- 7 Haziran 2017
- 1.171
- 2.068
- 133
- 33
50 mg aldım. Lustral hep aldım ara yok. Digerleri sadece uyku içindi. Korkma canım ya ne ilaçlar kullananlar var. Allaha emanet edip kullancan. Düşünme bile bişey olur mu diye okadar az ki emilimleri ilaclar ın.Anladım canım. Benim ilacım da Lustral. Lustrali 13 den doğuma kadar aldın mı aralıksız?Yoksa Risperdal falan alınca bıraktın mı? Bir de kaç mg lustral? Bana doktor 50 vercek galiba ama bilmiyorm yinede. Kullananları ve sağlıklı bebekleri çocukları duyunca biraz rahatlıyorm bu konuda. Ne olurdu sanki gönül rahatlığıyla kullanılcak bir ilaç da bizim için yapsalardı.
Sağol canım rahatlattın beni teşekkür ederim. İnşallah sende tez zamanda hayırla kurtulursun. Doğumdan sonra da yaz bize.50 mg aldım. Lustral hep aldım ara yok. Digerleri sadece uyku içindi. Korkma canım ya ne ilaçlar kullananlar var. Allaha emanet edip kullancan. Düşünme bile bişey olur mu diye okadar az ki emilimleri ilaclar ın.
Aminn canım benim. Yazıcam çünkü ilaç kullanıp dogum yjqpqnların msjı hamileler cok rahatlatıyor. lustral kullanan cok cok fazla hiç korkma yani düzenli al stresten uzak Dur ki ilacın faydasını daha cok göresin en azından 9 ay herkese kulağını tıkaSağol canım rahatlattın beni teşekkür ederim. İnşallah sende tez zamanda hayırla kurtulursun. Doğumdan sonra da yaz bize.
Aminnn inşallah canım hayırlı bayramlar olsunHerkese iyi bayramlar kızlar. İnşallah bidahaki bayramı kucağımızda sağlıklı yavrularımızla tüm sevdiklerimizle ve kendimiz sağlığımıza kavuşmuş tüm kötü yaşantıları unutmuş birşekilde kutlarız
Herkese iyi bayramlar.İnşallah hayırlısıyla yazarız tek temennimiz bu.Gelecek bayram yazalım mı buraya bitti kurtulduk mutluyuz diye
Biraz sanki depresyon gibi geldi bana canım Düzelirsin inşallah hiçbirşeyi kafana takmamaya çalış işe başlayınca biraz kafan dağılır belkiKızlar nerelerdesiniz? Nasılsınız? Çok boş kaldı burası yineHerkes iyi galiba aman iyi olun tabi ama iyi olduğunuzu da yazın yinede olur mu? Ben 2 aydır hastalıkla başbaşa kalınca alıştım galiba kötü olmaya. İyimiyim kötümüyüm onu bile ayırt edemez oldum. Bi tarafım bak dayanıyosun dayan dayanabildiğin yere kadar diyo. Diğer tarafım yeter artık senin de gülmeye zevk almaya hamileliğin tadını çıkarmaya hakkın var günün gelir gelmez ilacına başla bitsin şu kabus diyo. Anksiyetem çok kalmadı ama karamsarlık ve mutsuzluk, hayattaki herşeye karşı isteksizlik var. Evde oturuyorm sürekli hiçbişey yapmak istemiyorm.Bir çöpü dahi bi yerden kaldırıp bi yere koymak bana çok zor geliyo.Tekrar eskisi gibi iyi olmaya inancım azalıyor. Kendimi çok değersiz hissediyorm.Sabahları sızıyla uyanıyorm çok fazla kötü rüya görüyorm. Kızlar depresyona mı giriyorm ben?
Artık takmaktan çok mutsuzluk umutsuzluk hakim sanki hayatıma inşallah düzelirim bilmiyorumki. Bugün terapiye gittim ama bu haldeyken ne kadar fayda edicek bilmiyorm.Biraz sanki depresyon gibi geldi bana canım Düzelirsin inşallah hiçbirşeyi kafana takmamaya çalış işe başlayınca biraz kafan dağılır belki
Bende depresyona girmekten korkuyorumKızlar nerelerdesiniz? Nasılsınız? Çok boş kaldı burası yineHerkes iyi galiba aman iyi olun tabi ama iyi olduğunuzu da yazın yinede olur mu? Ben 2 aydır hastalıkla başbaşa kalınca alıştım galiba kötü olmaya. İyimiyim kötümüyüm onu bile ayırt edemez oldum. Bi tarafım bak dayanıyosun dayan dayanabildiğin yere kadar diyo. Diğer tarafım yeter artık senin de gülmeye zevk almaya hamileliğin tadını çıkarmaya hakkın var günün gelir gelmez ilacına başla bitsin şu kabus diyo. Anksiyetem çok kalmadı ama karamsarlık ve mutsuzluk, hayattaki herşeye karşı isteksizlik var. Evde oturuyorm sürekli hiçbişey yapmak istemiyorm.Bir çöpü dahi bi yerden kaldırıp bi yere koymak bana çok zor geliyo.Tekrar eskisi gibi iyi olmaya inancım azalıyor. Kendimi çok değersiz hissediyorm.Sabahları sızıyla uyanıyorm çok fazla kötü rüya görüyorm. Kızlar depresyona mı giriyorm ben?
