Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sormadım canım ya korkudan antbytik almadım artık piskytrim gerçi ala bilirsin demişti ama korktum dayanmaya çalışıyorum boğaz enfeksiyonu için vermişti kadın dogumcu doğal yollarla iyi olmaya calisyrumBilmiyorum cnm dr a sordunmu
Geçmiş olsun cnmSormadım canım ya korkudan antbytik almadım artık piskytrim gerçi ala bilirsin demişti ama korktum dayanmaya çalışıyorum boğaz enfeksiyonu için vermişti kadın dogumcu doğal yollarla iyi olmaya calisyrum
Sef1 değil de tek kullanımlık antibiyotik kullanmıştım canım 2 kereMerhaba anneler nasılsınız birşey sorucaktim sizlere sef1 antibiyotik beraberinde antidepresan kullananiniz oldumu anneler
Pasiflora bitkisel diye rahatlıkla veriyorlar hamilelikte sıkıntılarına iyi gelecekse kullana bilirsin bende pek işe yaramadıKızlar merhaba bişey danışmak istiyorum endişe huzursuzluk vs için bugün kadın doguma gittim psikiyatri ye danışabilirsiniz dedi ama hani pasiflora yada hafif bir sakinleştirici alabilirmiyim dr alabilirsin dedi ama psikiyatriye sor dedi
Rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olur canım sen devam et inşallah tez vakit hamile kalırsın çok stres yapma çokta kafanda büyütme oluruna bırak. Ben korunurken hamile kaldıgım için  pek bilemiyorummerhaba kızlar 3 aydır korunmuyoruz buna ragmen hamile kalamadım 8 aylık evliyim biraz daha beklemelimiyim sizler korunmayı bıraktıktan sonra ne kdar sürede hamile kaldınız?
stres yapmıyorumda kalamayıncada sorguluyorum acaba neden diye çevremdeki coğu kişide hemen hamile kaldı vardır Allahım bildiği olur bakalım insallahRabbim ne zaman nasip ederse ozaman olur canım sen devam et inşallah tez vakit hamile kalırsın çok stres yapma çokta kafanda büyütme oluruna bırak. Ben korunurken hamile kaldıgım için  pek bilemiyorum
Ben de bebege zarar veriyor mu ilac diye dusunmekten basa sarıyorumAnneler her ilaca ihtiyaç duyduğumda içimi daha fazla korku kaplıyor sizlerde durum nasıl ilaç kullananlar hamilelikleriniz rahat geciyormu birde doğum yapan varmı yazılarımızı okuyan bebekleriniz nasıl hanımlar ilaç alanların iyi kötü bişey yazsrmisiniz bizlere okuyan varsa bu hastalık gerçekten çok kötü herşeyin güzel olan hiç birşeyi doyasıya yaşayamiyorsunuz korkmaktan kaygilanmktan 27 haftalık oldum hergunum stres sıkıntı ağlamak la gecti
Bende ne yazık ki öğle oyuzden almamak için çok ugrasyrum fakat bazen artık tükeniyorum ruh halim hiç değil besi dakika kendimi güçlü hissediyorsam beş saat saat hasta gibiyimBen de bebege zarar veriyor mu ilac diye dusunmekten basa sarıyorum
Ben terapi ve ilac ile genel anlamda cok daha iyiyim bin şükür canım. Ama iste bebege zarar veriyormu dusuncesu var. Gerçi doktorum panik atak ilactan daha zararli bebege dediBende ne yazık ki öğle oyuzden almamak için çok ugrasyrum fakat bazen artık tükeniyorum ruh halim hiç değil besi dakika kendimi güçlü hissediyorsam beş saat saat hasta gibiyim
Sevindim Senin adına ins bende iyiyim diye bilirim böyle olmayada razıyım daha kötü olursa herşey diye korkuyorum şimdilik hakim olmaya calisyrum paniklere sen ilaç ne kullanıyorsun acabaBen terapi ve ilac ile genel anlamda cok daha iyiyim bin şükür canım. Ama iste bebege zarar veriyormu dusuncesu var. Gerçi doktorum panik atak ilactan daha zararli bebege dedi
Ya arkadaşlar hamilelik yüzünden mi yaşıyorsunuz panik vs önceden gelen bişeyi benim istemediğim anda hamile kaldığım için başladı hem yaş olarak takıyorum kafaya hem endişe kaygı başladı bebek bakımı vs vs inş geçer ya
[/QUOTE
Hamilelikten once de tekrarlamisti hamilelikte yine oldu bnm
Bende ara ara ativan alıyorum sakinleştirici bir hap odaIsmini vermek yasak mi acaba cnk ci..ol isimli ilaci kullaniyorum biliyorsundur belki. Yan etkisi az baya rahatlatti beni ama birakmasi zor iste bu ilaclari ona uzuluuorum. Sen ne kullaniodun
Tedavi edici değil ama o cnm ve bağımlılık yapma riski var yine de cok kullanmamaya çalış ben de kullandim onu çünkü ama sadece bi hafta ilacima alisma sürecinde yan etkileri az hissetmem icin kullandımBende ara ara ativan alıyorum sakinleştirici bir hap oda
Dikkat etmeye calisyrum iki aydır hiç almadım zorda olsa sikmya calisyrum kendimi ins son aylarımdada almam 7 ayıma kadar bir tabletin yarısını kullandım ins daha fazla kullanmama gerek kalmadan kucağıma ala bilirim.bebegimi sagkiklicaTedavi edici değil ama o cnm ve bağımlılık yapma riski var yine de cok kullanmamaya çalış ben de kullandim onu çünkü ama sadece bi hafta ilacima alisma sürecinde yan etkileri az hissetmem icin kullandım