Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bende de anksiyere bozukluğu vardı panik atak geçiriyordum çocuk istediğim için iyileşince ilacı bıraktım fakat tekrarladı hamile kalamadım.Ilaca yeniden başladım çünkü.Fakat sonra doktorumun tavsiyesiyle ilacımı değiştirdik.Daha güvenli bir ilaca başladık.Son 5 aydır falan onu kullanıyordum.Doktorum gebelikte kullanabilirsin iyi olursan azaltıp bırakırız dedi.Keza kadın doğumcuda aynı şeyi söyledi.9 aydır tam 9 aydır bebek istiyoruz.Ben bugün test yaptım ve pozitif çıktı hamile olduğumu öğrendim.Yaşadığım sevinci anlatamam size.Ama bu sevinçle gelen korkularda var tabi.Acaba ilaç bebeğime zarar verir mi?Acaba dış gebelik midir? Ya da çok kötü olur muyum ilerleyen haftalarda gibi kaygılar sardı beni.Benim durumum da olan ilaç kullanan sağlıklı doğum yapan gebeler varsa yardımcı olabilir mi?

Hangi ilacı kullaniyordun

Neyse yazayım burdan citoles 20 mg kullanıyordum bıraktım olmadı tekrar tedaviye başladım doktorum madem gebelik düşünüyorsun ilacı bırakmak da sorun senin için lustrale geçelim dedi 25 mg ile başladım yeterli olmadı 50 mg a çıktık şuan 50 kullanıyorum ama muhtemelen yarıma indirmek durumunda kalıcam

Tesekkürler canım

Yarım iç tatlım selektra l
Teşekkür ediyorum uzun süredir bekleyince daha çok mutlu oluyor insan sevinç gözyaşlarının verdiği mutluluğu anlatamam eşim bile ağladı
Ayy canım benim kıyamam kucağına almakta nasip olur inşallah

Canım ben çok araştırdım bukonulari selektra ve lutsral hamilelikte kullanılan ilaç en masumu selektra diye biliyorum bende şuan onu kullanıyorum onbeş gün oldu elliye geçeceğim daha önce kullandığım anafranil 75 vardı ona gececektim caz geçtim çok yan etkisi var hamileliğin üç ayında ilaç kullanma hatta dört ay kullanma kız organları geliscek miniginin

Hanımlar merhaba yeni gördüm bu başlığı buradaki çoğu kişi gibi benimde sorunum anksiyete kaygı bozukluğu son 1 sene çok yoğun yaşadım şuan hafifledi ama kalp çarpıntım asla geçmiyor hep nabzım 100-120 arası concor adında bi ilaç içiyorum. 3 yıldır bebek istiyorum bidahaki ay aşılama tedavisiyle denenicek ilaç kullanmak istemiyorum ama kullanmadan da çok kötü oluyorum hamilelikte zararı olur mu veya kullanmasam ilaç sürekli çarpıntı olması bebeğe zararı olur mu çok üzülüyorum bi yandan bebeğim olmuyo bi yandan bu hastalıkla uğruşıyorum ne yapmam lazım

Canım selektra hamilelikte kullanan çok kişi var bence doktorunla konuş selektraya geç

Canım benim önce sağlığına odaklan doktorunla konuş kalbinle ilgili bebeğe bir zararı olurmu sor yani kaz zarar dengesi önemli tabi pisikiyatri doktoruna sor bence benle selektra kullanıyorum mecburum iyi değilim

inşallah bi zararı olmaz bebeğede rahatlıkla hamilelik geçiririm çok sağol canım
İnşallah cnmbende kullaniyon mecbur kullanmazsak sitres bebeğe zarar veriyo çok sitres olunca endişe etme çok araştırdım çok kullanan var ondan içim rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…