• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Lustral ve remeron kullanıyorum. Bizim hastalıgın da pis tarafı bu canım herşeyden sogutuyor elimizde olan bişey değil. Kötü düşünme bebeğin olunca onu görünce inan herşey daha farklı olur canım Rabbim gücüne güç katsın inşallah
Bana da remeron verebilirmiş, etkileri nasıl? Uyku icin bir de anksiyete giderici mi?

Bana da remeron verebilirmiş, etkileri nasıl? Uyku icin bir de anksiyete giderici mi?
Ben başta sadece lustral kullandım 10 gün delirtti beni mahvetti ne uyku ne yemek kus kus sonra doktor değiştirdim oda sağolsun serrım vrdi bana sonra lustral remeron devam ettik remeron hem bulantıyı ediyor hemde yediriyor. Uykusu da bana güzel etki etti yarım alıyordum ozaman şuan çeyerege düştüm yinede uyuyorum çok şükür hem duygu durum düzenleyici imiş ama tek başına ile yarar mı bilemem

Hanımlar merhaba;
31 haftalık gebeyim yaklaşık 3 aydır çok yoğun panik atak yaşıyorum.. terapi fayda etmiyor. Haftada 1 EKO EKG çekiliyorum. Buna rağmen şikayetlerim bitmiş değil.. 10 gün önce Psikiyatri dr’um Lustral verdi, fakat beni beter etti, kullanamadım. Birbirimize dua edelim..

Ben hamilelikten önce kullanmaya calıstım lustrali. Bana en kötü gelen ilaçtı kendisi. İştahımı sıfırladı, ilk haftalarda her gün atak geçirmeme sebep oldu, üstüne üstlük çarpıntı da yaptı acillere gidiyordum ekgler vs. Uykusuzluk da cabası. Sonra bu sekilde yapamayız dedik ve cipralex e geçtik, ama tabi hamile kalınca bırakmak zorunda kalmıstım. Bana en iyi gelen paxil oldu aslında ama malesef hamilelikte kullanmak sakıncalıymış. Şimdi sıfır ilaç bol kaygı ve depresyon modundayım. Mesela su an sabaha karsı 04:42 ve ben kaygıdan uyandım uyuyamıyorum.

Ben başta sadece lustral kullandım 10 gün delirtti beni mahvetti ne uyku ne yemek kus kus sonra doktor değiştirdim oda sağolsun serrım vrdi bana sonra lustral remeron devam ettik remeron hem bulantıyı ediyor hemde yediriyor. Uykusu da bana güzel etki etti yarım alıyordum ozaman şuan çeyerege düştüm yinede uyuyorum çok şükür hem duygu durum düzenleyici imiş ama tek başına ile yarar mı bilemem
Hanımlar merhaba;
31 haftalık gebeyim yaklaşık 3 aydır çok yoğun panik atak yaşıyorum.. terapi fayda etmiyor. Haftada 1 EKO EKG çekiliyorum. Buna rağmen şikayetlerim bitmiş değil.. 10 gün önce Psikiyatri dr’um Lustral verdi, fakat beni beter etti, kullanamadım. Birbirimize dua edelim..
Alıntıları eklememisim:(

Ben hamilelikten önce kullanmaya calıstım lustrali. Bana en kötü gelen ilaçtı kendisi. İştahımı sıfırladı, ilk haftalarda her gün atak geçirmeme sebep oldu, üstüne üstlük çarpıntı da yaptı acillere gidiyordum ekgler vs. Uykusuzluk da cabası. Sonra bu sekilde yapamayız dedik ve cipralex e geçtik, ama tabi hamile kalınca bırakmak zorunda kalmıstım. Bana en iyi gelen paxil oldu aslında ama malesef hamilelikte kullanmak sakıncalıymış. Şimdi sıfır ilaç bol kaygı ve depresyon modundayım. Mesela su an sabaha karsı 04:42 ve ben kaygıdan uyandım uyuyamıyorum.
Evet gebelikten önce bende cipralex 10 mg kullandım, gayet iyiydi. Tabi gebe kalınca aynı şekilde bıraktım 5 ay süperdi.. ama şimdi berbat. Her hafta terapi alıyorum. Sadece aldığım gün iyiyim. Hem gebeliğin vermiş olduğu sıkıntı bende kaygılar hepsi bütünleşti..

