- 11 Mart 2019
- 64
- 7
- 1
- 35
Pasiflora anlık rahatlatıcı sanırımKızlar pasiflora psikiyatri verdi 5 gün oldu ne zaman etki gosterir sizce 1 ay sonra tekrar çağırdı çarpıntı yada iyi gelirmiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pasiflora anlık rahatlatıcı sanırımKızlar pasiflora psikiyatri verdi 5 gün oldu ne zaman etki gosterir sizce 1 ay sonra tekrar çağırdı çarpıntı yada iyi gelirmiki
Yani en hafif olanı sanırım doğru diosun cnm neyse bir daha gidene kadar kullanayım bakalım nolcak olmassa gider sorarım daha etkili bişey vardır belkiPasiflora anlık rahatlatıcı sanırım
Gece yatmadan iç en azından rahat bir uyku uyursunYani en hafif olanı sanırım doğru diosun cnm neyse bir daha gidene kadar kullanayım bakalım nolcak olmassa gider sorarım daha etkili bişey vardır belki
Pasiflora bir işe yaramıyor ablacım bende yaramadı ama inşallah seni rahatlatırYani en hafif olanı sanırım doğru diosun cnm neyse bir daha gidene kadar kullanayım bakalım nolcak olmassa gider sorarım daha etkili bişey vardır belki
Benim dr um bana Lustral önerdi. Emzirmede de kullanabilirsin dedi. Çocuk doktoruna da danıştım, emzirirken rahat ol en fazla uyku yapar bebekte dedi. Yani İstanbul’da yaşıyorum ve güvenilir drlara gidiyorum. Fakat ben kullanamadım Lustral hafif olmasına rağmen yan etkisi bana dokundu 1-2 hafta sabretmem gerekiyordu ama sabredemedim ve içmeme kararı aldım. İyimiyim???? Hayır haftada 1 Terapi, ve kardiyoloji sıraları bekliyorum.. biran önce doğurup başka bi ilaç içmek istiyorum, yani ben emzirmeyi maalesef düşünmüyorum.Pasiflora verdi dr ama fazla ise yaramıyor tekrar gidicem ama başka ne veriyorlar ya gebelerde beni mutlu hissedecek bir ilaç lazım bana
Ben lustral kullanıyorum bana da başta aşırı yan etki yaptı delirtti beni resmen kaç mg ile emzire bilinir acaba Bi bilgin varmı benim doktorum emzirme de ilaç kullanamazsın dedi beni de şimdiden onun telaşı sardıBenim dr um bana Lustral önerdi. Emzirmede de kullanabilirsin dedi. Çocuk doktoruna da danıştım, emzirirken rahat ol en fazla uyku yapar bebekte dedi. Yani İstanbul’da yaşıyorum ve güvenilir drlara gidiyorum. Fakat ben kullanamadım Lustral hafif olmasına rağmen yan etkisi bana dokundu 1-2 hafta sabretmem gerekiyordu ama sabredemedim ve içmeme kararı aldım. İyimiyim???? Hayır haftada 1 Terapi, ve kardiyoloji sıraları bekliyorum.. biran önce doğurup başka bi ilaç içmek istiyorum, yani ben emzirmeyi maalesef düşünmüyorum.
Sizde nasıl yan etkiler yaptı beni çok kötü yaptı yan etkileri hala sabrediyorum sıkıntımı çok artırdı delircek gibi oluyorum bazen.Doktor dozunu yükseltti iyice kötü oldum sankiBenim dr um bana Lustral önerdi. Emzirmede de kullanabilirsin dedi. Çocuk doktoruna da danıştım, emzirirken rahat ol en fazla uyku yapar bebekte dedi. Yani İstanbul’da yaşıyorum ve güvenilir drlara gidiyorum. Fakat ben kullanamadım Lustral hafif olmasına rağmen yan etkisi bana dokundu 1-2 hafta sabretmem gerekiyordu ama sabredemedim ve içmeme kararı aldım. İyimiyim???? Hayır haftada 1 Terapi, ve kardiyoloji sıraları bekliyorum.. biran önce doğurup başka bi ilaç içmek istiyorum, yani ben emzirmeyi maalesef düşünmüyorum.
25 mg dan 50 mg kadar yükseltecekti.Sizde nasıl yan etkiler yaptı beni çok kötü yaptı yan etkileri hala sabrediyorum sıkıntımı çok artırdı delircek gibi oluyorum bazen.Doktor dozunu yükseltti iyice kötü oldum sanki
Çocuk dr um şöyle söylemişti. Bebeği 1 ay inceleyeceğiz. Eğer gereğinden fazla uyuyor ve uyandığında sersemlik yaşıyorsa. Ya ilacı bırakacaksın, yada emzirmeyi demişti.Sizde nasıl yan etkiler yaptı beni çok kötü yaptı yan etkileri hala sabrediyorum sıkıntımı çok artırdı delircek gibi oluyorum bazen.Doktor dozunu yükseltti iyice kötü oldum sanki
3gün 25, 10gün 50 içtim şimdi de 100e çıkardı 5gündür25 mg dan 50 mg kadar yükseltecekti.
Daha fazla çarpıntı, göğüs kafesinde yanma, bayılma hissi. Ama bu bende oldu herkesin vücudu farklı bazıları hiç hissetmiyor bile. Ne kadar oldu başlayalı?
Bendeki yan etkisi sıkıntı yapması oldu ve biraz da baş ağrısı3gün 25, 10gün 50 içtim şimdi de 100e çıkardı 5gündür
Süper, iyimisiniz peki?3gün 25, 10gün 50 içtim şimdi de 100e çıkardı 5gündür
Hayır aksine sıkıntım daha da artıyor gibi geliyor iki arada bi derede kaldımSüper, iyimisiniz peki?
Enteresan 20 güne kendinize gelmeniz gerekiyor halbuki.Hayır aksine sıkıntım daha da artıyor gibi geliyor iki arada bi derede kaldım
100lük alınca kötü oldum sankiEnteresan 20 güne kendinize gelmeniz gerekiyor halbuki.
Bi faydası olmuyorsa içmeyin o halde. Belki de vicdan yapıyorsunuz bebeğinize birşey olacak diye o yüzden tam kendinizi verememiş olabilirsiniz100lük alınca kötü oldum sanki
Merhaba bebeğiniz doğdu muKizlar ben cipralex kullaniyorum 14. Haftadan beri bir ay 10 mg ictim bir ay 20 mg ictim simdi dozunu tekrar dusurdum 10 mgye cunku emzirme doneminde nasil kullanicam korkusu var bir de bebege zarar veriyorum diye kafam hic rahat degil su an 23hafta 2 gun oldu biraz kendimi telkin ediyorum falan Allah herkesin yardimcisi olsun
Çok geçmiş olsun. Şuan ne kullanıyorsunuzHerkese merhaba ben hamilelikte ilac kullanmadim ama dogumdan sonra lohusa depresyonuyla birlikte okb, anksiyete sorunlari cok zor zamanlar yasatti mecbur ilac kullandim. Lustral 50 mg ictim ilk uc ay boyunca emzirirken de kullandim sonra ya bebege bi sey olur korkusuyla biraktim ama daha kotu oldum iki ay sonra tekrar basladim alti bucuk aya kadar da bebegimi emzirdim mama destegi de vardi.su an bebegim 10 aylik bi sorun yok gibi duruyor ama anksiyete her yerde karsimiza ciktigi icin ya ilerde bi sey olursa korkusu hala var .