• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Evet canım doktorum bana 25 ile başlattı bu gün yine gittim çünkü iyi gelmemeye başladı 50 mg a çık dedi ama ben korktum cikamadim

Anladım canım bende bodrum dayım sana kac aylıkken gece uyumama yardımcı ilac verdiler ben suan 3 aylık oldum bir selectra verdiler 25 mg

Keske imkan odada bende gidebilsem sizin doktora benimki veremem diyor en fazla dozunu yükseltiyor Arkadas sen birdaha ki kontrolde benden bahseder isin Anksitiye bozuklulıgu ve panik atak hastasıyım 33 yasında 105 kg ve cok agır gecen sabahlara kadar süren aglama nöbetleri var İcim daralıyor ve bir türlü yataga uzamaya cesaret edemiyorum sıkıntıdan sıkıntı geldiğinde bastan Asa ates gibi yanıyorum birde tm dalma anında sıcramam oluyor canım

Bıraz uzattım kardeşim ama zor durumdayım umarım Allah rızası için benim bu sıkıntılarım senin vesile ile doktorun bir cözüm bulabilir umarım unutmaz mdj mı iletirsin her zaman duacın olurum kardeşim eger izin verirse doktorunuz tel nosunu verip konusuruz insallah canım güzel haberlerini bekliycem kardes

Ben de galiba panik atak miyim bilmiyorum hep hamileliğimde sorun çıkacak zannediyorum . Önce dış gebelik sandım şimdi de kalbi durdu mu acaba diye düşünüyorum sürekli 😕:skandal::KK43:

Hamile misin canım mesela ne gibi sıkıntın oluyor senin ne hissediyorsun bana yaz anlat canım elimden birsey geliyorsa yardımcı olurum sana

Canım kendini sıkma aklına güzel ve gecici olacağını unutma afla cünkü bende aglayınca rahatlıyorum ben hamile olduğumdan pek ilaç alamıyorum ama önceden transkabuskas ve atarax kullanıyordum iyi geliyordu bir pskiyatriye cıkıp derdini anlat gerek rahatsızlığının tanısın koyup öyle bir ilaca basla bence Allah yardımcın olsın

Canım kendini sıkma aklına güzel ve gecici olacağını unutma afla cünkü bende aglayınca rahatlıyorum ben hamile olduğumdan pek ilaç alamıyorum ama önceden transkabuskas ve atarax kullanıyordum iyi geliyordu bir pskiyatriye cıkıp derdini anlat gerek rahatsızlığının tanısın koyup öyle bir ilaca basla bence Allah yardımcın olsın

ya işte kuzum hep birşeyler yolunda gitmeyecekmiş gibime geliyor nadir görülen de bir hastalığım var şanssızlığım ona da yansır diye de korktuğumdan hep başına kötü şeyler gelecekmiş gibi hissediyorum. Hamileliğimi mümkün olduğunca ilaçsız geçirmek istiyorum o yüzden galiba ilaç içmem 😭 galiba 3.ayıma kadar bu karamsarlıklarım devam edicek

Hay Allah canım üzgünüm adına o karamsarlık bende hep var insanı hep mutsuz ediyor gülümsemeyi unutturuyor ama yinede mücadeleyi bırakmıyalım Allahım izniyle sag selamet bebişlerimizi kucağımıza alınca bir seyimiz kalmaz olumlu Düsünelim yine yaz gelecek fişekler acacak kelebekler kurslar cıvıldıyacak tüm hastalık ortadan kalkıcak parklara bahçelere gidip gezecegiz eylenecegiz insallah canım

