• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bende bebekle ilgili değil kendi hayatımla ilgili endişeler oluyor .isteksizim niye böyle diye kendimi yedim yok depresyonmu bu? Hayat değişikliklerini kabul etmekte zorlanıyorum
Bende oyle adepte olamiyorum hemen herseye millet tatile cikar yer icer gezer tozar ben rahatsizlanirim jerkes hamile kalir sevicten cildirir ben aglarim sonra dogum olur uc ay pert mevsimlere bile alisamam esim hep derki doganin kanununa karsi geliyorsun akisina birak hayatini yasa ama olmaz bende ya bilmiyorum atlatanlari duyunca gorunve hayret ediyorum ilac aldigim halde huzursuzum kaygiliyim takintiliyim normal doguma taktim kafayi ona uygun doktor buldum bi dunya paraya anlastim gel girki simdide nasil yapiam o kadar parada bosa giderse beveremezsem diye oysaki bu gayey normal Rabbimin emri di dunya kadinda yapiyor benim neyim eksik

Merhaba doğumdan sonra anksiyete panik atak yaşayan var mı? Bebeğim 3.5 aylık oldu 2 aydır annemde kalıyorum. Çünkü lustral 25 içiyodum birden kötü oldum 50 ye çıkardım. Sonrası berbat anneme geldim zaten psikiatr a gittik o da önce 100 sonra 150 ye yükseltti. Birde yanında rexapin verdi. Çok şükür genel olarak tüm gün beynimin yanması ve delircek gibi olma geçti. Ama dışarı çıkamıyorum bakıyorum herkes bebeğiyle çıkıyo bir parka çıkayım dedim pa geçirdim ayrıca bebekle evde yalnız kalamadığım için annemlerde kalıyorum ama artık bi düzenim olsun istiyorum napıcam bilmiyorum.
Bu ilaçlar ne zaman tam olarak iyi hissettirecek? Önceki yıllarda 50 mg lustral ile çok iyi olurdum. Şimdi 150 doğru düzgün etki etmeyince napıcamı düşünöeye başladım. 2.5 ay oldu hala tam etki yok ne zaman olucak olur mu? Bir tek zanax ile normale dönüyorum. Evime dönüp normal bebekli insanlar gibi yaşamak istiyorum artık
hamilelik nasıl geçti hamileyken ilaç kullandınız mı

Hamilelikte iyiydim. Öğrendiğimde lustral 50 içiyodum hemen kestim son üç ayında da 25 mg olarak içtim. Doğumdan sonra 1 ay boyunca da çok iyiydim
Hmm anladım ben bu hamilelikte yakalandım anksiyete 100 mg biraz biraz kendime geldim Doğuma 1 ay kaldı doğumdan sonrası için çok endişe ediyorum geçer mi daha mı kötü olur diye emziriyormusunuz

Hmm anladım ben bu hamilelikte yakalandım anksiyete 100 mg biraz biraz kendime geldim Doğuma 1 ay kaldı doğumdan sonrası için çok endişe ediyorum geçer mi daha mı kötü olur diye emziriyormusunuz

Doğumdan sonrası için endişe etmeyin bence çünkü ilacın ilk zamanları zor olan. Siz o kısmı hamileyken geçiriyosunuz yani o zamana kadar daha da iyi olursunuz. Ben doğumdan sonra başladım önce içtiğim 25 mg tedavi dozu değildi

İlk bir ay emzirdim sonra şiddetli ishal kusma başladı bende bir yandan anksiyete bir yandan onlarla uğraştım hangisinden kaynaklanıyodu bilmiyorum ilacı artırınca daha kötü oldum sanki yan etkilerini çok yaşadım. 50 mg içerkende emzirdim ama sonra iş çığrından çıktı acillik oldum falan zaten sütümde çok azaldı bıraktım emzirmeyi doktor emzirme dedi

