yirmibes mg mi kullandin elliyimi bölüp içtin yani biraz çok sordum tereddüt ediyorum kusura bakmayın kaçıncı aydabasladin bilgi verirmisin lütfen
ben kullaniyorum gunde yarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yirmibes mg mi kullandin elliyimi bölüp içtin yani biraz çok sordum tereddüt ediyorum kusura bakmayın kaçıncı aydabasladin bilgi verirmisin lütfen
ben kullaniyorum gunde yarim
Istanbulnerede yaşıyorsun?
bende istanbulda yasıyorm medical park gaziosmanpaşa dr murat altın cok iyi bi doktor tavsiye ederim ben ona gidiyorumIstanbul
Canım kendini sıkma aklına güzel ve gecici olacağını unutma afla cünkü bende aglayınca rahatlıyorum ben hamile olduğumdan pek ilaç alamıyorum ama önceden transkabuskas ve atarax kullanıyordum iyi geliyordu bir pskiyatriye cıkıp derdini anlat gerek rahatsızlığının tanısın koyup öyle bir ilaca basla bence Allah yardımcın olsın
İnşalllaaaaaahhhhhhHay Allah canım üzgünüm adına o karamsarlık bende hep var insanı hep mutsuz ediyor gülümsemeyi unutturuyor ama yinede mücadeleyi bırakmıyalım Allahım izniyle sag selamet bebişlerimizi kucağımıza alınca bir seyimiz kalmaz olumlu Düsünelim yine yaz gelecek fişekler acacak kelebekler kurslar cıvıldıyacak tüm hastalık ortadan kalkıcak parklara bahçelere gidip gezecegiz eylenecegiz insallah canım
Kızlar malesf bende panik atak ve anksitiye bozukluğu hastasıyım 3. Ayımı yeni doldurdum birtürlü uyuyamıyorum içim daralıyor basımdan asagıya kaynar sular dökülüyor sonra kalp carpntısı ve tıkanan kadar avlama istegi cok zor durumdayım hiç bir seyden zevk alamıyorum hep mutsuzum gece gündüz içimdeki sıkıntı çarpıntı geçmiyor uykuya dalamıyorum korkudan yataga bile gecemiyorum tam dalı am bir sırama Jersey silbastan oluyor ilac almama ragmen hiç bir sey degişmiyor slektra 25 mg alıyorum doktorum Baska birsey vermiyor
Her sey benim için tetikleyici kalp çarpıntı ma sebep mesela fırtına sesi esimin horultusu bir yerlerimi agrıması her an tel çalacak uyursam birdaha dallamama korkusu her sey her sey tetikliyor beni bir türlü kendimi relax bırakıp yatagıma sıkıntısız uzanıp hemencik dalıp uyuyamıyorum arkadaşlar artık cok yorgunum bitkinim evimin işini yapamaz oldum cok kötüyüm ne yapıcagımı bilmiyorum
Merhaba cnm geçmiş olsun öncelikle kendimde de yaptığım birşey üç Ayetel Kürsi üç nas üç Felak oku bunlar iyi geliyor daha fazlada okuyabilirsin bebeğin nasıl iyimi inşallahKızlar malesf bende panik atak ve anksitiye bozukluğu hastasıyım 3. Ayımı yeni doldurdum birtürlü uyuyamıyorum içim daralıyor basımdan asagıya kaynar sular dökülüyor sonra kalp carpntısı ve tıkanan kadar avlama istegi cok zor durumdayım hiç bir seyden zevk alamıyorum hep mutsuzum gece gündüz içimdeki sıkıntı çarpıntı geçmiyor uykuya dalamıyorum korkudan yataga bile gecemiyorum tam dalı am bir sırama Jersey silbastan oluyor ilac almama ragmen hiç bir sey degişmiyor slektra 25 mg alıyorum doktorum Baska birsey vermiyor