• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bir sebep olmasına gerek olmuyor benimkine artık o noktada hiç birşeyim.yokken bile kötüleşiyorum artık kafamda bir sürü korku hasta olmaktan ktu birsey olmasından hastnlik olmaktan herşeyden korkyrum ayaklsrimin altı yanıyor ağrıyor o bile içimi fena ediyor hep diken ustundeyim piskljik olarak hiç rahat değilim anakasiyete benimki daha cok
Psikoloğa gittinmi yada gidiyomusun rahatlatıyor insanı konuşmak ben ara ara gidiyorum işyerinde de bir ablamız var onunla dertleşiyoruz rahatlatıyor beni dr kontrollerin nasıl gidiyor canım gebelikte bebekte bi sorun yoktur inşallah bence psikolog tan yardım alabilirsin rahatlamak adına annen le konuşmayı denedin mi aynı sehirde misiniz ve sen calışıyormusun

Sen olumsuzlukları kulağını tıka iyiseylere odaklan düşün ben sıkıntı geldiğinde öğle yapmaya çalışıyorum sevdiğim birşeylerle oyalanmaya kendimi dinlememeye çalışıyorum cocgunlukla kötü şeyleri düşündükçe fenalasiyor insan
Doğru söylüyorsun zatwn insanlarin herkesin dediğine baksak mutlu olamayız kendimiz için yaşamamış oluruz degilmi doğum çantası hastane günleri vs annem yanımda olcak ama şimdilik konuyu acmiyo hiç zamanı gelince yaparız eeroz el birliğiyle diyor hergün tabiki soracak değil bende konu açmiyorum bakalım hiç ama bebek dogunca kaygı endişe bitcek diyorlar 18 20 yaşındakiler tek başlarına buyutuyor senmi bakamicaksin diyorlar yani takılma bu kadar dediler

Psikoloğa gittinmi yada gidiyomusun rahatlatıyor insanı konuşmak ben ara ara gidiyorum işyerinde de bir ablamız var onunla dertleşiyoruz rahatlatıyor beni dr kontrollerin nasıl gidiyor canım gebelikte bebekte bi sorun yoktur inşallah bence psikolog tan yardım alabilirsin rahatlamak adına annen le konuşmayı denedin mi aynı sehirde misiniz ve sen calışıyormusun
Piskologa piskiytrste hepsine gidiyorum oyuzden devamlı ilac kullanmıyorum annem çalışan bir bayan yanımda çok olamıyor aynı şehirde olmamıza rağmen ben ev hanımının çok şükür şimdiye kadar kntrlerimde herşey iyi deniliyor ins hepten böyle gider her kntrlerimde gittiğimde kötü birşey duyarmiyim diyede çok korkuyorum Allah'ım korusun hayırlısıyla sağlıklıca doğsun ins tahlilelerim faln hep iyi çıkıyor bitek troitlerim yüksek çıktı hamileliğimde onada ilac kullanıyorum

Piskologa piskiytrste hepsine gidiyorum oyuzden devamlı ilac kullanmıyorum annem çalışan bir bayan yanımda çok olamıyor aynı şehirde olmamıza rağmen ben ev hanımının çok şükür şimdiye kadar kntrlerimde herşey iyi deniliyor ins hepten böyle gider her kntrlerimde gittiğimde kötü birşey duyarmiyim diyede çok korkuyorum Allah'ım korusun hayırlısıyla sağlıklıca doğsun ins tahlilelerim faln hep iyi çıkıyor bitek troitlerim yüksek çıktı hamileliğimde onada ilac kullanıyorum
Cnm geçmiş olsun tez zamanda geçer inş bol bol dua et Allah evlat nasip etmiş ne güzel sağlıklı bir şekilde doğmasına nasip etsin

Ya arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum ben bu panik endişe ve kaygıları atanıyorum üstümden aslında bir gün çok iyi oluyorum olumlu şeyler düşünüyorum bazende karamsarlık oluyor ara verdikten sonra bide istemiyerek hamile oluncada böyle oldu bilmiyorum günler geçtikçe artıyor annem yanımda olsun istiyorum ama birşey demiyor beraber hallederiz vs demiyor tabiki doğumda yanımda olcak ama büyük kızımı annem büyüttü gece gündüz baktı saolsun bir ara ayrı şehirlerde olduk mecburen yani eski halide yok bak deneye yüzümde yok herkes dogunca dayanamaz bakar diyo ama açıkta kalmaz bakılır diyor ama bet bir şekilde ben bakarım demiyo çünkü yiğenim bakıyo ben çalışıyorum olmadı biri bulunur ama nasıl guvenicem teyzem var Allah kararlamîştır takma kafana girer yoluna diyor napcam kızlar doğumdan korkmuyorum önceki gibi buda sezeryan olcak planlı şekilde tarih alıp gideceğim ama kafana rahatlatamiyorum uzun yazdım ama nolur fikirlerinizi payasin benimle hıcbırseyden zevk almıyorum hep uyumak istiyorum

Anneler hamilelikte nefes darlığı çeken varmı yada nefes alamiyormus gibi olanlarıniz nasıl geciriyosunuz bu durumu hamilelikten mi ankasyteden mi anliyamiyorum nefes alamiyormusum gibi oluyor korkuyorum öğle olunca napicam şaşırıyorum devamlı ilaç kullanana arkadaşlar nasılsınız rahatmisiniz günleriniz nasıl geçiyor anlatır mısınız

