demiyor insanlar mucize gibi parkinson hastalığını ms'i panik atağı yeniyorlar ben böyle şanslı olamadım henüz Rabbim nolur şifa versin şu sağlık sorunları beni ciddi üzüyor ama çözüm bulamıyorum diyorum ya benmki sadece iç sıkıntısı değil kafa uyuşukluğu boğaz ağrıları sabır diyorum izzet güllüyü bende merak ediyorum inşş iyi rolü oynarken bi bakmışsın iyi olmuşsun ben iyi rolü bile yapamıyorum ..

Sürekli telefonu elime alıp psikolojik hastalık araştırıyorum bipolarmıyım şumuyum bumuyum bi bakıyorum anksiyetem tavan sanırım bana terapi şart sanada oluyomu
canım benm iç sıkıntım ayrı bi olay onu aştım da bende kafa uyuşması batması var boğaz yanmalarım var benim kesin merkezi sinir sistemim hasar gördü sinirleri kesmeleri lazım :) yani benim psikoloji sağlığıma vurdu oyüzden ben onları araştırıyorum illaki bende anksiyete psikosomatik hastalık tarzı bişeyler var ama hangisi bilmiyorum :) eft tekniği yada neuroformat var biara onu uygulayacağım her hastalık bir travma ile başlarmış onları bu tekniklerle çözdüğünde düzelirmişsin bende travma okdr çok ki çalışıyorum teknikle olmuyor :) bence terapi iyi olabilir ama benm diğer sorunlarımı çözmem lazım ama ben senin yerinde olsam kesin terapi alırdım yada yoga tarzı şeylere yazılırdım

Kızlar merhaba bu ay çocuk düşündüğüm için ilacı bıraktım ve cidden zor zaman geçiriyorum kafa uyuşmam artıyor neden bilmiyorum kafa neden uyuşur karıncalanır bilmiyorum 🥺 bu beni çok üzüyor mecburen ilaç içeceğim hergün ağlama krizlerim oluyor neden normal insanlar gibi hayat süremiyorum bari şu kafa uyuşturan siniri bulup kesseler 😄 uykumda düzensizleşmeye başladı eşim ilaç iç diyor ne yapacağımı şaşırdım...

Benim eşim de içmemi istemiyo gözümün yaşına bakmıyo Allah sonumuzu hayır etsin
Amin cnm sen belki çok ağlamıyosundur adam beni her dakka ağlıyor görüyor kafam uyuşuk geziyorum bunu ben isteyerek yapmıyorum sinirlerimde hasar var belli ki düzelmiyor çocuk bu ay olmazsa öbür ay ara vereceğim sanki çok denemişim gibi :) Neden eski günlerime dönemiyorum bilmiyorum ama bu şekilde heralde hamile kalırsam mucize olur hergün ağladım :)oyüzden belki hamile kalana kadar az miktarda kullanırım bana 25 mg 10 mg bile yeter ama insan korkuyor çocuğuma bişey olursa ömür boyu nasıl vicdanla yaşarım diye...ama streste heralde etkiliyordur bu gidişler ben bu çocuğu yapamam :)sende durumlar nasıl ?

Amin cnm sen belki çok ağlamıyosundur adam beni her dakka ağlıyor görüyor kafam uyuşuk geziyorum bunu ben isteyerek yapmıyorum sinirlerimde hasar var belli ki düzelmiyor çocuk bu ay olmazsa öbür ay ara vereceğim sanki çok denemişim gibi :) Neden eski günlerime dönemiyorum bilmiyorum ama bu şekilde heralde hamile kalırsam mucize olur hergün ağladım :)oyüzden belki hamile kalana kadar az miktarda kullanırım bana 25 mg 10 mg bile yeter ama insan korkuyor çocuğuma bişey olursa ömür boyu nasıl vicdanla yaşarım diye...ama streste heralde etkiliyordur bu gidişler ben bu çocuğu yapamam :)sende durumlar nasıl ?
Bende ağlıyorum hergün mutlak a salya sümük şelale gibi akıyo benimde göz sinirlerim iltihaplanıyo işte bir sürü mr çekindim sende bir mr çekin istersen ayrıca 10mg bile iyi geliyorsa hiç durma hamile kal hiçbirşey olmaz bebeğe ayrıca benimde saçlarım dökülüyo bazen baş yanmas ı bendede var ama iç bunalımı zorluyo beni bebek konusu Allaha kalmış bilmiyorum rabbşm hayırlısını versin

Bende ağlıyorum hergün mutlak a salya sümük şelale gibi akıyo benimde göz sinirlerim iltihaplanıyo işte bir sürü mr çekindim sende bir mr çekin istersen ayrıca 10mg bile iyi geliyorsa hiç durma hamile kal hiçbirşey olmaz bebeğe ayrıca benimde saçlarım dökülüyo bazen baş yanmas ı bendede var ama iç bunalımı zorluyo beni bebek konusu Allaha kalmış bilmiyorum rabbşm hayırlısını versin
Canım bende eksiksiz hergün ağlıyorum nedir bu hastalık böyle nekadar saçma bişey bende boğazım için ultrason tomografi endoskobi herşey yapıldı boğazımdaki sorun bulunamadı Rabbim o iyileşse bari diyorum Allah istemedikten sonra da bulunmayacak bana neden iyilik vermiyor bilmiyorum çünkü gerçekten hepsini taşırken zorlanıyorum artık...Hani taşıyamacaycağımızın fazlası verilmezdi ben artık taşıyamıyorum bi dertlerim bitsede sadece bebeğe odaklansam kendimden bebeği düşünemiyorum bu ay çocuk olmazsa ben 10 mg olan bi hapa başlayacağım selectra 25 mg yi olmadı 2 ye böler içerim hamile kalana kadar kullanırım kalırsamda naparım bilemiyorum böyle resmen kendime ruhuma işkence çektiriyorum cnm senin gözün için birşey bulundu mu yani neden iltihap oluyormuş ağlamaktan bile olabilir valla ben inanırım benimde gözyaşım sel gibi durmuyor

Canım bende eksiksiz hergün ağlıyorum nedir bu hastalık böyle nekadar saçma bişey bende boğazım için ultrason tomografi endoskobi herşey yapıldı boğazımdaki sorun bulunamadı Rabbim o iyileşse bari diyorum Allah istemedikten sonra da bulunmayacak bana neden iyilik vermiyor bilmiyorum çünkü gerçekten hepsini taşırken zorlanıyorum artık...Hani taşıyamacaycağımızın fazlası verilmezdi ben artık taşıyamıyorum bi dertlerim bitsede sadece bebeğe odaklansam kendimden bebeği düşünemiyorum bu ay çocuk olmazsa ben 10 mg olan bi hapa başlayacağım selectra 25 mg yi olmadı 2 ye böler içerim hamile kalana kadar kullanırım kalırsamda naparım bilemiyorum böyle resmen kendime ruhuma işkence çektiriyorum cnm senin gözün için birşey bulundu mu yani neden iltihap oluyormuş ağlamaktan bile olabilir valla ben inanırım benimde gözyaşım sel gibi durmuyor
Gözüm belli değil stresten ilerde ms olma riski varmış tedavisi kortizon oluyo gözümün oda zorluyo ruhu bedeni üzülme bak saç çıkar yine göz en önemli organ benimde boğazıma.iğne batıyo gibi.oluyo bende hipotroidde var

Back