Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

İnşallah cnmbende kullaniyon mecbur kullanmazsak sitres bebeğe zarar veriyo çok sitres olunca endişe etme çok araştırdım çok kullanan var ondan içim rahat
Bende ilaç kullanıyordum bebek düşündüğüm için 10gün önce bıraktım okdr zor oluyor ki benim kafam uyuşuyor saçlarım dökülüyor avuç avuç böylece daha fazla sinir bozukluğu yaşıyorum selectra kullanıyodum hatta ben kafa uyuşmam başlayınca kullanıp bırakıyodum geçiyordu 2yıl olmuyordu şimdi hiç geçmiyor bu ay bebek düşünüyoruz korkuyorum ağlama krizi geliyor kafam neden uyuşuyor anlamıyorum be hamile kalırsam 9ay nasıl geçecek bilmiyorum sağlıklı insanlara özeniyorum bide başkA hastalıklarımda var bebeği erteleye erteleye yıllar geçti yaşımda geçiyor artık deselerdiki bu ilaçla bişey olmaz bikaç yıl önce denerdim

Merak ettim hangi ilacı kullanıyorsunuz hangi şehirde hangi hastaneye gittiniz Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin bu psikolojik hastalık nekdr zor bişey geçmiyor hiç sizi anlıyorum ben bayadır yazılanları okuyorum birçok insan hap kullanıyor bu umut oluyor bana İnş sizde güzel hamilelik geçirirsiniz

Bende bu şekildeyim birden çalan telefon sesi bile benim çarpıntımaa sebep oluyor Bende bu hastalık KPSS ye hazırlanırken başladı devamlı ders çalış uyuduğumda kalp çarpıntıları ile uyanırdım şimdi kaldı gitmiyor malesef

Özelden yazayım canım ben sana

Canım benim bas uyuşması bendede var çok sitres yapmaktan oluyo o kadar ilaç kullanan var aylarca araştırdım o kudum bebek etkilenme düşük oluyormuş zaten erteleme anne olmak seninde benimde herkesinde hakkı git bı pisikyatriye hamile kalmak istediğini söyle sana verdiği ilacı kullan o vermese misal başka bir doktor mutlaka yazar ben altı ay ilaç icmedim hamile kalmadım ne zaman kalcan belli değil yedinci aya girdik ilaca basladim

6 ay ilaçsız kalabiliyorsanız ilaçsız bi hamilelik geçirebilirsiniz bence ne güzel ben eskiden 2 yıl geçirirdim ne çarpıntım ne uyuşmam olurdu ama artık kronik gitmiyor hiç bıraktığım an kafam uyuşuyor batmalar başlıyor elektrik çarpması gibi ve saçlarım canını yitirip biton dökülüyor belki stres vardır o etkiliyordur hamileliğini bence ilaca başla(en az etkili ilaç ne ise ) çocuk olunca istersen bırakırsın tabi doktorlar daha iyi bilir ama bende başlamayı düşünüyorum yazılanlardan herkes iyi olduğunu sorun çıkmadığını yazmış ..

Evet canım ilaç kullanmadım da başıma ne geldi güzellik göreceli bir kavram çevrem sürekli bebek gibisin der bende katılıyorum övünmek olarak anlamayın yüzüm komple ince çizgi doldu ilaca bı başladım hepsi geçti yinede bir doktora gideceğim malum vurus erteleme niye ertelicen ben ilacsizken hep hastaydım pisikolojik çok agrasiftim artık dayanamadım ayrıca bende iki çocuk var üç olsun istiyorum bazı sıkıntılardan anbeligimi hiç yasayamadim

İlaçsız bendede hep baş yanmadı var inan sitres beyin yorgun dus Benimde hep baş yanmam var ilaç kullanınca bile bir ay sonra geciyo çok can takici canım selektra kullanıyorum şuan 25 bu ayda bebek yoksa elliye geçeceğim

Sizi çok iyi anlıyorum bazen iyi anne olamamaktan korkuyorum ne mutlu ama 2çocuğunuz var maşallahh benim hiç çocuğum yok çok ilginç bende ilaç kullanmadığımda cildim kuruyor bence bu hastalık olumlu düşünce ile geçmez çünkü bizim sinirlerimiz hasar görmüş malesef ilaçsız olmuyor annem bana kullanma diyor ama kullanmadığımdaki duygularımı bir ben bir Allah biliyor