Ne zaman öğrendiniz gebeliginizi bende bilmeden 4gün yarim dideral aldim.bilsem almazdım.simdi ona üzülüyorum bebeğime zarar vermiştir diyeCanım ben de antidepresan kullanırken 2015 te oğluma hamile kalmıştım. Prozac kullanıyordum. Evliliğin ilk ayında hamile kaldım engel olduğunu düşünmüyorum.
Canim yazdığın bana umut oldu.bende sürekli ilaç kullanmıyorum.heyecan durumlarında dideral alıyordum.uzun zaman kullanmamıştım.4 gün icmek zorunda kaldim o zmanda haberim yoktu hamileymisim.ogrenince daha hiç kullanmadim.ama 4.haftasinda 4 gün yarim dideral içmiş oldum.bu beni endişelendiriyor.15 haftalik oldum hersey normal ama ben yinede görünmeyen birsey olduysa diye strese sokuyorum.Bende çok uzun yıllardır antideprasan kullanıyorum. Şu an 5 haftalık hamileyim ve ilaç kullanırken hamile kaldım. Paxera 10 mg içiyorum. Hamileliği öğrenince dr mi aradım yarıma düşürerek iki haftada bırakmamı söyledi. Sonrasında pasiflora şurup ve terapi ile devam edeceğim. Dr bana kötü olursan tekrar ilaca başlarız üzme kendini dedi. Amerikada birçok araştırmada antideprasanın hamilelikte zararlı olmadığı ortaya çıkmış. Sen günde bir ilaç içiyorsun ve suçluluk hissediyorsun millet bir sürü sigara içiyor. Bence sigara ilaçtan daha zararlı bu benim şahsi fikrim tabi
Sizi ben Happy Mom dan hatırlıyorum oraya da yazmıştınız içtiğiniz ilacı bi kaç kez içmişsiniz ve daha bebek bile oluşmamıştır ben bişey olacağını sanmıyorum bu şekilde takarak hamileliğinizi zora sokarsınız takmamaya çalışın hamileliğinin başından beri ilaç kullanan bi sürü insan varKizlar bende okudum biraz yazdiklarinizi.benim sıkıntım hamile olduğumu bilmeden dideral kullandim 4 gün yarim aldim 4.haftasina denk gelmiş.ilk test yaptigimda silik cizgi olusmustu yani erken öğrendim gebeliğimi öğrendikten sonra hiç-bir ilaç kullanmadim.su an hersey normal gözüküyor ikili testim de temiz çıktı çok şükür.psikiyatri doktorumla da konustum bilgilendirdim birsey olamayacagini çok az kullandığım için etki etmeyeceğini söyledi.ama ben rahatlayamiyorum hep bebeğime zarar vermiş olmaktan korkuyorum.yazilanlara da baktim hamile oldugumu öğrenince bıraktım falan yazanlar var bilmeden kullandığıniz donemde bebeginize ne gibi zarar verecegini doktorunuza sordunuz mu ne dedi ve aranizda gebelikte dideral kullanan var mi kusura bakmayin uzun oldu ama sıkıntımı paylasmak istedim belki icimi rahatlatacak bir yorum olur diye umut ediyorum.
Sizi ben Happy Mom dan hatırlıyorum oraya da yazmıştınız içtiğiniz ilacı bi kaç kez içmişsiniz ve daha bebek bile oluşmamıştır ben bişey olacağını sanmıyorum bu şekilde takarak hamileliğinizi zora sokarsınız takmamaya çalışın hamileliğinin başından beri ilaç kullanan bi sürü insan var
Sizi ben Happy Mom dan hatırlıyorum oraya da yazmıştınız içtiğiniz ilacı bi kaç kez içmişsiniz ve daha bebek bile oluşmamıştır ben bişey olacağını sanmıyorum bu şekilde takarak hamileliğinizi zora sokarsınız takmamaya çalışın hamileliğinin başından beri ilaç kullanan bi sürü insan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?