Eddai
ben şuan gördüm msji hiçte sıkılmıyoruz kendi adima söylim aynı şeyleri yaşamış biri olarak seni ne kadar iyi anladığımı söyleyebilirim ama nasıl yardımcı olacağım konusunda onu bilemiyorum sadece yaşadıklarımı anlatıyorum o kadar benzer şeylerki ve geçeceğine çok inanıyorum, benimde seninki gibi iç sıkıntısıyla başladı öyle canım sıkıldı değildi bildiğin patliyordum ilk bir sene sadece bişey yapmadan uyuyamadan bireylerle meşgul olaraka geçmesini bekledim sonra hergun çoğaldı sürekli derdimi anlatacak birilerini arıyordum ama nr mümkün hiç kimse yoktu etrafimda benim gibi yaşayan üzerine bana kendi kendine sıkıntı yapıyosun diyorlardı ben okumadigim dua gitmediğim hoca kalmamıştı bu arada namazımı hiç bırakmadım inancliydim ama niye düzelmiyordum bu bir imtihan ama nasıl bu kadar uzun sürüyor diyordum delirecektim artık odama giderken şu ve ilaç alıp giderdim acaba icsemmi diye ama hep ağlıyordum uyuma yeteneğini vücudum kaybetmişti asla uykuya dalamıyordum biran dalsam bir pişman uyanıyordum ya o kadar ama o kadar kötüydü ki aileme diyordum ne olur beni bi hastaneye yatırın bişey yapın vallahi ben kendimde değilim ama hiç oralı olmuyorlardı ama intiharı bir zaman sonra aklımdan çıkardım çünkü müslüman bunu yapamaz diye ne olacaksa olacak bana ama ben bunu yapmam dedim bu şekilde yaklaşık 4 sene geçti bu süre benden öyle çoookk şeyler götürdü ki ama geçti inan hala çok hatırlamıyorum nasıl geçtiğini demekki zamanı vardı imtihanın doldu v3 bitti şuan o şekilde nasıl dayanmışım diyorum o direncim artık olmaz hepsini i zaman harcadım ama sana tavsiyem ilaçlarını bırakma kullanmaya devam et bebeğin doğmasını bekle kendini kötü bir anne gibi görme iyice yıpratma elinde olan bişey değil sonuçta güzel şeyler düşün diyemiyorum o halde üzerine dünya oturmuş gibi bir ağırlık bir sıkıntı yorgunluk oluyor normal şeyler bile düşünemiyorsun sadece gününü atlatmaya çalış ama öyle intihar v.s düşünme aklından o kısmı çıkar at herşey çok çok güzel olcak canım duamdasın..... ve hergün bir bardak suya 7 fatiha 7 ayet-el kürsi 7 inşirah 7 ihlas 7 felak 7 nas oku hastalığına niyeten günlük 421 ya şafi 313 ya bariu çek bizim gibiler için iyi geliyor en az 40 gün devam et a elinden geldiğince sürekli yap bunları günlük inşaallah şifa olur...