Evet gebelikten önce bende cipralex 10 mg kullandım, gayet iyiydi. Tabi gebe kalınca aynı şekilde bıraktım 5 ay süperdi.. ama şimdi berbat. Her hafta terapi alıyorum. Sadece aldığım gün iyiyim. Hem gebeliğin vermiş olduğu sıkıntı bende kaygılar hepsi bütünleşti..
Ya bende hamilelikten dolayi endişe ve kaygı yaşıyorum sabaha karşı 4 30 gibi kaygıyla kalkıyorum psikiyatiye randevu aldım ancak 10 gün sonra bu güne kadar ne kullanabilirim sizce pasiflora olabilirim acaba kızlar dr size ne önerdi her bünye farklı ama en hafif ne alabilirim

Ya bende hamilelikten dolayi endişe ve kaygı yaşıyorum sabaha karşı 4 30 gibi kaygıyla kalkıyorum psikiyatiye randevu aldım ancak 10 gün sonra bu güne kadar ne kullanabilirim sizce pasiflora olabilirim acaba kızlar dr size ne önerdi her bünye farklı ama en hafif ne alabilirim
pasiflora çok hafif abla bence alıp içebilirsin ama bana pek etkisi olmamıştı umarım seni sakinleştirir.Bir de papatya çayı bence ondan daha çok gevşetiyor yatmadan önce ondan içebilirsin.

Birde kızlar ilaç alınca kendinizi daha iyimi hissettiniz ya çarpıntı ve ka
pasiflora çok hafif abla bence alıp içebilirsin ama bana pek etkisi olmamıştı umarım seni sakinleştirir.Bir de papatya çayı bence ondan daha çok gevşetiyor yatmadan önce ondan içebilirsin.
Saol cnm benim 21 ine randevu verdi ama 10 gün nasıl geçer sabaha karşı oluyo kaygı vs işyerinde arkadaşlar sohbet vs iyi oluyoda birde 41 yas geç değil dimi cnm ya bunu taktığım için oluyo

Birde kızlar ilaç alınca kendinizi daha iyimi hissettiniz ya çarpıntı ve kaygi geçiyomu ya birde ben istemeden kaldım planlı değildi yani ana eşim çok istedi nasibi varmış dedik size 41 geç bi yaşmı ya nolur söyleyin eşimde 45 off bunları taktığımda oluyo endise

Benim psikiyatristim pasiflora önerdi ama o bana çok etki etmeyince atarax çeyrek alabilirsin cok kötü olursan atarax yarım al demişti. Başlarda atarax baya iyiydi ama şimdi o da etkş etmiyor:(

Birde kızlar ilaç alınca kendinizi daha iyimi hissettiniz ya çarpıntı ve kaygi geçiyomu ya birde ben istemeden kaldım planlı değildi yani ana eşim çok istedi nasibi varmış dedik size 41 geç bi yaşmı ya nolur söyleyin eşimde 45 off bunları taktığımda oluyo endise
Benim çevremde çok var tanıdık o yaşlar artık geç sayılmıyor ki. İlk çocuklarını yapanlar var o yaşlarda. Akasya asılturkmen var youtube dan izliyorum akasyaana diye, o da o yasta hamile kalmıs sanırım ceyda duvenci var zahide yetiş var. Yaşa takılma hiç Allah vermiş nasibi varmış öyle düşün. Önemli olan saglıgınız.

Ya aslında ilk 3 ay sıkıntılı diyorlar sonra kullanılabiliyor ilaçlar. Ben de direndim hep ama alıcam artık yazarsa mecburen. Böyle hayat geçmiyor bir de bennde kaygı panik artı depresyon da basladı. Yani eskiden sadece kaygı panik vardı simdi depresyon diyor dr. Aglama odaya kapanma iletişim kesme uyku sorunları iştahsızlık mutsuzluk enerjisizlik yatma uyuma istediği ama uyuyamama vs..

