• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhaba doğumdan sonra anksiyete panik atak yaşayan var mı? Bebeğim 3.5 aylık oldu 2 aydır annemde kalıyorum. Çünkü lustral 25 içiyodum birden kötü oldum 50 ye çıkardım. Sonrası berbat anneme geldim zaten psikiatr a gittik o da önce 100 sonra 150 ye yükseltti. Birde yanında rexapin verdi. Çok şükür genel olarak tüm gün beynimin yanması ve delircek gibi olma geçti. Ama dışarı çıkamıyorum bakıyorum herkes bebeğiyle çıkıyo bir parka çıkayım dedim pa geçirdim ayrıca bebekle evde yalnız kalamadığım için annemlerde kalıyorum ama artık bi düzenim olsun istiyorum napıcam bilmiyorum.
Bu ilaçlar ne zaman tam olarak iyi hissettirecek? Önceki yıllarda 50 mg lustral ile çok iyi olurdum. Şimdi 150 doğru düzgün etki etmeyince napıcamı düşünöeye başladım. 2.5 ay oldu hala tam etki yok ne zaman olucak olur mu? Bir tek zanax ile normale dönüyorum. Evime dönüp normal bebekli insanlar gibi yaşamak istiyorum artık
Ben 6 ay oldu hala anksiyetem devam ediyor

Gebelik döneminde efexor kullanan oldumu geçmiş yazıları çok uzun olduğundan okuyamıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var

Gebelik döneminde efexor kullanan oldumu geçmiş yazıları çok uzun olduğundan okuyamıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var
Efexoru bilmiyorum ama paxera paxil gibi ilaçları kullananlar oldu geçmişte yazışmalarım olmuştu benim gayet sağlıklı bebekler dünyaya getirdiler

Peki sizin nasıl geçiyor hayatınız evinizde misiniz gün nasıl geçiyor bebekle dışarı çıkabiliyo musunuz
Daha yeni basladim emziriyorum baya direndim ilac icmemek icin ama uykusuzluk carpinti beni bitirdi baslamak zorunda kaldm. İse basladim annemi cagirdim duzeldim biraz . Disari cikariyorum bana da iyi geliyor

Panikatak yaşayanlar neler yaşıyor mesela ben kendimi kaybedicem boş boş bakıcam diye çok korkuyorum sonra korku gelince evde durmak istemiyorum yemek yapmak istemiyorum annemin evine gidiyorum bana ve çocuğumuza baksın diye ağlama hali geliyor nasıl geçecek bu durum bilemiyorum

Panikatak yaşayanlar neler yaşıyor mesela ben kendimi kaybedicem boş boş bakıcam diye çok korkuyorum sonra korku gelince evde durmak istemiyorum yemek yapmak istemiyorum annemin evine gidiyorum bana ve çocuğumuza baksın diye ağlama hali geliyor nasıl geçecek bu durum bilemiyorum
Kendini kaybetme korkusu anksiyete bozukluğu kaynaklı canım. Devamlı kaygı korku endişe kuruntu yaşıyorsan anksiyete bozukluğudur.

Anksiyete bence panik ataktan binlerce kat daha zor.bendede atak yok ama anksiyete var.önceden panik atakta vardı.devamlı kaygı korku endişe hali insanı bitiriyor.kafada kurmak çok yorucu :KK43: ilaç işe yaramıyor mu
Ay senin baya az kalmis hayirlisiyla dogursaydik anksiyete bencede daha zor ha bende bide okb var tuzu biberi kokten bi cozum varmi acaba cok merak ediyorum

Back