Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

50 mg aldım. Lustral hep aldım ara yok. Digerleri sadece uyku içindi. Korkma canım ya ne ilaçlar kullananlar var. Allaha emanet edip kullancan. Düşünme bile bişey olur mu diye okadar az ki emilimleri ilaclar ın.

50 mg aldım. Lustral hep aldım ara yok. Digerleri sadece uyku içindi. Korkma canım ya ne ilaçlar kullananlar var. Allaha emanet edip kullancan. Düşünme bile bişey olur mu diye okadar az ki emilimleri ilaclar ın.
Sağol canım rahatlattın beni teşekkür ederim. İnşallah sende tez zamanda hayırla kurtulursun. Doğumdan sonra da yaz bize.

Dun gittim
Psikiyatriste ilaca baslatmak istemedi bu surecte gribinde panik atagi tetiklemis oldugunu soyledi bir sure psikoterapi ile atlatacagindan eminim dedi. Rahatlamis hissetmiyorum
Malesef ama sanirim ben 2-3 ay hamile kalamadim diyede bu panik atagi tetikledim. Ve depolarimda ilacin tamamen tukenmis olmasida etkili oldu diye dusunuyorum. 2 gun boyunca full atak halinde sknti icindeydim suan dalgalanmalr yasiyorum. Bagirsaklarima ve istahima vurmus durumda. Ama bu sefer pesini birakmayip duzenli
Olarak doktora gidicem Simdilik ilac baslatmak istemiyor tekrar. Psikiyatrist olmasina ragmen pek ilacci olmayan bir doktor kestiren birak diyende kendisiydi bakin dedim mayista kestik hben agustosta boyleyim. Ya dedim stresten olmuyorsa bebek yok oyle bisey dusunme dedi. Rahatlicaksin diyo terapi yapicak bir sure. Cok cok kotu olursan anlik etki eden ilaclar var (yesil recete x ile baslayan isim vermiyim) onda ceyrek al kendini asiri derecede skma dedi. Hpimize bol
Sifa olsun insallah

Sağol canım rahatlattın beni teşekkür ederim. İnşallah sende tez zamanda hayırla kurtulursun. Doğumdan sonra da yaz bize.
Aminn canım benim. Yazıcam çünkü ilaç kullanıp dogum yjqpqnların msjı hamileler cok rahatlatıyor. lustral kullanan cok cok fazla hiç korkma yani düzenli al stresten uzak Dur ki ilacın faydasını daha cok göresin en azından 9 ay herkese kulağını tıka

Aminnn inşallah canım hayırlı bayramlar olsun

Kızlar nerelerdesiniz? Nasılsınız? Çok boş kaldı burası yine Herkes iyi galiba aman iyi olun tabi ama iyi olduğunuzu da yazın yinede olur mu? Ben 2 aydır hastalıkla başbaşa kalınca alıştım galiba kötü olmaya. İyimiyim kötümüyüm onu bile ayırt edemez oldum. Bi tarafım bak dayanıyosun dayan dayanabildiğin yere kadar diyo. Diğer tarafım yeter artık senin de gülmeye zevk almaya hamileliğin tadını çıkarmaya hakkın var günün gelir gelmez ilacına başla bitsin şu kabus diyo. Anksiyetem çok kalmadı ama karamsarlık ve mutsuzluk, hayattaki herşeye karşı isteksizlik var. Evde oturuyorm sürekli hiçbişey yapmak istemiyorm.Bir çöpü dahi bi yerden kaldırıp bi yere koymak bana çok zor geliyo.Tekrar eskisi gibi iyi olmaya inancım azalıyor. Kendimi çok değersiz hissediyorm.Sabahları sızıyla uyanıyorm çok fazla kötü rüya görüyorm. Kızlar depresyona mı giriyorm ben?

Biraz sanki depresyon gibi geldi bana canım Düzelirsin inşallah hiçbirşeyi kafana takmamaya çalış işe başlayınca biraz kafan dağılır belki

Biraz sanki depresyon gibi geldi bana canım Düzelirsin inşallah hiçbirşeyi kafana takmamaya çalış işe başlayınca biraz kafan dağılır belki
Artık takmaktan çok mutsuzluk umutsuzluk hakim sanki hayatıma inşallah düzelirim bilmiyorumki. Bugün terapiye gittim ama bu haldeyken ne kadar fayda edicek bilmiyorm.

Kizlar bende okudum biraz yazdiklarinizi.benim sıkıntım hamile olduğumu bilmeden dideral kullandim 4 gün yarim aldim 4.haftasina denk gelmiş.ilk test yaptigimda silik cizgi olusmustu yani erken öğrendim gebeliğimi öğrendikten sonra hiç-bir ilaç kullanmadim.su an hersey normal gözüküyor ikili testim de temiz çıktı çok şükür.psikiyatri doktorumla da konustum bilgilendirdim birsey olamayacagini çok az kullandığım için etki etmeyeceğini söyledi.ama ben rahatlayamiyorum hep bebeğime zarar vermiş olmaktan korkuyorum.yazilanlara da baktim hamile oldugumu öğrenince bıraktım falan yazanlar var bilmeden kullandığıniz donemde bebeginize ne gibi zarar verecegini doktorunuza sordunuz mu ne dedi ve aranizda gebelikte dideral kullanan var mi kusura bakmayin uzun oldu ama sıkıntımı paylasmak istedim belki icimi rahatlatacak bir yorum olur diye umut ediyorum.

Bende depresyona girmekten korkuyorum

Canım ben de antidepresan kullanırken 2015 te oğluma hamile kalmıştım. Prozac kullanıyordum. Evliliğin ilk ayında hamile kaldım engel olduğunu düşünmüyorum.
Ne zaman öğrendiniz gebeliginizi bende bilmeden 4gün yarim dideral aldim.bilsem almazdım.simdi ona üzülüyorum bebeğime zarar vermiştir diye

Canim yazdığın bana umut oldu.bende sürekli ilaç kullanmıyorum.heyecan durumlarında dideral alıyordum.uzun zaman kullanmamıştım.4 gün icmek zorunda kaldim o zmanda haberim yoktu hamileymisim.ogrenince daha hiç kullanmadim.ama 4.haftasinda 4 gün yarim dideral içmiş oldum.bu beni endişelendiriyor.15 haftalik oldum hersey normal ama ben yinede görünmeyen birsey olduysa diye strese sokuyorum.

Sizi ben Happy Mom dan hatırlıyorum oraya da yazmıştınız içtiğiniz ilacı bi kaç kez içmişsiniz ve daha bebek bile oluşmamıştır ben bişey olacağını sanmıyorum bu şekilde takarak hamileliğinizi zora sokarsınız takmamaya çalışın hamileliğinin başından beri ilaç kullanan bi sürü insan var

Eklentiler

• 20190820_123825.jpg
    385,4 KB · Görüntüleme: 46
Dün şöyle birşey gördüm.bu şekilde olursainşallah birsey olmadı diye düşünüyorum.en son döllenmeden sonra 15.gün aldım ilacı onunda etkisi yok gibi gözüküyor.ah canim keske dediğin gibi kafama takmasam biliyorum aslinda Rabbimin izniyle birsey olmayacagini ama ya olduysa kafami kemirip duruyor.yoksa hamileliğim boyunca ilaç kullanmayi düşünmüyorum.ögrendigimden beri dikkatliyim.Rabbim size de ne sıkıntısınız varsa içinize ferahlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…