İnşallah canım bol bol operizÖzelden yazışalım iletişim halinde olalım İnş hayırlı zamanda hamile kalıp sağlıklı beniş dünyaya getiririz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım bol bol operizÖzelden yazışalım iletişim halinde olalım İnş hayırlı zamanda hamile kalıp sağlıklı beniş dünyaya getiririz
Kendi kendime teşhisi ni koyduğum depresyon :) netten baktığım kadarıyla ağlama umutsuzluk düzelemiyecek hissi sürekli bir iç sıkıntısı karamsarlık varO nasıl bir depresyon tatlim
O çok kişide var teyzem öyle anksiyete demiş doktor doktora git canımKendi kendime teşhisi ni koyduğum depresyon :) netten baktığım kadarıyla ağlama umutsuzluk düzelemiyecek hissi sürekli bir iç sıkıntısı karamsarlık var
Bende böyleyim ilacı içince geçiyor tabi içmeyince sadece nefes alan canlıdan ibaret oluyorumKendi kendime teşhisi ni koyduğum depresyon :) netten baktığım kadarıyla ağlama umutsuzluk düzelemiyecek hissi sürekli bir iç sıkıntısı karamsarlık var
Ha aynen bende öyleyim başa gelen çekilirBende böyleyim ilacı içince geçiyor tabi içmeyince sadece nefes alan canlıdan ibaret oluyorum
Çekiyoruz mecbur ama ilaçla yaşamak özellikle çocuğum olmadığı için zor çocuğum olsa kullanmaktan hiç çekinmezdimHa aynen bende öyleyim başa gelen çekilir
Allah büyük göze aldım ben çok kişi kullanıyor hakkında hayırlısı bitanemÇekiyoruz mecbur ama ilaçla yaşamak özellikle çocuğum olmadığı için zor çocuğum olsa kullanmaktan hiç çekinmezdim
Amin canimBen ilaçta kullandım düzelemedim sekiz aydırda içmiyorum çocuk için doğum sonrası hamilelikte daha kötü olursam korkusu var içimde korku hüzün ağlama çok Allah yardımcımız olsun
Ne güzel 8ay içmeden durabilmen bu güzel bişey bence hamile misin?bende çok sık ağlıyorum içim sıkılıyor öyle saf saf etrafa bakıyorum çok zor bi hastalık bu yaşamayan gerçekten bilmez seni çok iyi anlıyorum aynı korkular içindeyim üstüne benim başka hastalıklarımda var bu daha çok depresyona sokuyor eskiden neşe dolu bi insandım ben herşey gerçekten zor bi yılda başladı kurtulamayacak mıyım bilmiyorum hamilelik ve sonrası ilaçsız nasıl olacak korkusu var iyi bi anne olabilir miyim onuda bilmiyorum ama birçok insan başarıyor Rabbim ruh sağlığımızı versinBen ilaçta kullandım düzelemedim sekiz aydırda içmiyorum çocuk için doğum sonrası hamilelikte daha kötü olursam korkusu var içimde korku hüzün ağlama çok Allah yardımcımız olsun
Amin canım ruh sağlığı herşey demek psikoloji hayat demek hamile değilim düşünüyorum cesaret edemiyorum ilaç iyi geliyorsa oda iyi bana iyi gelmedi.gerçi ben optik nevrit diye birşey geçirdim kortizon aldım yüksek doz hemde iki-kere geçirdim iki kez kortiZon oda beni mahvetti Allah şifamızı versinNe güzel 8ay içmeden durabilmen bu güzel bişey bence hamile misin?bende çok sık ağlıyorum içim sıkılıyor öyle saf saf etrafa bakıyorum çok zor bi hastalık bu yaşamayan gerçekten bilmez seni çok iyi anlıyorum aynı korkular içindeyim üstüne benim başka hastalıklarımda var bu daha çok depresyona sokuyor eskiden neşe dolu bi insandım ben herşey gerçekten zor bi yılda başladı kurtulamayacak mıyım bilmiyorum hamilelik ve sonrası ilaçsız nasıl olacak korkusu var iyi bi anne olabilir miyim onuda bilmiyorum ama birçok insan başarıyor Rabbim ruh sağlığımızı versin
Canım şimdi o ne demek diye baktım göz iltihabıymış çok geçmiş olsun eğer sana bi hap iyi gelmediyse bi başkasını deneseydin hepsi farklı çünkü kortizon insanı etkileyen bişey anlıyorum bendede farklı bi hastalık var henüz tespit edilemedi şu sağlık kadar beni üzen hiçbişey olmadı hayatta ruhumuz kararınca yaşamak anlamsız geliyor nekdr kötü Rabbim diyorum bi umut dertlerimizi alsın bizdenAmin canım ruh sağlığı herşey demek psikoloji hayat demek hamile değilim düşünüyorum cesaret edemiyorum ilaç iyi geliyorsa oda iyi bana iyi gelmedi.gerçi ben optik nevrit diye birşey geçirdim kortizon aldım yüksek doz hemde iki-kere geçirdim iki kez kortiZon oda beni mahvetti Allah şifamızı versin
