- 23 Mart 2010
- 45
- 0
arkadaşlar ben dayanamıyorum artık bir an önce ölüp kurtulmak istiyorum.dünya her sey gözüme o kadar değişik geliyor ki anlatamam.sürekli midemde bir kalp var gibi küt küt atıyor.bunu yaşıyor musunuz sizde?midemin üstünde bir kalp küt küt...ellerim ayaklarım uyuşuyor..uyuyamıyorum yiyemiyorum içemiyorum konuşamıyorum.
en korkuncu belki konuşamıyorum nefes nefese kalıyorum.sürekli ağlıyorum.insanlar dünya gözüme çok değişik görünüyor.ben nasıl baş etcem.etrafımdakiler de mahvoluyor.saatleri sayıyorum.günler bitsin çocuk doğsun diye.ama daha kocaman 3 ay var.bedenim zaten iflas etti bulantı kusma mide ağrısı kasıklarımda ağrı acı nefes alamıyorum.bebeğimi istemiyorum sevemiyorum ilgilenemiyorum isteyemiyorum ne olur bana dua edin.
psikiyatre de gittim 6 ayrı kadın doğumcuya gittim hocaya hacıya gittim bitkisel şeyler de kullandım
sakinleştirici diazem hiç etkilemiyor ne yapayım ben ne olur bir akıl verin dua edin bana....
Allah yardım etsin, ben de hamileliğimin ilk haftası senin gibiydim((seni çok iyi anlıyorum...ben de panikatak teşhisi konmuş, 6 ay ilaç tedavisi görmüş ve şuan 8 haftalık hamile biriyim...maalesef zaten zor olan bir hastalık bir de hormonların değişmesiyle çok daha zorlaşıyor. ama ilaçların geçici tedavi ettiğini düşünenlerdenim. bilinçaltını tedavi ettiği için kalıcı tedavi sağladığını düşünerek OFELYA CABRALın GÜLE GÜLE PANİKATAK cd setini 3 haftadır kullanıyorum ve rahatlattığını düşünüyorum. hem hamilelikte derahatlıkla kullnılıyor ve bilinçli olarak dinliyorsunuz. uyumuyor ve kendinizi kaybetmiyorsunuz. set 159 TL, 1 günlük tedavi seminerine katılıp (ankara da) cd setini alırsanız 980 TL. ben internetten sadece setini aldım %70 tedavi ediyormuş, seminere katılırsan %95. ama ben önce cd setini denemek istedim. insan herşeyden umut ediyor...denemekte fayda var...
biliyorum çok zor ama olumlu düşünmeye çalış ve de bolbol dua et ve Allahtan yardım iste...