Doğumdan sonrası için endişe etmeyin bence çünkü ilacın ilk zamanları zor olan. Siz o kısmı hamileyken geçiriyosunuz yani o zamana kadar daha da iyi olursunuz. Ben doğumdan sonra başladım önce içtiğim 25 mg tedavi dozu değildi
Teşekkür ederim inş dediğiniz gibi olur daha önce ilaç kullanmadığım için bilmiyorum doğumdan sonra başa sararım diye çok korkuyorum Doğum öncesi bıraktınız mı

Teşekkür ederim inş dediğiniz gibi olur daha önce ilaç kullanmadığım için bilmiyorum doğumdan sonra başa sararım diye çok korkuyorum Doğum öncesi bıraktınız mı

Ben daha önce kullandım ama etki etmesi hiç bu kadar uzun sürmemişti. Yok başa sarma olmaz en zor kısmı hamilelikte geçti gittikçe daha iyi olursunuz iyiki başlamışsınız

Bu lustral en fazla ne kadar zamanda iyi etki etmeye yaşam sevinci vermeye ve korkuları tamamen yok etmeye başlar bilen var mı

Doğumu aniden yaptım sezeryan o gün içmiştim doğumdan 2-3 gün sonra da içmeye devam ettim

Ben doğumdan sonra çok iyiydim o yüzden 10 gün sonra herkes gitti tek kaldım sürekli emzirmeye çalıştım bittim ama farkına varmadım birden fena oldum bebekleyken o yüzden bebekle yalnız kalma korkusu başladı o yüzden şimdi annemle kalıyorum onu hiç biyere göndermiyorum sinir oluyolar ama artık evime dönmek ve artık yalnız kalmayı da başarabilmek istiyorum. Benim yaptığım gibi kendinize yüklenmeyin bence doğumdan sonra yardım alın ve ben 20 günlükken bebekle dışarı çıkmıştım araba almaya herkes " ay nasıl kendine güvendin çıktın ay ameliyat olmuşsun ama çok iyisin"dedi mağazadakiler falan. Ondan sonra ne olduysa oldu zaten nazar mı değdi noldu bilmiyorum ama ben mafoldum. Çok şükür şimdi biraz daha iyiyim. Tavsiyem gerçekten ben umursamadım ama şu 40 gün yalnız kalmayın dışarı çıkarsanız da kendinizi koruyun

Ben doğumdan sonra çok iyiydim o yüzden 10 gün sonra herkes gitti tek kaldım sürekli emzirmeye çalıştım bittim ama farkına varmadım birden fena oldum bebekleyken o yüzden bebekle yalnız kalma korkusu başladı o yüzden şimdi annemle kalıyorum onu hiç biyere göndermiyorum sinir oluyolar ama artık evime dönmek ve artık yalnız kalmayı da başarabilmek istiyorum. Benim yaptığım gibi kendinize yüklenmeyin bence doğumdan sonra yardım alın ve ben 20 günlükken bebekle dışarı çıkmıştım araba almaya herkes " ay nasıl kendine güvendin çıktın ay ameliyat olmuşsun ama çok iyisin"dedi mağazadakiler falan. Ondan sonra ne olduysa oldu zaten nazar mı değdi noldu bilmiyorum ama ben mafoldum. Çok şükür şimdi biraz daha iyiyim. Tavsiyem gerçekten ben umursamadım ama şu 40 gün yalnız kalmayın dışarı çıkarsanız da kendinizi koruyun
İnş bende iyi olurum benim yalnızlık gibi bi korkum yok bi kızım daha var ama yinede yanımda yardımcı kalcaklar dışarı falan eşimle çıkarım böyle kötü olmayayım bebeğime bakıyım huzura kavuşayım yeter eskisi gibi evimde mutlu olduğumu görmek istiyorum bu günler geride kalır inş. Rabbim sizede şifa versin inş bi an önce toparlanır evinize dönersiniz ben o durumu 8 ay yaşadım orda burda kaldım anneler yıprandı bende evimi düzenimi özledim Allah yardımcımız olsun