Kızlar malesf bende panik atak ve anksitiye bozukluğu hastasıyım 3. Ayımı yeni doldurdum birtürlü uyuyamıyorum içim daralıyor basımdan asagıya kaynar sular dökülüyor sonra kalp carpntısı ve tıkanan kadar avlama istegi cok zor durumdayım hiç bir seyden zevk alamıyorum hep mutsuzum gece gündüz içimdeki sıkıntı çarpıntı geçmiyor uykuya dalamıyorum korkudan yataga bile gecemiyorum tam dalı am bir sırama Jersey silbastan oluyor ilac almama ragmen hiç bir sey degişmiyor slektra 25 mg alıyorum doktorum Baska birsey vermiyor

Hay Allah canım üzgünüm adına o karamsarlık bende hep var insanı hep mutsuz ediyor gülümsemeyi unutturuyor ama yinede mücadeleyi bırakmıyalım Allahım izniyle sag selamet bebişlerimizi kucağımıza alınca bir seyimiz kalmaz olumlu Düsünelim yine yaz gelecek fişekler acacak kelebekler kurslar cıvıldıyacak tüm hastalık ortadan kalkıcak parklara bahçelere gidip gezecegiz eylenecegiz insallah canım
İnşalllaaaaaahhhhhh

Kızlar malesf bende panik atak ve anksitiye bozukluğu hastasıyım 3. Ayımı yeni doldurdum birtürlü uyuyamıyorum içim daralıyor basımdan asagıya kaynar sular dökülüyor sonra kalp carpntısı ve tıkanan kadar avlama istegi cok zor durumdayım hiç bir seyden zevk alamıyorum hep mutsuzum gece gündüz içimdeki sıkıntı çarpıntı geçmiyor uykuya dalamıyorum korkudan yataga bile gecemiyorum tam dalı am bir sırama Jersey silbastan oluyor ilac almama ragmen hiç bir sey degişmiyor slektra 25 mg alıyorum doktorum Baska birsey vermiyor

peki böyle hissetmende bir tetikleyici unsur var mı

Her sey benim için tetikleyici kalp çarpıntı ma sebep mesela fırtına sesi esimin horultusu bir yerlerimi agrıması her an tel çalacak uyursam birdaha dallamama korkusu her sey her sey tetikliyor beni bir türlü kendimi relax bırakıp yatagıma sıkıntısız uzanıp hemencik dalıp uyuyamıyorum arkadaşlar artık cok yorgunum bitkinim evimin işini yapamaz oldum cok kötüyüm ne yapıcagımı bilmiyorum 😢:deli::KK61:

Her sey benim için tetikleyici kalp çarpıntı ma sebep mesela fırtına sesi esimin horultusu bir yerlerimi agrıması her an tel çalacak uyursam birdaha dallamama korkusu her sey her sey tetikliyor beni bir türlü kendimi relax bırakıp yatagıma sıkıntısız uzanıp hemencik dalıp uyuyamıyorum arkadaşlar artık cok yorgunum bitkinim evimin işini yapamaz oldum cok kötüyüm ne yapıcagımı bilmiyorum 😢:deli::KK61:

ah canım ya ben de ne desem bilemedim eşin destek oluyordur inş sana

Evet canım Eşimin bana sonsuz destegi var Allah ondan razı olunsun hakkını yiyemem beni yerimden kımıldatmıyor bılasıklarımı bile o yıkıyor bu durumum bana cok koyuyor canım öyle üzülüyorum ona o iş yaparken içim eriyor kıyamıyorum atlıyorum eşimde kızıyor ben istiyerek yapıyorum üzülme yeteri siz iyi olun diyor umarım senin eşlinde sana destek oluyordur canım:KK68:

Merhaba cnm geçmiş olsun öncelikle kendimde de yaptığım birşey üç Ayetel Kürsi üç nas üç Felak oku bunlar iyi geliyor daha fazlada okuyabilirsin bebeğin nasıl iyimi inşallah

Kizlar merhaba. Panik atak hastası olup doğum yapan var mı? Doğumu zor geçen var mı 🤔 ikinci çocuk için karar veremiyorum ilk doğumum sezeryan ve çok zor oldu berbat bir deneyimdi benim için korkuyorum bu yüzden

Back