Anneler hamilelikte nefes darlığı çeken varmı yada nefes alamiyormus gibi olanlarıniz nasıl geciriyosunuz bu durumu hamilelikten mi ankasyteden mi anliyamiyorum nefes alamiyormusum gibi oluyor korkuyorum öğle olunca napicam şaşırıyorum devamlı ilaç kullanana arkadaşlar nasılsınız rahatmisiniz günleriniz nasıl geçiyor anlatır mısınız
Canim ben de oyleyim ilaç da kullaniyorim ama galiba hamilelikten kaynakli . Ben de ikileme dusuyorum devamli acaba panik atak mi normal mi diye ama dinlenince gecer gibu oluyor.. bide o an hemen sureleri okuyorum elime üfleyip kalbime koyuyorum elimi fayda ediyor

Kizlar ben cipralex kullaniyorum 14. Haftadan beri bir ay 10 mg ictim bir ay 20 mg ictim simdi dozunu tekrar dusurdum 10 mgye cunku emzirme doneminde nasil kullanicam korkusu var bir de bebege zarar veriyorum diye kafam hic rahat degil su an 23hafta 2 gun oldu biraz kendimi telkin ediyorum falan Allah herkesin yardimcisi olsun

Canim ben de oyleyim ilaç da kullaniyorim ama galiba hamilelikten kaynakli . Ben de ikileme dusuyorum devamli acaba panik atak mi normal mi diye ama dinlenince gecer gibu oluyor.. bide o an hemen sureleri okuyorum elime üfleyip kalbime koyuyorum elimi fayda ediyor
Sağol canım ya Allah seninde yardımcın olsun herşeyi yapmaya çalışıyorum sakinler gibi oluyorum sanki teker olucakmis gibi tetikte diken üstünde duruyorum bidahada bütün gün ilacla nasılsın faydası varmı rahat ediyrmusun bebek nasıl kntrllerinde falan çok yoruldum artık gerçekten napicam şaşırdım

Sağol canım ya Allah seninde yardımcın olsun herşeyi yapmaya çalışıyorum sakinler gibi oluyorum sanki teker olucakmis gibi tetikte diken üstünde duruyorum bidahada bütün gün ilacla nasılsın faydası varmı rahat ediyrmusun bebek nasıl kntrllerinde falan çok yoruldum artık gerçekten napicam şaşırdım
1 ayi gecti anca etki ilac cnm daha iiyim ama gunde 2 kez atak geliyo agir olmasa da terleme titreme carpinti:( cocuk ii diyorlar kontrolde rabbime emanet artk yoksa kalpten olecem ilaçsız

Kizlar ben cipralex kullaniyorum 14. Haftadan beri bir ay 10 mg ictim bir ay 20 mg ictim simdi dozunu tekrar dusurdum 10 mgye cunku emzirme doneminde nasil kullanicam korkusu var bir de bebege zarar veriyorum diye kafam hic rahat degil su an 23hafta 2 gun oldu biraz kendimi telkin ediyorum falan Allah herkesin yardimcisi olsun
Bu panik atak illeti ilactan daha zararlı bebege tatlim inanki.. allah sifa versin ben simdide gecse bile tekrarlar düşüncesina kafa taktim

Ğinternette nefes egzersizleri var hamilelikte rahatlamak için onları yap canım

Kızlar merhaba öncelikle hepinize geçmiş olsun inş atlatır bebeklerinizi sağlıkla kavuşursunuz bendede çarpıntı şeklinde oluyor ilaç kullanmıyorum kendim yenmeye çalışıyorum ama olmuyor ben istemeden aklımdan sildiğim zaman hamile kaldım eim çok istedi aldırmadık nasibi varmış Allah nasip etti dedik herşey yolunda şükür ben 41 yasindayim 17 yaşında kızım var sartlar böyle oldu bende ara vermek istemezdim herkes çok sevindi akrabalar çevrem vs bu aralar yaş konusuna takıldım çarpıntı sebebi o ben 52 olunca bebek 10 yaşında olcak 62 dede 20 ve ablası da 38 sizce kötümü çok ve esim benden 4 yaş büyük zaten yetişkin olcak 18 19 yaşında ve en önemlisi iki kardeş destek olur ilerde birbirlerine 2. Kaygı ise annem gelecek zatwn yakın bayaa evlerimiz herşeye karışırsa beraber hastane çantası bebek eşyaları temizlik vs yapariz dio sağolsun yapılırda ama çok karışmasın istiom ve hastaneden eve gelince zaten eşim izinde olcak çok kalmasın yanımda diye dusunuom ama söyleyemem alınır hadi 2 gün kalır ev uzak değil çünkü ara ara gelir belki yorumlarınızı bekliyorum belki takılmicak konular bunlar ama nolur bu yaş çokmu geç bazen bebegi düşününce seviniyorum ama çevredekilerin akrabaların yani benle yaşıt olanların büyüdü çocukları benimse yeni prenses geliyo onlara gidicem çocuk peşinde koşturmak vs gerçi herkesin kendi hayatı ama fikirlerinizi yazarmisiniz bilhassa yaş konusunda

Babam yoğun bakımda ve tehlikeli bir ameliyat olacak dua edin kızlar hatta yasin okutuyorum katılabilecek varsa sevinirim. Hepiniz gebesiniz Allah dualarınızı kabul eder. Prozac başladım bende yetmiyor tabi,babam iyileşince iyi olurum ya,Allah torunlarına bağışlasın.Amin.

Babam yoğun bakımda ve tehlikeli bir ameliyat olacak dua edin kızlar hatta yasin okutuyorum katılabilecek varsa sevinirim. Hepiniz gebesiniz Allah dualarınızı kabul eder. Prozac başladım bende yetmiyor tabi,babam iyileşince iyi olurum ya,Allah torunlarına bağışlasın.Amin.
Acil şifalar dilerim cnm dua ederiz tabikide

Back