İlk kez baş yanmam var diyen bi kişiyle karşılaşıyorum ve benimde 2ayda geçiyor oda sinir stres yapıyor bende kafam yokmuş gibi hissediyorum sonra ağlama krizlerim uykusuzluk başlıyor bu nasıl iğrenç bişeybende selectra 25 içiyordum bıraktım ama başlarım muhtemelen yoksa kalp çarpıntısı kafa uyuşması beni benden alacak25iyi geliyorsa yükseltmeyin aslında psikiyatr bana dediki 100olmadan etki etmez ben yükseltmedim ona alışmayım diye 50mg de kullandım yürüyüş antidepresan gibi diyorlar bana yaramıyor

Evet tatlım s Bana 25 yaramıyor çok sitres olunca yanma karıncalanma soğuk sıcak oluyo çok kişi vardır eminim canım mecbur bebek yoksa elliye geçeceğim elli daha iyi olur ben normalde 75 anafranil kullaniyordum

Canım eliyle 25 arasında fark varmı senin rahatsızlık neydi ben OKB takıntı hastasıyım

Evet tatlım s
Bana 25 yaramıyor çok sitres olunca yanma karıncalanma soğuk sıcak oluyo çok kişi vardır eminim canım mecbur bebek yoksa elliye geçeceğim elli daha iyi olur ben normalde 75 anafranil kullaniyordum

Hamile kalınca devam edecek misin cnm bende 25mg selectra başlasam mı bilemedim kafam uyuşma halinde bide çocuk düşünüyodum anafrili hiç kullanmadım bana 12mg bile günlük kullAnsam yeter amaişte çocuğa zararı olur diye kendime ediyorum hiç kolay değil tamamen kurtulunmaz mı bundan bilmiyorum eskiden ne güzelmiş hayat bebek konusunda en hayırlısı olsun inşallah bende bekliyorum bakalım

Bence fark var bikere böyle çarpıntılarım uyuşmalarım başlamıştı 25fayda etmedi 50yaramıştı siz kullanıyomusunuz?
Evet cnm şuan 25 selektra içiyorum bir hafta sonra regl olmam lazım olursam elliye geçeceğim bide İzzet gullunun kitabını alcam pisikolog çok kişi okuyup iyileşmiş tavsiye ederim teyzem de anksiyete var bir gün okudu ben iyiyim diyo

Canım neden doktora gitmiyon 35 bana az bende elliye geçeceğim elli çok doktor hamileyken vermiş kullanan var çok okudum yazılarda kkulubunde hamile kalsam icmicem cnm en azından üç ay asla doktora gideceğim bebekte sitres sıkıntı olur diye korkuyorum eğer gelişimi güzelse hiç kullanmam sitres etkilerse dördüncü ay başlarım yani kontroldeki duruma bağlı pisikyatriye kafin dogumcuyla doğuma kadar itibartta olucam tabi hamile kalirsam

Stres gebe kalmayı engelliyi bence doktora danis başla kim bilir ne zaman hamile kal az ben altı ay sonra yildim başladım kim bilir ne zaman kalcan ben sağlıklı olursam bebeyim iyi olur yüz mg kullanan hatta hiç ilaç bırakmayan var bebekleri saglikliymis doktora sor söylemi böylemi diye düşünme kesin cvp doktorda iletişim içinde olalım birbirimize destek oluruz özeldende konuşuruz istersen doktoruna sor verir bir ilaç anne olmak seninde hakkın doktor bilir sana ne vereceğini

Benim iyileşmem mucize olur teyzenin yoğun değilmiş demek ki hazırlandığım sınavdan sonrA tam 8yıl geçti hala uyuşmalarım geçmedi bi araştırayım kitabı bende barış musluyu takip ediyorum vuruş tekniği ile iyileşen birçok insan var parkinson MS anksiyete panik atak her hastalık bi travma sonrası başlarmış ve döngü devam edermiş ben deniyorum ama henüz fayda göremedim takip etmeni öneririm cnm

Özelden yazışalım iletişim halinde olalım İnş hayırlı zamanda hamile kalıp sağlıklı beniş dünyaya getiririz

Aklımda bulunsun sende bir bak hastalık yoktur hasta vardır umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…