Denedim canım farklı ilaçlar ama olmadı amin Alllahım acil şifamızı versinCanım şimdi o ne demek diye baktım göz iltihabıymış çok geçmiş olsun eğer sana bi hap iyi gelmediyse bi başkasını deneseydin hepsi farklı çünkü kortizon insanı etkileyen bişey anlıyorum bendede farklı bi hastalık var henüz tespit edilemedi şu sağlık kadar beni üzen hiçbişey olmadı hayatta ruhumuz kararınca yaşamak anlamsız geliyor nekdr kötü Rabbim diyorum bi umut dertlerimizi alsın bizden
Bende de o kps belasinda başladı ve gitmedi..şimdi ise kitap görmek istemiorum tekrar hastalanacgim die.ev hanimiyimBende bu şekildeyim birden çalan telefon sesi bile benim çarpıntımaa sebep oluyor Bende bu hastalık KPSS ye hazırlanırken başladı devamlı ders çalış uyuduğumda kalp çarpıntıları ile uyanırdım şimdi kaldı gitmiyor malesef
Neden olmadı acaba..kaç yıl kullandınız.hastaliginiz neydi anksiyetemi.bende bebek emziriyorum mecbur ilaca başladım kullaniorum.hamile ikende kullandım beş ay sonrasında.bunkonuda canınız i skmayin.fakat o dönemde bana iyi gelen ilaç şuan iyi gelmedi.ilac değiştirdim 20 gün oldu bu ilaca geceli.insallah bu iyi gelirde başka deneme yapmak zorunda kalmam.hemde buda olmazsa bebeği emzirmeyi bırakmak zorunda kalicam çünkü verecgi ilaç uyku yaparmış bebekteDenedim canım farklı ilaçlar ama olmadı amin Alllahım acil şifamızı versin
Cnm bende öyle bi kitap bile okuyamıyorum bn kazandım ama değer miydi İnan hiç değmezmiş bunca strese şuan aklım olsa kendimi asla okadar yıpratmazdım hastalıktan kurtulamıyorum tek hastalığım depresyon kalp çarpıntısı değil ki sebebi bulunamayan hastalıklarım yapıştı bana eminim her hastalığımın temeli o sene atıldı gerçekten en önemli şey sağlıkmış Ve onu geri kazanamıyorum ömrümün yarısı ağlamakla iç sıkıntısı ile geçecek sanırım çok üzgünüm hap kullanınca bi tık iyiyim şimdi kullanamıyorum da çocuk için ah ahhh Allah ruh sağlığımızı versin hepimize zor hastalık yaşamayan Aslaaa bizi anlayamaz olumlu düşünerek geçer zannederler ama bi yaşasalarBende de o kps belasinda başladı ve gitmedi..şimdi ise kitap görmek istemiorum tekrar hastalanacgim die.ev hanimiyim
Benden kullanamıyorum çocuk için ama uyku bozukluğu zorluyor o zorlamasa daha kolay olacak senin uykun nasıl canımCnm bende öyle bi kitap bile okuyamıyorum bn kazandım ama değer miydi İnan hiç değmezmiş bunca strese şuan aklım olsa kendimi asla okadar yıpratmazdım hastalıktan kurtulamıyorum tek hastalığım depresyon kalp çarpıntısı değil ki sebebi bulunamayan hastalıklarım yapıştı bana eminim her hastalığımın temeli o sene atıldı gerçekten en önemli şey sağlıkmış Ve onu geri kazanamıyorum ömrümün yarısı ağlamakla iç sıkıntısı ile geçecek sanırım çok üzgünüm hap kullanınca bi tık iyiyim şimdi kullanamıyorum da çocuk için ah ahhh Allah ruh sağlığımızı versin hepimize zor hastalık yaşamayan Aslaaa bizi anlayamaz olumlu düşünerek geçer zannederler ama bi yaşasalar
Bilmem ki neden işe yaramadı gözümden optik nörit diye bir atak geçirdim iki kez tedavisi yüksek doz kortizondu mahvetti psikolojimi ilerde ms olma riski varmış şimdilik mr larım temiz çok şükür sen hamileyken lustralmı kullandın bebeğin nasıl şu an ne kullanıyosun ilk çocuğunmuydu canım beni uyku problemi zorluyo yoksa daha iyi dayanabilirdimNeden olmadı acaba..kaç yıl kullandınız.hastaliginiz neydi anksiyetemi.bende bebek emziriyorum mecbur ilaca başladım kullaniorum.hamile ikende kullandım beş ay sonrasında.bunkonuda canınız i skmayin.fakat o dönemde bana iyi gelen ilaç şuan iyi gelmedi.ilac değiştirdim 20 gün oldu bu ilaca geceli.insallah bu iyi gelirde başka deneme yapmak zorunda kalmam.hemde buda olmazsa bebeği emzirmeyi bırakmak zorunda kalicam çünkü verecgi ilaç uyku yaparmış bebekte