Slm canim bende bugün hsmile olduğumu oMerhaba arkadaslar. 19 mayis gecesi aniden suyum geldi cok yoğun bir şekilde. Sıfır sanciyla hastaneye gittim. Daha sonra sancilarim sıklasmaya başladı. 36+4 haftaliktik ve doğum konusunu doktorumla konusmamistik. O an bana ne istediğim soruldu ve ben normal doğum dedim. Bir saatte açılmam 5 cm olmuştu. Hemen dogumhaneye alındım. Yarım saat içinde kizim normal doğum ile doğdu. Erken doğum olduğu için kuveze aldılar. Ama durumu iyi. Gözlem altında tutmak istediler. 45 cm 2600 gr. Doğdu. Haziranda beklerken bize surpriz yaptı. İnşallah doğumunuz benimki gibi kolay olur. Hastaneye 2 bucuk gibi gittik. 5.10 da kızım geldi. Herkese simdiden kolaylıklar dilerim.
Bende aldım ben hasta olmadığımı kabul ettim iyiyim bugün inşallah böyle olur doğuma kadar ilaç kullanmak istemiyorum inşallah sonrasında da o kitap çok etkiledi beniCnm bende dört aydan sonra cipraleks 10 mg doğuma kadar kullandım beni idare etti iyi etmemişti..doğumda bıraktım...ve altı ay kullanmadım altı ay sonu tekrar cipraleks başladım etki etmedi şimdi paxera 15 mg geçtik.bir ay oldu ama skntilarim devam edio. Yani hep kaygı evham panik.is yaparken bile panigim telaşlı kaygılıyım korkuluyum hep birde takintilarim..zor Allah herkese yardım etsin.ama sende hamilelikte kullanabilirsin o yüzden yazdım...banada şimdi eğer emzirmeyi bırakırsam verevegi güçlü ilaçlarının olduğunu söylüyor...emzirdigim için şimdi paxera felan hafifmis ondan bunu aliorum.ama yükseltmeden 15 le ve bu ilaçla emzirmeye devam etmeyi düşünüyorum...kiziminda sütten kesemem...rabbim kimseyi darda bırakmasın...dua edelim.bu arada İzzet güllü kitabını aldım iki çocukla zor okuyorum ama inşallah şifa bulurum okumaya başladım adı sen hasta degilsin