Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben 5 seans falan aldım.Psikoloğun da psikiyatristindr söylediği şey korkularının üzerine git oldu.Ben ilk atağımı dışarda geçirdiğim için dışarı çıkmak istemiyordum.Kendi anneme bile gitmek benim için işkence haline gelmişti.Kaçtıkça atak geçirmekten ve korkmaktan korktukça bu durum sizi depresyona itiyor.Psikoloğumun söylediği şey şuydu.Korkularını 1 den 10 puanlandır.Ve en küçükten üstüne gitmeye başlayacağız.Kalabalığa girmek beni huzursuz ediyordu atak geçirirm korkusuyla.Üstüne gittim.Kötü oldum dışarı çıktım.Konsere gittim kalabalık korkumu yendim.Yani aa bak bişey olmadı dedikçe azalıyor.Psikoloğum korkularını küçük bir çocuk gibi düşün ona oyuncak verirsen seninle ilgilenmez dedi.Yani hobi edin dedi.şu süreçte herkes evde uzaktan eğitimler var ücretsiz onlara kafa verebilirsiniz.Ya da etamin işi bana çok iyi gelmişti.Kitap okumak.Kısacası çözüm bizde arkadaşlar.Bizi korkutan her ne varsa üstüne gitmek ve onu yendikçe daha fazlasını yapabileceğimizi gördükçe bu durumu kontrole almak.Korkmaktan korkmamak.Duygulardan asla kaçmamak.Kendinize bi kaygılanma saati koyun günlük düşüceler geldiğinde mesela daha kaygı saatim gelmedi diyin.Bunların hepsini denedim yaşadım.Inanın duyduğum şeyleri aktarmıyorum burada kendimle çok kavgalarım oldu.Çok mücadele ettim.Şuan da tam olarak bitmiş değil belki ama en azından kontrol altına aldım diyebilirim.Bide şu var ilaç tedavide destekleyici asla ilaca karşı olmayın.Bakın hamileyim şuanda ama mecbur kullanıyorum.Bırakmayı denedim olmadı hamile kalamadım stresten vs. Ama ilaçla birlikte terapi alırsanız farkındalık oluşacak sizde ve ilacı bıraksanız dahi bi şekilde kontrol altına almış olacaksınız bu durumu.Umarım tecrübelerimi aktarmam faydalı olur.Kimsenin ama kimsenin bu psikolojiyi korkuları yaşamasını istemem deneyimleniş biri olarak

Çok sağolun cevabınız için. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin çocuğunuzu. Ben belirli bir şeye kaygılanmıyorum. Sürekli kaygı hissediyorum. Sanırım kendimle alakalı hasta olacağım ya da panik atak geçireceğim gibi. Onlarla nasıl başa çıkabilirim?

Bende sizin gibiydim.Hala oluyor bazen diyorum ya.Tuhaf elle tutulmayacak şeylere kaygılanıyorum.Şuan hamilelikten dolayı hormonlardan yeniden biraz kaygılarım arttı.Amaa kaygılar korkular geldiği an dua ediyorum yada bi video açıyorum.Uğraş buluyorum kendime kafayı dağıtınca rahatlıyorum biraz.Bununla alakalı birçok kitap var.Uğur koşarın her şeye canını sıkma ey gönül kitabındaki yöntemler bana iyi gelmişti baya.

Tekrar çok teşekkür ederim. Hemen netten biraz bakayım kitaba.

Ben de terapi alıyorum ilaç kullanıyorum iyiydim yine nüksetti kalbim sıkışıyor sürekli ölücem korkusu var Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah teşekkür ederim cevabın için

Bendede bu var...sekiz aylık bebeğim var emziriyorum...hamileyken de kullandım..şimdi daha fazla anksiyetem.ve günüm kaygılı .hasta olacakmiyim delirecekmiyim.hic iyi olamayacakmiyim vs vs vs saçma sapan gelecek endişeleri.simdi bı ilaç pasladim p ile başlayan.bes gün oldu ..etki edeckmi bilmiorum daha bişi göremedim.c isimli ilaçtan gectim onada

Ben de terapi alıyorum ilaç kullanıyorum iyiydim yine nüksetti kalbim sıkışıyor sürekli ölücem korkusu var Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah teşekkür ederim cevabın için
Siz hmailemisiniz..ne kullanıyorsunuz ..bende emziriyorum ilaç da başladım ama iyi gelmedi

Allah yardımcımız olsun. Her türlü öneriye açığım farklı topiklere de yazıyorum. Şimdi izzet güllü nün kitabını aldım. Onu okuyorum. Geçen gün atak geldi bana dediği gibi yaptım hiç bir şey yapmadım on dk içinde geçti. Bakalım bunu başarabilirsem kurtulacağım inşallah

Bende alım o zaman cnm adı ne kitabın en azından baş etmeyi öğrenirim..hergun kaygı gelecek korkusu cok mutsuz edio insani

Bende alım o zaman cnm adı ne kitabın en azından baş etmeyi öğrenirim..hergun kaygı gelecek korkusu cok mutsuz edio insani
Adı sen hasta değilsin. Benim bitirmeme az kaldı kitabı. Videoları da var nette orda da hemen hemen aynı şeylerden bahsediyor. Önemli olan söylediklerini hayatımızda uygulayabilmek. Bu da aynı ilaçlar gibi bir kaç ayda mümkün. Çünkü biz sürekli vücudumuzu dinlemeye alışmışız. Alışkanlıklardan vazçmek zor. Allah hepimize daha huzurlu günler nasip etsin inşallah.