İnş bende iyi olurum benim yalnızlık gibi bi korkum yok bi kızım daha var ama yinede yanımda yardımcı kalcaklar dışarı falan eşimle çıkarım böyle kötü olmayayım bebeğime bakıyım huzura kavuşayım yeter eskisi gibi evimde mutlu olduğumu görmek istiyorum bu günler geride kalır inş. Rabbim sizede şifa versin inş bi an önce toparlanır evinize dönersiniz ben o durumu 8 ay yaşadım orda burda kaldım anneler yıprandı bende evimi düzenimi özledim Allah yardımcımız olsun
Amin. İnşallah. Siz neden evinizde kalmadınız şimdi döndünüz mü. Ben şimdi annemin evine çok yakın ev arıyorum taşınabilirsek inşallah böyle daha iyi olur evime geçerim diyorum

Amin. İnşallah. Siz neden evinizde kalmadınız şimdi döndünüz mü. Ben şimdi annemin evine çok yakın ev arıyorum taşınabilirsek inşallah böyle daha iyi olur evime geçerim diyorum
İlk dört ay kusmaktan kalamadım ayağa bile kalkamıyordum has. Falan yattım çocuğuma bakamadım. Ondan sonra anksiyete depresyona yakalandım ağlama krizleri intihar düşünceleri hiç bir iş yapamıyordum derken 3 ayda öyle geçti son 1 aydır evime döndüm daha yeni yeni kendime geliyorum iş güç yapıyorum arada yine annemlere geliyorum yada kardeşim bize geliyor bu hastalık evde taşıttırır hamilelikte çektim bari doğumdan sonra rahatlıyım 8 aydır ne çektiğimi ben bilirim

İlk dört ay kusmaktan kalamadım ayağa bile kalkamıyordum has. Falan yattım çocuğuma bakamadım. Ondan sonra anksiyete depresyona yakalandım ağlama krizleri intihar düşünceleri hiç bir iş yapamıyordum derken 3 ayda öyle geçti son 1 aydır evime döndüm daha yeni yeni kendime geliyorum iş güç yapıyorum arada yine annemlere geliyorum yada kardeşim bize geliyor bu hastalık evde taşıttırır hamilelikte çektim bari doğumdan sonra rahatlıyım 8 aydır ne çektiğimi ben bilirim

Artık daha iyi olursun inşallah merak etme zor dönemler geçmiş zaten bebek extra bir mutluluk veriyor o zamana kadar ilaç da daha iyi etkiler sanırım
Eddai Eddai

Artık daha iyi olursun inşallah merak etme zor dönemler geçmiş zaten bebek extra bir mutluluk veriyor o zamana kadar ilaç da daha iyi etkiler sanırım
Eddai Eddai
İnş dediğin gibi olur yarın tam 3 ay olcak lustral kullanalı 50 mg ile birlikte bundan sonrası daha mı etkili olur bide hamilelikte etkisi az olduğunu söylüyorlar çok korkuyorum doğum sonrası için

İnş dediğin gibi olur yarın tam 3 ay olcak lustral kullanalı 50 mg ile birlikte bundan sonrası daha mı etkili olur bide hamilelikte etkisi az olduğunu söylüyorlar çok korkuyorum doğum sonrası için
Benim önceden kullandığım 2 dönem oldu ikisinde de etkisi gittikçe artmıştı mesela 6 ay sonra iyiysem 1 yıl sonra çok daha iyiydim. İlaç etki etmeye başlamış zaten sende doğum sonrası için korkma dediğim gibi çevrende destek olursa iyi geçer bence benim kötü olma nedenim bebeğin sorumluluğu ağır geldi tek başına kalakaldım bebekle ve hala da böyle hissediyorum bana ağır gelen bu oldu. Ama sen korkma çünkü hem ilaca başlamışsın artık gittikçe iyi etkiler hem de çok kötü olursan bile bi yolu var kaygı giderici içebiliyosun hamilelikte o da içilmiyo yani bi yönüyle doğum sonrası aslında daha kolay. Bende hamilelikte 50 içmeye başlasaydın doğum sonrası daha iyi olurdum.

Back