Sevgili hamisler,
Ben de tam 13 senedir teshis edilen ve ilacla düzelen bir panik atak anksiyete hastasıyım. Bir cok ilaç kullandım. Basımdan baya sıkıntılar geçti, hamile kalamadım, kaldım düsükler oldu, tüp bebek tutmadı sonra dış gebelik ameliyatı oldum vs derken bu işleri bırakıyorum artık dedim. İlacım da paxildi ve psikolojim düzelmeye baslamıstı ki tekrar hamile kaldığımı öğrendim. İlk 6 hafta icinde ilacı azaltarak kestik, 16. Haftaya kadar kabustu. Mide bulantısı halsizlik dısında oyle depresyon yaşadım ki her gün ağladım, odama kapandım mahvoldum. Tabi bu arada 8. Haftada kanama olmasının ve ikili testin kötü cıkmasının da etkisi oldu. Sonra hersey düzeldi, ben de kendime geldim, alısveris yapmaya bile basladım bebis icin. Ta ki 24. Haftada kasılmalar baslayana kadar. Allahtan rahimde incelme kısalma yoktu ama hastanede kalmak ve o yasadıgım korku bana yetti. Sürekli erken dogum olacakmıs gibi yormaya basladım. Videolar izledim kendimi hazırladım. Derken bir de üstüne gebelik şekeri cıktı, onun risklerini falan araştırınca hop tüm depresyon tüm panik atak geri geldi. Şimdi 27+1 olduk. Bu zamana kadar ilac kullanmamakla direndim. Arada yarım atarax alıyordum dr ok demişti. Ama simdi yine odaya kapandım, kimseyle konusmuyorum. Esimle bile zor konuşuyorum. Herkesten uzaklastım. İstahsızım, kilo veriyorum. Cok mutsuzum cok korkuyorum. Psk randevusu aldım ilaca başlayabilir muhtemelen. Bu son trimesterda ilaç kullanan, düzelen, sonrasında devam eden var mı? Desteğinize cok ihtiyacım var.