Amin cnm

Yok canım bende öyle şeyler ama kitapta diyor ki aklınıza her şey gelebilir. Onları kovmaya çalışmayın. Siz çaba gösterdikçe onlar daha da çoğalır. Bir de böyle dene.
Nasıl kovmucamki...yani demem oki kendi gelio gitmio...atıyorum öleceğim korkusu gekince gidiiomu ..onun gbi.sarkida gitmio

Nasıl kovmucamki...yani demem oki kendi gelio gitmio...atıyorum öleceğim korkusu gekince gidiiomu ..onun gbi.sarkida gitmio
Anlıyorum seni. Bende de sürekli korku panik var. Ama izzet güllü diyor ki bunca zaman kovdunuz daha güçlenerek geldi. Bir de böyle deneyin. Haklısın zor. Ama yine diyor ki aklınıza her tür düşünce gelebilir. Siz bu düşünce ya da her neyse onlarla işinize gücünüze bakın. Zaman geçtikçe beyniniz diyecek ki bak ben her düşünceyi getiriyorum aklına ama yine de işine gücüne bakabiliyor sonra da vazgeçecek. Bana mantıklı geldi. Düşünceleri korkuları kovdukça daha çok geldi hep. Bir de böyle deneyelim. Ne kaybederiz ki. Zaten yıllardır çekiyoruz bu çileyi. Olmadı başaramazsak kaybedecek bir şey olmaz.

Çok doğru..o kitabı hemen alicam.video izlemeyi sevmiorum. Siz kaç yaşındasınız.kac yıldır var panik atak anksiyete berabermi.ilac kullaniyormusunuz sizde.ben emziriyorum ..siz hamilesiniz sanırım demi.

Çok doğru..o kitabı hemen alicam.video izlemeyi sevmiorum. Siz kaç yaşındasınız.kac yıldır var panik atak anksiyete berabermi.ilac kullaniyormusunuz sizde.ben emziriyorum ..siz hamilesiniz sanırım demi.
Ben 30 yaşımdayım. Hamile değilim. Bir çocuğum var. Anksiyete hep vardı bende. Panik atak yaklaşık 5 aydır var. İlaç kullanıyorum ama etkisi yok ki hala anksiyete yaşıyorum. Ama artık akışına bıraktım. Dediğim gibi geçen atak geldi ben bu sefer ordan oraya koşuşturmadım. 1o dk sonra geçti. Normalde anksiyete olduğu için bir kaç saat o kaygıyı hissediyordum. Bakalım ne kadar başarılı olabilirim. Ama pes etmeyecem inşallah. Panik yaptıkça daha fazla dibe batıyorum onu farkettim.

Bende 30 yaşındayım.iki yıldır var bendede. İlk ilaç kullandığında gecmisti cokniyi hissetmiş ve hamile kalmıştım.gene başladı.hamileliktede ilaç kullandım ama çok düşük doz idare etti beni. Doğumda bıraktım.ve bebek altı aylıkken dayanamadım gen başladım.ayninilac etki etmedi bende anlamadım.madem etmeyecek ilk kez nasıl geçirmişti.ama hastalığımın seyri hep değişiyor başka şeyler eklenior yada deisiyor.doktoeum korkma emzirmeyi bıraktım de bana iki gün ver dedi.gececek dedi yani. Tedavisi var dedi.suan emzirdigim için hafif veriyormuş dediği bu. Ama neye inanacagimi şaşırdım .dua ediorum..neyse başınızı agritrim..çok zor bişey mis rabbim dusmaninama vermesin diorum.ve kimseye anlatamiorum.cunku ann m bile beyninden sil dio kizio. Eşimde.

Merhaba hanımlar ben bebek istiyordum selektra 25 kullanıyordum çok hafifti pek etkisi ya yoktu bende bebeyi biraz altı ay erteleyip anafranil kullanmaya karar verdim bir ay kadar kullandım ancak malesef tam yumurtlama günümde birliktelikte eşim tedbirsiz davrandı kullandığım ilaç bebek için riskli riski göze alıp devammi etmeliyim acaba ilaca yoksa selektra 50 ye mi geçeyim diye düşünüyorum hastaneye de gidemiyoruz daha önce anafranil 75 kullanırken düşük yaptım OKB takıntı hastasıyım yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…