Benim çevremde çok var tanıdık o yaşlar artık geç sayılmıyor ki. İlk çocuklarını yapanlar var o yaşlarda. Akasya asılturkmen var youtube dan izliyorum akasyaana diye, o da o yasta hamile kalmıs sanırım ceyda duvenci var zahide yetiş var. Yaşa takılma hiç Allah vermiş nasibi varmış öyle düşün. Önemli olan saglıgınız.
Evet var ama 17 yaşında kızım var asıl olcak ara verince kaygılarım bu yüzen geç mi çok delirecem ya

Ya aslında ilk 3 ay sıkıntılı diyorlar sonra kullanılabiliyor ilaçlar. Ben de direndim hep ama alıcam artık yazarsa mecburen. Böyle hayat geçmiyor bir de bennde kaygı panik artı depresyon da basladı. Yani eskiden sadece kaygı panik vardı simdi depresyon diyor dr. Aglama odaya kapanma iletişim kesme uyku sorunları iştahsızlık mutsuzluk enerjisizlik yatma uyuma istediği ama uyuyamama vs..
Bana gebelik esnasında Lustral önerdi, fakat hastalık hastalığı da başladı. O ilacı içip farklı anlamlara yormaya başlamadan 2 gün içip bıraktım. Doğumdan hemen sonra ilaca başlamayı düşünüyorum nasipse. Yüksek ihtimal emziremeyeceğim ne yapalım nasip..

Merhaba kizlar nasilsinizz bugun yine bi anksiyete var Bende :( ilac terapi tam daha iiyim diyorum sonra hadi lohusalikta da yaşarsam bunlari diye korkular endiseler geliyor napicaz böyle

Merhaba kizlar nasilsinizz bugun yine bi anksiyete var Bende :KK43: ilac terapi tam daha iiyim diyorum sonra hadi lohusalikta da yaşarsam bunlari diye korkular endiseler geliyor napicaz böyle
Cnm öncelikle geçmiş olsun aynı düşünce bendede var ben beklemediğim anda hamile kaldım 17 yaşında kızım var olmaz artık derken hamile kaldim aldırmadım da nasip ama kaygı ve endişe başladı 41 yaşındayım geç mi diye taktım da taktım ama psikiyatriye gidip ilaç almayı düşünüyorum gerekirse doğumdan sonrada kullanırız dr a sorarak emzirme döneminde kullanılan sakinleştirici ler vardır heralde dr lar bilir bence şifalar dilerim kaç haftalık hamilesin

12. Haftadan sonra oglumda lustral 50 mg artı Bi ilaç daha kullandım. Cok sükür oglum Saglıklı. Suan plansız hamile kaldım küt diye ilacı kestim. 12. Hafta olsun tekrar başlicam ben böyle yaşayamam :) ilaçtan korkmayın buda hastalık ve tedavi şart. ALLAH a emanet hersey.

Merhaba kızlar,ben 1 hafta erkrndoğum yaptım en son 10 mg cip.alıyordum doktor azaltarak bıraktırıyordu emzirmede olmaz dedi.20 den 15 e sonra 10a 5 e düştetek bıraktırıyordu.doğum yaptım.
Doğumda hiç anksiyete olmadı sadece normalden sezeryana aldılar bebeğin duruşu değişmiş diye
Ysni ilaç 1 haftadır içmiyorum geri çekilme hisleri harici birşey yok gibi
Çünkü bebeğimi çok sevdim ve ona bakmaya çalışıyorumsizi anlıyorum.bende yaşafım ve yine o hisler gelirse diye aklıma geliyor ama düşünmek isyemiyorım.doğumdan sonra sıkıntısı geçmeyen kalmadı burda merak etmeyin. Sevgiyle kalın.

Back